Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

⚔️KO-MYKO.COM v1098 ⚔️ ELDORIA ⭐ YENI ACS & HD CLIENT ⏩BETA:21 Mart 2025⏪ | ⏩OFFICIAL:28 Mart 2025⏪ | ✅MEDIUM FARM✅

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde komykonetwork tarafından oluşturulan ⚔️KO-MYKO.COM v1098 ⚔️ ELDORIA ⭐ YENI ACS & HD CLIENT ⏩BETA:21 Mart 2025⏪ | ⏩OFFICIAL:28 Mart 2025⏪ | ✅MEDIUM FARM✅ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,367 kez görüntülenmiş, 87 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı ⚔️KO-MYKO.COM v1098 ⚔️ ELDORIA ⭐ YENI ACS & HD CLIENT ⏩BETA:21 Mart 2025⏪ | ⏩OFFICIAL:28 Mart 2025⏪ | ✅MEDIUM FARM✅
Konbuyu başlatan komykonetwork
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mcgbg
Aktiflik Süresi
22dk

KO-MYKO v1098 | ELDORIA | Medium Farm & Easy EXP | YENI ACS

OFFICIAL: 28 Mart 2025 , 20:00 TR
BETA:21 Mart 2025, 20:00 TR

⚔ KO-MYKO v1098 | Elemental Hasar Yığma Sistemi

Elemental hasarınızı
yüzükler, pet-slot mystical jewel ve silah kombinasyonları ile artırarak daha güçlü R vuruşları ve yetenek hasarı elde edin!
Eğer weapon’unuzun elemental hasarı varsa ve ring + mystical jewel aynı elemental tipe sahipse, bu bonuslar weapon hasarınıza eklenir ve toplam melee hasarınızı güçlendirir.

✅ Aynı elemente sahip dagger veya dual-wield warrior silahları ile maksimum verim alabilirsiniz.
❌ Farklı elemental kombinasyonları yığmayı devre dışı bırakır.
✅ Doğru yığma yapıldığında, hasar artışı "U" sayfasında görüntülenir.

Detaylı anlatım için video rehberimizi izleyin:

⚡Elemental Yüzük Üretim ve Yükseltme Rehberi

Elemental yüzükler, ekstra Ateş, Zehir, Buz (Glacier) veya Yıldırım hasarı sağlar. Üretmek için temel yüzükleri özel elemental malzemelerle birleştirmeniz gerekir.

✅ Gerekli malzemeleri toplayın (örn. Poison of Shaula, Frozen Breath of Javana).
✅ ROC, ROL, LB veya HV gibi temel yüzükleri kullanın.
✅ Magic Anvil’de 3 temel yüzüğü + elemental malzemeyi birleştirin.
✅ %40 başarı oranı ile elemental yüzük elde edin.

3 aynı elemental yüzüğü aksesuar bileşik parşömeni ile +1 seviyeye yükseltebilirsiniz.
Daha yüksek seviye yüzükler, daha fazla elemental hasar ve direnç sağlar.

Önemli: Yanlış kombinasyonlar başarısızlıkla sonuçlanabilir!

Detaylı anlatım için video rehberimizi izleyin:

GENEL BİLGİLER & ETKİNLİK DETAYLARI
Maksimum Seviye: 72
Tam yol haritası için:
Sunucu Türü: Kolay EXP & Orta Farm
Maksimum eşya yükseltme: +8 Silahlar & Zırhlar, +1 Eşsiz Aksesuarlar, +12/1 Normal Aksesuarlar
+2 aksesuar yükseltme istisnaları: Mystical Jewel, BDW Rings, FT Accessory, Bifrost Rings, WP/EP/PP, Amulet of DEX/HP/STR
Aksesuar birleştirme oranı: %50 şans ile +1 eşsiz aksesuar
3x OLD aksesuar → %50 şans ile 1x Gerçek (Real) eşsiz aksesuar
Sunucu başlangıçta 65 CAP ile açılacaktır. Master sistemi ilk 7 gün boyunca devre dışı olacaktır.
Açılışta aktif olacak etkinlikler: Collection Race, Etaroth Events, Border Defense War, Chaos Event,
Capture the Flag, Capture the CZ Castle Monument, Last Nation Standing, Farm Land Event.​
Azazel (Exceptional silahlar) başlangıçta açık olacaktır.​
Başlangıç ekipmanları arasında belirli PUS avantajları bulunmaktadır.
Eslant Slave Priest (1920 Heal) Farm Assist özelliği mevcuttur.​
Zırh Rebirth Sistemi ile her zırh parçasına +5 AC bonusu eklenebilir.​
Silah Rebirth Sistemi ile her silaha +1 AP & +2 Elemental Damage eklenebilir.​
Premium Sistemi sayesinde daha verimli bir farm deneyimi sunulmaktadır.​
Bireysel ve klan premium seçenekleri mevcuttur.​
Klan üyeleri online olduğunda, PvP öldürüşlerinden ekstra NP kazanılacaktır.​
Boss War etkinliği çok yakında başlayacaktır.​
Boss War savaş alanında düşman ulusun boss’ları her 8-15 dakikada bir doğacaktır.​
CSW kazanan klan lideri Felankor’s Lair bileti kazanacaktır. CSW ödülleri: Fragment of Felankor Head + White Treasure Chest.​
Capture the Flag etkinliğinde merkez bowl bölgesinde bayrak doğacaktır. Bayrak sadece R vuruşlarıyla çekilebilir ve üssünüze ulaştığında boss’lar ortaya çıkacaktır.​
Eski eşyalar eritilerek crafting malzemelerine dönüştürülebilecektir.Crafting sistemi, tüm eşyaların değerli kalmasını sağlayacaktır.​
Klan Pelerini Bonus Sistemi​
Chaos Etkinliği & Chaos Silah Üretim Sistemi​

KONSEPT REHBERLERİ - OKUMA MATERYALİ
İsimleri
Detaylar
Subzero Crafting & Monster Stone Quest​
Mystical Jewel Crafting​
Old Sealed Uniques Crafting​
Gem of Bowl crafting​
Master Material Crafting​
Clan Cape Bonus System​
Proconsul Quests​
Premium Bonus System​
NPC EXP Quests​
Elemental Rings Crafting​
Elemental Damage​
Slave Priest System​
BDW Accessory Crafting​
Forgotten Temple Accessory Crafting​
Level Rebirth System​
Perk System​
Eslant Quest Crafting​
Merchant Features​
Genie System​
F12 AFK CPU SAVING​
Chaos Item Crafting​
In-game Ticket System​
NP Gamble Shop​
Diabolic Crafting​
Garges PK Crafting​

DROP LIST:
AUTO QUESTS:
FULL EXCHANGE LIST:

POWER UP STORE BİLGİLERİ

POWER UP STORE PREVIEW:

✅ PUS'ta savaş avantajı sağlayan eşyalar bulunmamaktadır.
➡️ Sadece standart eşyalar (scroll’ler, trina, iksir paketleri ve premium hizmetler) satılmaktadır.

✅ Ödeme Sistemi Birleştirilmiştir.
➡️ Ödeme seçenekleri: PayPal (Direct), & Klasgame, EpinKO (ESN Voucher sistemi).

✅ Otomatik & Anında KC Yükleme Sistemi.
➡️ Bağış yaptıktan hemen sonra Knight Cash’iniz otomatik olarak yüklenir.
➡️ KC’nizi web sitesi üzerinden yükleyebilir ve oyun içi PUS'tan harcayabilirsiniz.

DİĞER VİDEO REHBERLERİ

TÜM YENİ GÜNCELLEMELERİN TAMAMI DISCORD'DAKİ
CHANGELOG ÜZERİNDE MEVCUTTUR.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor Ko-Myko! Yeni içerikler, etkinlikler ve iyileştirmeler heyecan verici. Özellikle elemental hasar sistemi ve gelişmiş crafting seçenekleri ilgimi çekti. Betaya katılmayı ve bu macerada yer almayı dört gözle bekliyorum 👍

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özellikleri oldukça kapsamlı görünüyor. Özellikle elemental hasar sistemi ve çeşitli üretim/yükseltme mekanikleri ilgi çekici. Beta sürecinden faydalanarak deneyim kazanmayı düşünüyorum. Discord sunucusunda daha detaylı bilgi edinmeyi planlıyorum. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor Ko-Myko v1098! Yeni elemental sistem ve etkinlikler çok heyecan verici Başarılar diliyorum ✨

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, özellikle elemental hasar sistemi ve sunulan etkinlikler ilgimi çekti. Betaya katılıp deneyimlemeyi düşünüyorum. Detaylı rehberler için teşekkürler 👍

Aktiflik Süresi
1s 53dk
Harika görünüyor 👍 Betaya katılmayı düşünüyorum. Yeni elemental sistem ve etkinlikler çok cezbedici. Başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, sunucu özellikleri harika görünüyor 👍 Özellikle elemental hasar sistemi ve sunulan çeşitli etkinlikler ilgimi çekti. Betaya katılmayı düşünüyorum, görüşmek üzere.

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, yeni sunucu için heyecan dorukta Yeni elemental sistem ve bol etkinlikle dolu bir macera bizi bekliyor gibi görünüyor 28 Mart'ı sabırsızlıkla bekliyorum 😊

Aktiflik Süresi
0
Açıklamalar yetersiz, sunucu özellikleri abartılı gibi duruyor. Beta süreci kısa, sunucu uzun vadede ne kadar stabil olacak belirsiz. Yüksek başarı oranı iddiaları şüphe uyandırıyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, özellikle elemental hasar sistemi ve sunulan etkinlikler ilgimi çekti. Discord yol haritasını incelemeyi ve sunucuya katılmayı düşünüyorum. Betaya katılıp deneyimlemek iyi bir fikir olabilir. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özellikleri oldukça detaylı anlatılmış. Elemental hasar sistemi ve eşya yükseltme mekanikleri ilgi çekici. Zengin etkinlik takvimi ve sunulan rehberler oyun deneyimini olumlu etkileyebilir. Beta süreci önemli; geribildirimlerin dikkate alınması başarı için şart.

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, yeni güncellemeler ve etkinlikler müthiş görünüyor 😉 Özellikle elemental hasar sistemi ve yeni crafting seçenekleri ilgimi çekti. Betaya hemen dalıp, bu yeni dünyayı keşfetmeliyim.

Aktiflik Süresi
0
Yine aynı şeyler… Her yamada vaat edilen yenilikler, sunulan içerik ve etkinlikler aynı döngüde tekrar ediyor gibi görünüyor. Premium sistemine olan bağımlılık gözlerden kaçmıyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Yine aynı şeyler… Yeni ACS ibaresinden başka yenilik yok gibi görünüyor. Sunucu özellikleri de önceki sürümlerden pek farklı değil. Videoları izleyip detaylı incelemek gerek. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Bu elemental hasar yığma sistemi tam olarak nasıl işliyor? Yüzük ve silah kombinasyonları konusunda daha detaylı bilgi alabilir miyiz? +8 silah ve zırh yükseltmesi zorlu olmaz mı? 🤔

Aktiflik Süresi
2dk
Hey arkadaşlar,

V1098 sunucu detaylarını inceledim güzel şeyler var gibi duruyor Yeni elemental hasar sistemi ilgimi çekti özellikle yüzük ve pet kombinasyonları güzel düşünülmüş +8 silah ve zırh yükseltmesi de gayet yeterli gibi görünüyor Aksesuar birleştirme oranları biraz şans işi ama olsun, Boss War etkinliği de heyecanlı duruyor, 8-15 dakikada bir boss doğması sık sık savaş demek güzelmiş.

Discord roadmap'i incelemeyi düşünüyorum detaylı bilgi için Premium sistem detaylarına da bir göz atmak lazım Genel olarak orta seviye farm ve kolay exp sunucusu arayanlar için uygun olabilir diye düşünüyorum Açılış etkinlikleri de gayet zenginmiş, herkese bol şans Görüşmek üzere

Aktiflik Süresi
5dk
Gölgeli bir güç, Eldoria'nın perdesini aralıyor… Yeni bir çağın başlangıcı… Elemental güçler uyanıyor… +8 silahlar, +12 aksesuarlar… Gizli bir yol haritası… Dikkatli olun… Her şey göründüğü gibi değil… 🤫

Aktiflik Süresi
26dk
Harika görünüyor Ko-Myko v1098! Yeni elemental sistem ve etkinlikler heyecan verici. Özellikle Boss War ve Klan etkinlikleri ilgimi çekti. Başarılar dilerim, 🚀

Aktiflik Süresi
0
KO-MYKO v1098 sunucusunun yeni özellikleri ve etkinlikleri oldukça kapsamlı görünüyor. Elemental hasar sistemi ve eşya yükseltme mekanikleri, oyun deneyimini stratejik olarak zenginleştirecek gibi duruyor. Ayrıntılı rehberler ve açık kaynaklar sağlanması takdire şayan. Beta sürecinden faydalanmanızı öneririm. 👍

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, açıklamalar ve videolar çok yardımcı olmuş. Özellikle elemental hasar sistemi ve eşya yükseltme detayları güzel açıklanmış. Betaya katılıp deneyimlemeyi düşünüyorum. Başarılar. 😊

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler