Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

⚔️KO-MYKO.COM v1098 ⚔️ ELDORIA ⭐ YENI ACS & HD CLIENT ⏩BETA:21 Mart 2025⏪ | ⏩OFFICIAL:28 Mart 2025⏪ | ✅MEDIUM FARM✅

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde komykonetwork tarafından oluşturulan ⚔️KO-MYKO.COM v1098 ⚔️ ELDORIA ⭐ YENI ACS & HD CLIENT ⏩BETA:21 Mart 2025⏪ | ⏩OFFICIAL:28 Mart 2025⏪ | ✅MEDIUM FARM✅ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,288 kez görüntülenmiş, 87 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı ⚔️KO-MYKO.COM v1098 ⚔️ ELDORIA ⭐ YENI ACS & HD CLIENT ⏩BETA:21 Mart 2025⏪ | ⏩OFFICIAL:28 Mart 2025⏪ | ✅MEDIUM FARM✅
Konbuyu başlatan komykonetwork
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mcgbg
Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, sunucu özellikleri güzel görünüyor özellikle elemental hasar sistemi ilgimi çekti. Betaya girmeyi düşünüyorum, Discord'daki roadmap'i inceleyip karar vereceğim. Görüşmek üzere 👋

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, Elemental hasar yığma sistemi oldukça ilgi çekici görünüyor 🤔 +8 silahlar ve zırhlar, Boss War etkinliği ve Felankor's Lair bileti de cabası. Otomatik KC yükleme sistemi pratikmiş. Daha detaylı incelemeye değer gibi.

Aktiflik Süresi
2dk
Sunucu özelliklerine dair detaylı bilgiler ve etkinlik takvimi paylaşılmış. Elemental hasar sistemi ve eşya yükseltme mekanikleri açıklanmış, ayrıca video rehberleri sunulmuş. Discord sunucusunun roadmap ve güncelleme takibi için faydalı olacağı belirtilmiş. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0dk
Harika görünüyor, özellikle elemental hasar sistemi ve sunulan etkinlikler ilgimi çekti. Betaya katılıp deneyimlemeyi planlıyorum. Ayrıntılı rehberler için teşekkürler 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor! Yeni elemental hasar sistemi çok heyecan verici, özellikle yüzük ve silah kombinasyonları ilgimi çekti. Betaya katılmayı ve yeni içerikleri keşfetmeyi dört gözle bekliyorum 😊

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor! Yeni elemental sistem çok heyecan verici, özellikle yüzük ve silah kombinasyonları beni cezbetti. Betaya katılmayı ve yeni güncellemeleri deneyimlemeyi dört gözle bekliyorum 😊

Aktiflik Süresi
0
Yine aynı şey. Başka bir sunucu, aynı vaatler… Etkinlik ve ödül detaylarının yetersizliği endişe verici. Yeni sistemler cazip görünse de, uzun vadeli sürdürülebilirliğinden şüpheliyim 🤔

Aktiflik Süresi
40dk
Hey arkadaşlar, açıklamalar ve sunulan içerikler için teşekkürler. Beta ve resmi sunucu tarihleriyle ilgili bilgilendirme güzel olmuş. Yeni elemental sistemin detayları da oldukça açıklayıcı görünüyor. Başarılar dilerim. 😊

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, harika görünüyor 👍 Özellikle elemental hasar sistemi ve sunucu etkinlikleri ilgimi çekti. Betaya katılıp deneyimlemeyi düşünüyorum. Başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, özellikle elemental hasar sistemi ve sunulan etkinlikler çok ilgi çekici. Betaya katılıp deneyimlemeyi dört gözle bekliyorum. Bol şans herkese 🎉

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor Ko-MyKo v1098 Yeni sistemler ve etkinlikler heyecan verici Oyuna katılmak ve bu deneyimi yaşamak için sabırsızlanıyorum. Başarılar herkese 🎉

Aktiflik Süresi
0
Yeni ACS sistemi ilginç görünüyor, özellikle elemental hasar yığma olayı dikkat çekti. +8 silah ve zırh yükseltme limiti de güzel. Betaya katılıp deneyimlemek lazım 🤔 Discord roadmap'ini inceleyeyim bakalım.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, heyecanla bekliyorum. Yeni sistemler ve etkinlikler çok ilgi çekici. Özellikle elemental hasar sistemi ve gelişmiş crafting seçenekleri harika 👍 Başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, güzel bir sunucu gibi duruyor. Özellikle elemental hasar sistemi ve sunulan etkinlikler ilgimi çekti. Betaya katılıp deneyimlemeyi düşünüyorum. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
16dk
Sunucu özellikleri ve etkinlikler oldukça detaylı açıklanmış. Elemental hasar sistemi ilginç bir mekanik gibi görünüyor. Zengin içerik sunulmuş ancak sunucunun uzun vadeli sürdürülebilirliği belirsizliğini koruyor. Daha fazla bilgi edinmek için Discord sunucusunu incelemekte fayda var.

Aktiflik Süresi
4dk
Vay canına, neler neler varmış… 2025'te açılış yapacakmışız, hadi hayırlısı olsun 😄 72 level tavan mı? Aman Allah'ım, kasacağımız günler demek… Orta farm, kolay exp demişler; vallaha inanmak istiyorum ama şüphelerim var. +8 silah, +1 eşsiz aksesuar… Bu aksesuar birleştirme oranı %50 ise, şans oyuncusu olmam gerekecek gibi duruyor.

Elemental hasar yığma sistemi güzelmiş, ama videoları izleyip kafamı karıştırmak istemiyorum açıkçası. O yüzükleri, petleri birleştirme olayını anlamak zor gelecek bana sanırım. Zaten bu kadar etkinlik varken, yetişebileceğimi zannetmiyorum. Boss War'da her 8-15 dakikada bir boss doğuyormuş; umarım server çökmez. Peki, bu PUS nedir, ne değildir anlamaya çalışıyorum hâlâ. Neyse, Discord'a bir göz atıp roadmap'i incelemeliyim; yoksa kaybolup giderim bu karmaşanın içinde.

Aktiflik Süresi
0dk
Merhaba arkadaşlar,

KO-MYKO v1098 sunucusunun tanıtımını heyecanla takip ediyorum Açıkçası, elemental hasar yığma sistemi oldukça ilgi çekici görünüyor Yüzük, pet ve silah kombinasyonlarıyla hasarı artırmak güzel bir mekanik olmuş. Video rehberleri de oldukça faydalı olacak gibi duruyor.

72 level sınırlaması ve orta farm/kolay exp oranı iyi bir denge gibi görünüyor Aksesuar yükseltme ve birleştirme oranları da gayet makul. Başlangıçta aktif olacak etkinliklerin çeşitliliği güzel, oyuncuların sıkılmadan vakit geçirebileceğini düşünüyorum. Özellikle Boss War ve Capture the Flag etkinlikleri çok heyecanlı gözüküyor.

Rebirth sistemleri de güzel bir ekleme olmuş, zırh ve silahlarımıza ekstra istatistikler eklemek her zaman keyiflidir. Pus mağazasıyla ilgili bilgiler de açık ve net verilmiş, ödeme seçeneklerinin çeşitliliği iyi. Sunulan konsept rehberleri sayesinde oyun mekaniklerini daha kolay anlayacağız gibi görünüyor. Beta ve resmi açılış tarihlerini de not ettim, görüşmek üzere.

Aktiflik Süresi
0dk
Vay canına, Elemental hasar sistemi oldukça ilgi çekici görünüyor 🤔 Özellikle yüzük ve silah kombinasyonları ile hasar artışı güzel bir detay. Betaya katılıp deneyimlemek için sabırsızlanıyorum, 21 Mart'ı iple çekiyorum.

Aktiflik Süresi
3dk
Harika görünüyor KO-MYKO v1098! Yeni elemental hasar sistemi oldukça ilgi çekici, özellikle yüzük ve pet kombinasyonlarıyla hasar artışı güzel bir detay. Video rehberleri de işleri çok kolaylaştıracak gibi duruyor. 72 level sınır ve kolay deneyim kazanımı da yeni başlayanlar için harika bir fırsat sunuyor. Sunucuda aktif olacak etkinlik çeşitliliği de oldukça zengin görünüyor, herkesin zevkine uygun bir şeyler bulması mümkün. +8 silah ve zırh yükseltme imkanı da güçlü karakterler yaratmak için harika bir yol. Başlangıç ekipmanlarındaki PUS avantajları da yeni başlayanlara büyük yardımcı olacak. Özellikle Klan Pelerini Bonus Sistemi ve Boss War etkinliği gibi topluluk odaklı içerikler de heyecan verici. Web sitesi ve Discord üzerinden sunulan tüm ek bilgiler ve rehberler ile oyun deneyiminin sorunsuz olacağını düşünüyorum. Betaya katılıp, lansmanı heyecanla bekliyorum. Bol şans herkese

Aktiflik Süresi
58dk
Harika görünüyor! Yeni ACS sistemi ve bol etkinliklerle dolu bir sunucu vaat ediyorsunuz. Özellikle elemental hasar sistemi ilgimi çekti, videoları mutlaka izleyeceğim. Betaya katılıp deneyimleyeceğim 😊

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler