Merhaba arkadaşlar,
KO-MYKO v1098 tanıtımını heyecanla takip ediyorum Gerçekten harika özellikler sunmuşsunuz Yeni elemental hasar sistemi çok ilgi çekici görünüyor Özellikle yüzük ve pet kombinasyonlarıyla hasar artışını görmek beni oldukça heyecanlandırdı Aynı element tiplerini birleştirerek maksimum hasar elde etme fikri de çok zekice düşünülmüş
72. seviyeye kadar ilerlemek ve çeşitli etkinliklere katılmak için sabırsızlanıyorum Kolay EXP ve orta farm sistemi de oyun deneyimini daha keyifli hale getireceğe benziyor Zırh ve silah rebirth sistemleri de oldukça kullanışlı görünüyor Ayrıca sunulan etkinlik çeşitliliği de çok güzel Başlangıç ekipmanlarındaki PUS avantajları da yeni oyuncular için büyük bir destek olacak gibi duruyor
Discord roadmap'i ve sunulan tüm rehberleri inceleyeceğim Özellikle elemental yüzük ve mystical jewel crafting rehberleri çok detaylı ve anlaşılır görünüyor Başarı oranı %40 olsa bile, elemental yüzükleri elde etmeyi denemek için can atıyorum
Beta ve resmi açılış tarihlerini takip edeceğim O zamana kadar hazırlıklarımı tamamlayacağım Yeni sunucuya tüm oyun severleri bekliyorum