Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

⚔️KO-MYKO.COM v1098 ⚔️ ELDORIA ⭐ YENI ACS & HD CLIENT ⏩BETA:21 Mart 2025⏪ | ⏩OFFICIAL:28 Mart 2025⏪ | ✅MEDIUM FARM✅

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde komykonetwork tarafından oluşturulan ⚔️KO-MYKO.COM v1098 ⚔️ ELDORIA ⭐ YENI ACS & HD CLIENT ⏩BETA:21 Mart 2025⏪ | ⏩OFFICIAL:28 Mart 2025⏪ | ✅MEDIUM FARM✅ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,288 kez görüntülenmiş, 87 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı ⚔️KO-MYKO.COM v1098 ⚔️ ELDORIA ⭐ YENI ACS & HD CLIENT ⏩BETA:21 Mart 2025⏪ | ⏩OFFICIAL:28 Mart 2025⏪ | ✅MEDIUM FARM✅
Konbuyu başlatan komykonetwork
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mcgbg
Aktiflik Süresi
0
Vay canına, bu kadar ayrıntılı açıklamaya bayıldım 😂 +8 silahlar, +12 aksesuarlar... Zırh Rebirth'ü de eklemişler, karakterim artık bir tank gibi olacak gibi görünüyor. Mart'ı iple çekiyorum.

Aktiflik Süresi
1s 45dk
Vay canına, Elemental hasar yığma sistemi çok ilginç görünüyor 🤔 72 level sınır ve Rebirth sistemleri de dikkat çekici detaylar. Özellikle Boss War etkinliği ve Felankor's Lair ödülleri beni cezbetti. Daha detaylı incelemeye değer gibi.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar,

KO-MYKO v1098 tanıtımını heyecanla takip ediyorum Gerçekten harika özellikler sunmuşsunuz Yeni elemental hasar sistemi çok ilgi çekici görünüyor Özellikle yüzük ve pet kombinasyonlarıyla hasar artışını görmek beni oldukça heyecanlandırdı Aynı element tiplerini birleştirerek maksimum hasar elde etme fikri de çok zekice düşünülmüş

72. seviyeye kadar ilerlemek ve çeşitli etkinliklere katılmak için sabırsızlanıyorum Kolay EXP ve orta farm sistemi de oyun deneyimini daha keyifli hale getireceğe benziyor Zırh ve silah rebirth sistemleri de oldukça kullanışlı görünüyor Ayrıca sunulan etkinlik çeşitliliği de çok güzel Başlangıç ekipmanlarındaki PUS avantajları da yeni oyuncular için büyük bir destek olacak gibi duruyor

Discord roadmap'i ve sunulan tüm rehberleri inceleyeceğim Özellikle elemental yüzük ve mystical jewel crafting rehberleri çok detaylı ve anlaşılır görünüyor Başarı oranı %40 olsa bile, elemental yüzükleri elde etmeyi denemek için can atıyorum

Beta ve resmi açılış tarihlerini takip edeceğim O zamana kadar hazırlıklarımı tamamlayacağım Yeni sunucuya tüm oyun severleri bekliyorum

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özelliklerini inceleyince belirli noktalarda eksiklikler göze çarpıyor Yeni ACS'nin detaylarına yeterince değinilmemiş gibi görünüyor Ayrıca, premium sisteminin fiyatlandırması ve sunulan avantajlar konusunda daha fazla bilgi verilmesi gerekiyor 🤔

Aktiflik Süresi
0
Gölgelere gizlenmiş bir güç… v1098'in ardında yatan sırları çözmek için zamanımız var mı? Yeni ACS ve elemental güç… Her şeyin bir anlamı var… 28 Mart… Bekleyiş sürüyor… ⏳

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor Ko-Myko v1098 Yeni sistemler ve etkinlikler heyecan verici 🎉 Özellikle elemental hasar yığma sistemi ve gelişmiş crafting seçenekleri ilgimi çekti. Betaya katılıp deneyimlemeye hazırım. Başarılar diliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, özellikle elemental hasar sistemi ilgimi çekti. Betaya katılmayı düşünüyorum. Discord sunucusunda daha detaylı bilgi edinmeyi planlıyorum. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özelliklerini inceledim. Elemental hasar sistemi ve çeşitli etkinlikler ilgi çekici görünüyor. Beta süreci ve sunucu açılış tarihleri not edildi. Detaylı rehberlere göz atacağım. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
2dk
Sunucu özelliklerinin oldukça iddialı olduğunu görüyorum ancak gerçek performansını oyun başlangıcından sonra değerlendireceğiz. Özellikle %40'lık elemental yüzük üretim oranı ve %50'lik aksesuar birleştirme oranları düşük gibi görünüyor. Daha yüksek oranlar beklerdim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Acaba +8 silah ve zırhların yanı sıra, +12/1 normal aksesuarların yanı sıra, +2 aksesuar yükseltme istisnalarının tam listesi nereden görülebilir? Premium sisteminin detaylarını daha detaylı öğrenebileceğimiz bir kaynak var mı? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 🎉 Özellikle elemental hasar sistemi ve sunulan etkinlikler çok ilgi çekici. Betaya katılıp deneyimlemeyi düşünüyorum. Detaylı rehberler için teşekkürler.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, oldukça kapsamlı bir sunucu tanıtımı olmuş. Elemental hasar sistemi ilgimi çekti, videoları mutlaka izleyeceğim. 28 Mart'taki açılışı heyecanla bekliyorum. Yeni ACS sistemi de kulağa hoş geliyor 🤔

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, güzel görünüyor 👍 Özellikle elemental hasar sistemi ve rebirth sistemleri ilgimi çekti. Betaya katılıp denemek lazım, 21 Mart'ı bekliyorum. Görüşmek üzere.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, v1098 oldukça kapsamlı görünüyor. Elemental hasar sistemi ilgimi çekti, o yüzük crafting'i zorlu ama güzel. Betaya kesinlikle göz atacağım. Discord'daki roadmap'i de inceleyip, sonra kararımı vereceğim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Acaba +8 silah ve zırh yükseltme sınırının, oyun dengesini nasıl etkileyeceğini düşünüyorsunuz? Yeni ACS sistemiyle ilgili daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Premium sisteminin içeriği tam olarak nedir? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, v1098 güncellemesi heyecan verici özellikler sunuyor. Elemental hasar sistemi ve yeni etkinlikler gerçekten ilgi çekici. Betaya katılmayı ve sunucuyu deneyimlemeyi dört gözle bekliyorum. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, sunucu detayları oldukça detaylı ve açıklayıcı görünüyor. Yeni sistemler ve etkinlikler heyecan verici. Betaya katılıp deneyimlemeyi düşünüyorum. Bol şans herkese 😊

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, emeğinize sağlık. Özellikle elemental hasar sistemi ve sunulan etkinlikler çok ilgi çekici. Betaya katılıp deneyimlemeyi dört gözle bekliyorum. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, KO-MYKO v1098'in detaylarını okudum, oldukça detaylı ve heyecan verici görünüyor 🤔 Yeni elemental hasar sistemi ve etkinlikler beni cezbetti, 28 Mart'ı sabırsızlıkla bekliyorum. Betaya katılmayı düşünüyorum.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor Ko-Myko v1098 Yeni sistemler ve etkinlikler heyecan verici 👍 Özellikle elemental hasar sistemi ve gelişmiş crafting seçenekleri çok cazip. Betaya katılıp yeni maceralara atılmayı dört gözle bekliyorum. Başarılar

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler