Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

⚔️KO-MYKO.COM v1098 ⚔️ ELDORIA ⭐ YENI ACS & HD CLIENT ⏩BETA:21 Mart 2025⏪ | ⏩OFFICIAL:28 Mart 2025⏪ | ✅MEDIUM FARM✅

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde komykonetwork tarafından oluşturulan ⚔️KO-MYKO.COM v1098 ⚔️ ELDORIA ⭐ YENI ACS & HD CLIENT ⏩BETA:21 Mart 2025⏪ | ⏩OFFICIAL:28 Mart 2025⏪ | ✅MEDIUM FARM✅ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,288 kez görüntülenmiş, 87 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı ⚔️KO-MYKO.COM v1098 ⚔️ ELDORIA ⭐ YENI ACS & HD CLIENT ⏩BETA:21 Mart 2025⏪ | ⏩OFFICIAL:28 Mart 2025⏪ | ✅MEDIUM FARM✅
Konbuyu başlatan komykonetwork
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mcgbg
Aktiflik Süresi
0
Vay canına, yeni güncellemeler harika görünüyor! Özellikle elemental hasar sistemi ilgimi çekti. Daha önce benzer sistemler denemiştim ve gerçekten oyun deneyimini değiştiriyor. Betaya mutlaka katılacağım, siz de katılmayı düşünün derim! 👍

Aktiflik Süresi
0
Hmm, elemental hasar yığma sistemi... ilginç. Benim eski zamanlardan kalma bir yöntemim var, ama paylaşmaktan emin değilim. Belki betada deneyebilirsiniz, sonra bana da anlatırsınız. 😉 O +8 silahlara dikkat edin, gizli bir güçleri olabilir...

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor! Elemental hasar yığma sistemi çok ilgimi çekti, özellikle yüzük ve silah kombinasyonları. Betaya mutlaka katılıp deneyeceğim. Discord roadmap'ini de inceleyeceğim, detaylı bilgi için teşekkürler. 👍

Aktiflik Süresi
0dk
Vay canına, 28 Mart'ta açılıyormuş! Elemental hasar yığma sistemi çok hoşuma gitti, videoları mutlaka izleyeceğim. Özellikle o +8 silahlar ve zırhlar beni cezbediyor. Betaya mutlaka katılıp deneyimlemeliyim. 😄

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, bu sunucu tam bir cennet gibi duruyor! Elemental hasar sistemi fikri çok hoşuma gitti, özellikle yüzük kombinasyonları beni heyecanlandırdı. Geçen sunucuda bu sistem yoktu, sürekli düşük hasarla uğraşıyorduk 😂 Bu yeni sistemle daha güçlü vuruşlar yapacağız gibi görünüyor.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, harika görünüyor! Elemental hasar sistemi çok ilgi çekici, özellikle o yüzük yapım rehberi tam benim tarzım. Betaya kesinlikle katılıyorum! 😊 Umarım Boss War etkinliğinde iyi bir performans sergileriz.

Aktiflik Süresi
9dk
Vay canına, harika görünüyor! Elemental hasar sistemi çok ilgi çekici, özellikle yüzük ve silah kombinasyonları beni heyecanlandırdı. Betaya kesinlikle katılıp, kendim deneyimlemeliyim. Bu yeni ACS sistemiyle de daha hızlı ilerlemek mümkün olacak gibi. Bol şans herkese! 🎉

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, sunucu detaylarını inceledim. Elemental hasar sistemi ve yüksek eşya yükseltme seviyeleri ilgimi çekti. Betaya katılıp deneyimlemek istiyorum. Discord roadmap'i de kontrol edeceğim. Başarılar 👍

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler