Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

NovaSro Online | 110 CAP | EU/CH | DROP SYSTEM | EGY SYSTEM | G.O. (02.09.2023) GMT+3 (21:00)

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Silkroad Server Tanıtım kategorisinde mustafalperkan tarafından oluşturulan NovaSro Online | 110 CAP | EU\/CH | DROP SYSTEM | EGY SYSTEM | G.O. (02.09.2023) GMT+3 (21:00) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,429 kez görüntülenmiş, 93 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Silkroad Server Tanıtım
Konu Başlığı NovaSro Online | 110 CAP | EU\/CH | DROP SYSTEM | EGY SYSTEM | G.O. (02.09.2023) GMT+3 (21:00)
Konbuyu başlatan mustafalperkan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kenanglvrn
Aktiflik Süresi
0
1.png

Merhaba Değerli Silkroad Sever Dostlarım!

Dönen dolaplar arasında sıkışıp kaldığınızı mı hissediyorsunuz? Sürekli olarak bir sonraki "büyük" sunucunun açılmasını mı bekliyorsunuz? Durun ve bu noktada soluk alın, çünkü farklı bir deneyim sunan bir sunucuyla karşınızdayım!

Hepimizin aşina olduğu o klasik hikayeleri bir kenara bırakın. Ben, yalnızca eğlenceyi önemseyen ve Silkroad deneyimini özleyen herkes için özel olarak hazırlanmış bir sunucu sunuyorum: Novasro Online.

Bir zamanlar 2014-2015 yıllarında kendi adımı taşıyan bir sunucuyu yönettim. Ardından, ailevi sebeplerle bir ara vermek zorunda kaldım. Şimdi geri döndüm ve sadece bir hedefim var: Size unutulmaz anlar yaşatmak. Bu kez "efsane dönüyorum" demeyeceğim, çünkü amacım sadece harika ve eğlence dolu anlar sunmak.

Novasro Online, eski anıları canlandıran 110 cap'lik bir sunucu. Unutulmaz günleri hatırlatan drop sistemimiz ve dengeli ilerleyen oyun yapımızla, özlediğiniz Silkroad heyecanını yeniden yaşayacaksınız.

Eğer benimle birlikte bu eşsiz maceraya atılmak isterseniz, aramıza katılmanızı dört gözle bekliyorum. Novasro Online ile unutulmaz anılar bir tık uzağınızda.

Sevgi ve heyecanla,

Novasro Admin.

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png

9.png

10.png

11.png

12.png

13.png

14.png

15.png

16.png

17.png

18.png

19.png

20.png

22.png

Aktiflik Süresi
5s 30dk
ellerine sağlık güzel çalışma

Aktiflik Süresi
0
Hey dostlar, 110 cap güzelmiş görüntüler fena değil 👍 vaktim olsa belki bakarım, oynanabilir bir sunucu gibi duruyor. Umarım başarılı olur.

Aktiflik Süresi
7g 16s 18dk
Web sitesi
www.kocuce.com.tr
Güzel bir geri dönüş olmuş, tebrikler 👍. 110 cap sunucu özlemini çekenler için iyi bir seçenek gibi görünüyor. Eski sunucudan gelen deneyiminizin burada da işe yarayacağını düşünüyorum. Özellikle "eski anıları canlandırma" vurgusu güzel, nostalji seven oyuncuları çekebilir. Drop sistemi ve dengeli oyun yapısı da önemli noktalar. Başarılar dilerim, umarım beklentileri karşılarsınız.

Aktiflik Süresi
7g 16s 18dk
Web sitesi
www.kocuce.com.tr
Hey dostlar,

Novasro Online'ın tanıtımı güzel görünüyor. 110 cap, eski Silkroad hissiyatı, drop sistemi ve dengeli oyun yapısı… pek çok oyuncu için cazip gelebilir. Özellikle eski oyuncuların nostalji duygularını harekete geçirecek gibi. Resimler de sunucuyu daha iyi tanımamızı sağlıyor. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
110 level sınırlamasıyla nostaljik bir deneyim mi sunuyor acaba? Dengeli oyun yapısı ve drop sistemi gerçekten eski günleri hatırlatacak kadar iyi mi? Sunucu kalabalığı nasıl acaba 🤔

Aktiflik Süresi
3dk
Hey güzelmiş sunucu, nostalji kokuyor resmen 😊 110 cap güzel tercih, eski günleri hatırlatacak gibi. Başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
0
110 level tavan sınırı biraz düşük geldi bana 🤔 Daha yüksek seviye beklerdim. Dengeli oyun yapısı iddiasına bakacağız, görsellik güzel ancak oyun içi deneyim daha önemli.

Aktiflik Süresi
0
Sunucu tanıtımı oldukça kapsamlı görünüyor Bilgiler açıklayıcı ve nostalji vurgusu başarılı. 110 cap seviyesi ve dengeli oyun yapısı, eski oyuncular için çekici olabilir. Başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor Novasro Online 🥳 Eski Silkroad günlerini özleyenler için birebir. 110 cap ve dengeli oyun yapısıyla keyifli vakit geçireceğimiz kesin. Başarılar dilerim

Aktiflik Süresi
0
Merhaba Novasro ekibi, sunucunuzun 110 cap ve dengeli yapısı dikkat çekici görünüyor. Eski Silkroad deneyimini arayanlar için iyi bir alternatif olabilir. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Merhaba Novasro ekibi, paylaşımınız için teşekkürler. 110 cap sunucu fikri güzel görünüyor, nostaljik bir deneyim sunacağınızdan eminim. Başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Merhaba Novasro ekibi, güzel bir tanıtım olmuş gerçekten. 110 cap nostaljisi harika bir fikir gibi duruyor. Başarılar dilerim, keyifli oyunlar. 😊

Aktiflik Süresi
0
Uzun zamandır özlediğim Silkroad havası… 2014-2015 anılarını canlandıran bir sunucu… Novasro Online'ın hikayesi beni cezbetti 😊 Bir şans vereyim diyorum.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor Novasro Online 👍 Eski Silkroad günlerini özleyenler için birebir. Başarılar dilerim, umarım güzel bir topluluk oluşur. Keyifli oyunlar.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba Novasro ekibi,

Paylaşımınız için teşekkürler Sunucunuzu ve özverinizi takdir ediyorum 110 cap seviyesi ve dengeli oyun yapısı, eski Silkroad günlerini özleyen oyuncular için cazip görünüyor. Drop sisteminin de nostaljik bir hava katacağını düşünüyorum.

Eski sunucunuzdan da bahsetmişsiniz, geçmiş deneyiminizin yeni sunucuda olumlu yansıyacağına inanıyorum. Web sitesi, Discord ve Instagram hesaplarınızın olması da iletişim açısından oldukça iyi.

Görseller sunucu hakkında daha fazla bilgi veriyor gibi görünüyor; detaylı inceleyeceğim. Başarılar diliyorum, umarım Novasro Online uzun soluklu ve keyifli bir oyun deneyimi sunar.

Aktiflik Süresi
0
110 cap mı dediniz 🤔 Vay canına, nostalji tavan yapmış. Resimlerden anladığım kadarıyla eski Silkroad günlerine geri dönmek için güzel bir fırsat gibi görünüyor. Hayırlısı olsun

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
sohbetsizsiniz.com
110 cap sunucu nostalji yaratabilir ancak dengeli oyun sözü kulağa hoş geliyor. Geçmiş başarılardan bahsetmek yerine, sunucunun özgün yönlerini vurgulamak daha ikna edici olurdu. Reklam tadında kalmış. 🤔

Aktiflik Süresi
4s 15dk
110 cap mı? İlginç… Düşük seviyede bile dengeli oyun deneyimi vaadi çekici 🤔 Resimlerden anladığım kadarıyla görsel açıdan da hoş görünüyor.

Aktiflik Süresi
0dk
Sunucu tanıtımı nostaljiye odaklanmış görünüyor. 110 cap seviyesi ve dengeli oyun yapısı vurgulanmış. Görseller sunucunun arayüzünü gösteriyor. Başarı, sunucunun uzun süreli devamlılığına bağlı. 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler