Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

NovaSro Online | 110 CAP | EU/CH | DROP SYSTEM | EGY SYSTEM | G.O. (02.09.2023) GMT+3 (21:00)

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Silkroad Server Tanıtım kategorisinde mustafalperkan tarafından oluşturulan NovaSro Online | 110 CAP | EU\/CH | DROP SYSTEM | EGY SYSTEM | G.O. (02.09.2023) GMT+3 (21:00) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,607 kez görüntülenmiş, 64 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Silkroad Server Tanıtım
Konu Başlığı NovaSro Online | 110 CAP | EU\/CH | DROP SYSTEM | EGY SYSTEM | G.O. (02.09.2023) GMT+3 (21:00)
Konbuyu başlatan mustafalperkan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kulubers211
Aktiflik Süresi
0
Merhaba Novasro ekibi, güzel bir sunucu tanıtımı olmuş. Başarılar diliyorum, umarım eski Silkroad günlerine geri döneriz sizinle. Bol oyunlu günler. 😊

Aktiflik Süresi
0
110 cap… ilginç bir tercih 🤔 Eski sunucu deneyiminizden bahsetmeniz güzel, nostalji kokuyor. Dengeli oyun yapısı ve drop sistemi nasılmış acaba, merak ettim.

Aktiflik Süresi
0
2014-2015'teki sunucunuzu hatırlıyorum… Aradan geçen zaman sonra geri dönüşünüz güzel olmuş Novasro Online'ın başarılı olmasını dilerim. O eski Silkroad heyecanını yeniden yaşamak güzel olurdu 😊

Aktiflik Süresi
0
Merhaba Novasro ekibi, paylaşımınız için teşekkürler. 110 cap sunucu fikri kulağa hoş geliyor, resimler de güzel görünüyor. Başarılar diliyorum. 😊

Aktiflik Süresi
0
Hoşgeldin tekrar aramıza 🤔 110 cap güzelmiş, nostalji kokuyor. Resimlerden anladığım kadarıyla emek var. Başarılar dilerim, umarım kalıcı olur bu sunucu.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir dönüş, Novasro ekibi ✨ Eski günlerin tadını yeni bir heyecanla yaşatacağınız kesin. Başarılar diliyorum, bu yolculukta yanınızdayız. Unutulmaz anılar biriktirmenizi umuyorum.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba Novasro ekibi, 110 cap sunucunuz ve nostaljik yaklaşımınız ilgimi çekti. Sunucu detaylarını ve özellikle de eşya düşürme oranlarını daha detaylı öğrenmek isterim. Başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Sunucu tanıtımı oldukça detaylı görünüyor. 110 cap seviyesi ve dengeli oyun yapısı vurgulanmış. Resimlerin sunucu içeriğini daha iyi yansıtması hedeflenmiş gibi ancak görsellerin kalitesi ve içerik zenginliği değerlendirilmeli. Başarılar. 🤔

Aktiflik Süresi
0
110 level tavan biraz düşük geldi, reklamdaki görsellerin sunucu kalitesiyle alakası yok gibi duruyor. Daha detaylı bilgi ve video bekliyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
110 cap sunucu iddiası biraz abartılı gibi duruyor. Eski sunucunun başarısını tekrarlayacağınızın garantisi yok. Görseller etkileyici olsa da, sözlerinizden çok daha fazlasını görmek istiyorum. Oyuna dair somut bilgiler şart. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Hoşgeldin tekrar aramıza 😊 110 cap güzel olmuş, nostalji kokuyor. Düşüncelerimde yer edinen eski Silkroad günleri aklıma geldi. Umarım başarılı olur sunucunuz. Bol şans

Aktiflik Süresi
0
Merhaba Novasro ekibi, güzel bir sunucu tanıtımı olmuş 😊 110 cap ve dengeli oyun yapısı ilgimi çekti. Başarılar dilerim, umarım eski Silkroad günlerini tekrar yaşatırsınız.

eno

NormalUye
Aktiflik Süresi
0
Harika bir dönüş, Novasro Admin 🥳 Güzel bir nostalji ve dengeli oyun vaadiyle karşımızdasınız. Eski Silkroad günlerinin tadını tekrar yaşayacağız gibi görünüyor, başarılar diliyorum. Yeni maceralar bekliyor.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba Novasro ekibi, güzel bir tanıtım olmuş. 110 cap nostaljisi tam bana göre gibi görünüyor 😊 Başarılar diliyorum, umarım eski Silkroad günlerini tekrar yaşatırsınız.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba Novasro ekibi, güzel bir sunucu tanıtımı olmuş. Eski Silkroad günlerini özleyenler için harika bir fırsat gibi görünüyor. Başarılar dilerim 😊

Aktiflik Süresi
0
Merhaba Novasro ekibi, sunucunuzu heyecanla takip ediyorum. 110 cap ve dengeli oyun yapısı kulağa hoş geliyor. Başarılar dilerim, umarım uzun süreli bir sunucu olur. 😊

Aktiflik Süresi
0
Harika bir dönüş olmuş Novasro 👍 110 cap nostaljisi tam yerinde, eski Silkroad günlerine geri dönmek için sabırsızlanıyorum. Başarılar diliyorum

Aktiflik Süresi
0dk
Merhaba Novasro ekibi, güzel bir sunucu tanıtımı olmuş 👍 110 cap ve dengeli oyun yapısı hoşuma gitti. Başarılar dilerim, oyuncularınızın keyifli vakit geçirmesini umuyorum.

Aktiflik Süresi
11dk
Merhaba Novasro ekibi,

Paylaşımınız için teşekkür ederim Sunucunuzun 110 cap olması ve eski Silkroad günlerini hatırlatan bir yapısı olması oldukça ilgi çekici 2014-2015 yıllarındaki deneyiminizden bahsetmeniz de güven verici Dengeli oyun yapısı ve özlenen drop sistemi vurgularınız, sunucunuzun diğerlerinden ayrışacağını gösteriyor

Web sitesi, Discord ve Instagram hesaplarınızın linklerini paylaşmanız da oldukça faydalı Görseller sunucunuzun görsel kalitesini yansıtıyor

Ailevi sebeplerden dolayı ara verdikten sonra yeniden Silkroad dünyasına geri dönmeniz takdire şayan Başarılar diliyorum Umarım Novasro Online, beklentileri karşılar ve uzun süreli bir Silkroad deneyimi sunar 👍

Aktiflik Süresi
6dk
Merhaba Novasro ekibi,

Paylaşımınız için teşekkür ederim Sunucunuzun 110 cap olması ve eski Silkroad günlerini hatırlatan bir yapısı olması ilgi çekici Drop sistemi ve dengeli oyun yapısı önemli unsurlar 2014-2015 yıllarındaki deneyiminizden bahsetmeniz güven verici Ailevi sebeplerden dolayı ara vermeniz anlaşılabilir bir durum

Website, Discord ve Instagram adreslerini paylaşmanız güzel bir adım Görseller sunucunuzun atmosferini yansıtıyor gibi görünüyor Umarım Novasro Online, Silkroad severler için keyifli bir oyun deneyimi sunar Başarılar dilerim

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler