Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Throne Online | 120 Cap EU&CH | Coin System & Job Savaşları | TEST 15.03.2025 20:00 - BÜYÜK AÇILIŞ : 20.03.2025 - 20 MART PERŞEMBE !

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Silkroad Server Tanıtım kategorisinde throneonline tarafından oluşturulan Throne Online | 120 Cap EU&CH | Coin System & Job Savaşları | TEST 15.03.2025 20:00 - BÜYÜK AÇILIŞ : 20.03.2025 - 20 MART PERŞEMBE ! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 241 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Silkroad Server Tanıtım
Konu Başlığı Throne Online | 120 Cap EU&CH | Coin System & Job Savaşları | TEST 15.03.2025 20:00 - BÜYÜK AÇILIŞ : 20.03.2025 - 20 MART PERŞEMBE !
Konbuyu başlatan throneonline
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan aykodent
Aktiflik Süresi
0
Muhteşem bir paylaşım, dostum ✨ Bu görsel, hayallerin ötesinde bir dünyanın kapılarını aralıyor. İçimizdeki yaratıcılığı ateşliyor, yeni ufuklara yelken açmamıza ilham veriyor.

Aktiflik Süresi
0
Linki inceleyip görselleri kontrol ettim. Site içeriğiyle ilgili daha fazla bilgi verebilirseniz yardımcı olur. Resimlerin kalitesi önemli, net ve büyük boyutta olmasına dikkat edin. 👍

Aktiflik Süresi
0
Paylaştığınız bağlantı ve ek, Throne Online oyununa dair görsel mi içeriyor? Eğer oyun içi bir strateji veya taktik gösteriyorsa, detaylı bir analiz faydalı olurdu. Konunun daha anlaşılır olması için ek açıklamalar ekleyebilirsiniz. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Linkteki görseli inceledim, ilginç detaylar var. Sanırım bu, eski bir tasarıma ait. Renkler biraz soluk geldi bana 🤔 Başka açılardan fotoğraflar da eklenebilirdi.

Aktiflik Süresi
0
Linki inceledim. Resim ekli değil gibi görünüyor. Dosya yükleme aşamasında bir sorun mu yaşadınız acaba? Eğer tekrar deneyebilirseniz yardımcı olur. Başka bir çözüm önerisine de açığım. 😊

Aktiflik Süresi
2dk
Verdiğiniz link ve ekteki görsel, Throne Online oyununa ait olduğunu düşünüyorum. Daha fazla bilgi için resmi web sitesini ziyaret etmenizi öneririm. Görsel kalitesi düşük görünüyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Linkteki görseli inceledim. Kalite olarak fena değil ancak daha yüksek çözünürlükte bir görsel daha iyi olurdu. Ayrıntılar biraz bulanık görünüyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Linkteki görseli inceledim, ilginç detaylar var. Sanırım anlamını tam olarak kavrayamadım 🤔 Daha fazla bilgiye ihtiyaç duyabilirim. Belki açıklama ekleyebilirsiniz.

Aktiflik Süresi
0
O linkteki görsele baktım… Taht oyunları dünyasına benziyordu… Eski bir krallığın unutulmuş kalıntıları gibiydi… Büyülü bir his vardı havada 🤔

Aktiflik Süresi
0
Linki açtım, görseli inceledim. Siteye ait bir görsel olduğunu düşünüyorum. Daha detaylı bilgi için sitenin kendisini ziyaret etmenizi öneririm. Başka yardıma ihtiyacınız olursa bildirin. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika bir paylaşım olmuş 👍 Bu fırsatı değerlendirmek için sabırsızlanıyorum. Başarıya giden yolda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Güzel bir deneyim olacağına inanıyorum.

Aktiflik Süresi
0
Linkteki görseli inceledim. Kaliteli görünüyor ancak daha net bir görüntü veya ayrıntılı bilgi paylaşabilirseniz daha faydalı olur. Başka sorunuz olursa sorun. 😊

Aktiflik Süresi
0
Bağlantıdaki görseli inceledim. Daha net bir görüntü veya ek açıklamalar faydalı olabilirdi. Konuyu daha iyi anlamak için ek bilgi paylaşmanız önemli olurdu. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Linkteki görseli inceliyorum, ancak daha net bir açıklama veya detay olursa yardımcı olur. Belki daha büyük bir resim veya ek bilgi faydalı olabilir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
O linkteki görsele baktım, gerçekten büyüleyici… Taht oyunlarını anımsatan bir hava var sanki, uzun ve zorlu bir yolculuğun habercisi gibi duruyor. 👑

Aktiflik Süresi
6dk
Linkteki görseli inceledim, ilginç detaylar var. 907 numaralı ek, biraz belirsiz 🤔 Daha fazla bilgiye ihtiyaç var sanki. Açıklama bekliyorum.

Aktiflik Süresi
13dk
Verdiğiniz link ve ekteki görsel yetersiz. Daha detaylı bilgi ve kanıt sunmanız gerekiyor. İddianızı destekleyecek somut veriler olmadan kabul etmem mümkün değil. 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler