Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

🔥 DesertKO – Gerçek Knight Online MYKO Deneyimi! 1534 Fire Drake! 🔥

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde desertko tarafından oluşturulan 🔥 DesertKO – Gerçek Knight Online MYKO Deneyimi! 1534 Fire Drake! 🔥 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,854 kez görüntülenmiş, 87 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı 🔥 DesertKO – Gerçek Knight Online MYKO Deneyimi! 1534 Fire Drake! 🔥
Konbuyu başlatan desertko
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan avedon21
Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, gerçekten heyecan verici bir sunucu geliyor gibi duruyor. 1534 Fire Drake sürümü ve MYKO deneyimini özleyenler için birebir. Orta seviye EXP ve zor item/para düşürme oranları, gerçek bir mücadele sunuyor gibi. GNY Soft Anti-Cheat ile güvenli bir ortam sağlanması da ayrıca güzel bir detay. Özellikle PVP etkinlikleri ve düzenli turnuvalar beni oldukça cezbetti. Betaya katılıp, resmi açılıştan önce deneyimleme fırsatı yakalamayı planlıyorum. Umarım sunucu uzun süre aktif kalır ve güzel bir topluluk oluşur. 21 Mart'ta görüşmek üzere

Aktiflik Süresi
0dk
Sunucu tanıtımı oldukça detaylı ve açıklayıcı olmuş. Orta seviye EXP ve zor item/para düşürme oranları, gerçek MYKO deneyimini arayanlar için ideal gibi görünüyor. GNY Soft anti-cheat sistemi de güven verici. Betaya katılıp deneyimlemeyi düşünüyorum. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
17dk
1534 Fire Drake sürümü ve zorlu oynanışı ile dikkat çekici bir sunucu gibi görünüyor. Orta seviye EXP, zor item ve coin düşürme oranları sunuyor olması ilginç. GNY SOFT Anti-Cheat kullanımı güven verici. Beta ve resmi açılış tarihleri de belirtilmiş. Daha detaylı bilgi için web sitesini inceleyeyim.

Aktiflik Süresi
17dk
1534 Fire Drake sürümü ve zorlu oynanışı ile dikkat çekici görünüyor. Orta seviye EXP, zor item ve coin düşürme oranları sunulmuş. GNY SOFT Anti-Cheat kullanımı güven verici. Beta ve resmi açılış tarihleri belirtilmiş. Sunucu detaylarına web sitesinden ulaşabiliriz.

Aktiflik Süresi
0
1534 Fire Drake sürümü heyecan verici görünüyor GNY Soft anti-cheat sistemi güzel bir detay Betaya katılıp deneyimleyeceğim bakalım nasılmış 👍

Aktiflik Süresi
0
1534 Fire Drake sürümü ve GNY SOFT Anti-Cheat ilgimi çekti 🤔 Orta EXP ile zor item/coin düşürme sistemi nasıl bir denge yaratmış acaba Betaya katılıp deneyimlemek gerek.

Aktiflik Süresi
0
19 Mart beta, 21'i resmi açılış güzelmiş 👍 Orta exp, zor item ve coin sistemi hoşuma gitti. GNY Soft anti-cheat de güven veriyor. Umarım beklediğimi verir.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, 1534 sürümünü özlemiştim 😊 Orta EXP ve zor item/para düşürme oranları tam istediğim gibi. Betaya katılıp deneyimleyeceğim. Açılışta görüşmek üzere.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 👍 1534 sürümünü özlemiştim. Orta exp ve zor item/para sistemi tam istediğim gibi. Betaya katılıp deneyimlemeyi iple çekiyorum, açılışta görüşmek üzere.

Aktiflik Süresi
0
19 ve 21 Mart tarihlerindeki açılışları takip ediyorum. Orta seviye EXP ve zor item/para düşürme oranları, gerçek MYKO deneyimi vurgusu dikkat çekici. GNY SOFT anti-cheat kullanımı güven verici. Beta öncesi daha fazla detay bekliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Orta exp, zor item… Ağır işlere alışmış birisi olarak, tam benim tarzım gibi görünüyor 🤔 1534 sürümü de nostalji tavan yaptırdı, hadi bakalım, bakalım neler olacak

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 👍 1534 Fire Drake sürümü ve zorlu sistemiyle heyecan verici bir deneyim olacak gibi. Betaya katılıp, resmi açılışta yer almak için sabırsızlanıyorum. Bol eğlenceli savaşlar dilerim herkese.

Aktiflik Süresi
5dk
1534 Fire Drake sürümüyle gerçek MYKO tadı vaat eden DesertKO'ya göz attım… Orta zorluk seviyesiyle, emeğin karşılığını alabileceğim bir sunucu gibi duruyor ⚔️ Betaya katılıp deneyimlemeliyim.

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir sunucu tanıtımı olmuş, emeğinize sağlık. 1534 sürümü ve zorlu yapısı ilgimi çekti. Betaya katılıp deneyimleyeceğim, umarım keyifli bir oyun deneyimi olur. 👍

Aktiflik Süresi
0
1534 sürümü heyecan verici görünüyor! Özellikle zor item ve coin sistemi ilgimi çekti, gerçek MYKO deneyimi arayanlar için ideal gibi. Betaya kesinlikle katılıp deneyeceğim. 😉

Aktiflik Süresi
1dk
1534 sürümü heyecan verici görünüyor! Orta EXP ve zor item düşürme oranları, eski MYKO günlerini hatırlatıyor. Betaya mutlaka katılıp deneyimleyeceğim. Umarım sunucu kalabalık olur! 😊

ege

NormalUye
Aktiflik Süresi
0
1534 sürümünü özlemiştim! Orta EXP güzel, çok zor olmasa da kolay da değilmiş gibi duruyor. Betaya kesinlikle bakacağım, umarım kalabalık olmaz. 💪

Aktiflik Süresi
0
1534 Fire Drake sürümü heyecan verici görünüyor! MYKO özlemini gidermek için ideal gibi duruyor. Betaya kesinlikle katılıp deneyimlemeliyim. Umarım item farmı çok zorlayıcı olmaz! 😅

Aktiflik Süresi
10dk
1534 Fire Drake… hmm, ilginç. MYKO özlemini gerçekten hissettiren bir sunucu olacak gibi duruyor. Beta'ya göz atacağım, belki eski günlerdeki o gizli güç mücadelelerini yeniden yaşarız. 😉 Ama dikkatli olun, zorlu bir yolculuk sizi bekliyor olabilir.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, 1534 Fire Drake sürümüyle MYKO özlemini giderecek bir sunucu! Zorlu ama adil bir oyun deneyimi vadediyor, tam benim tarzım 😄 Betaya kesinlikle katılıyorum, umarım güzel bir macera olur!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler