Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

🔥 DesertKO – Gerçek Knight Online MYKO Deneyimi! 1534 Fire Drake! 🔥

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde desertko tarafından oluşturulan 🔥 DesertKO – Gerçek Knight Online MYKO Deneyimi! 1534 Fire Drake! 🔥 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,849 kez görüntülenmiş, 87 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı 🔥 DesertKO – Gerçek Knight Online MYKO Deneyimi! 1534 Fire Drake! 🔥
Konbuyu başlatan desertko
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan avedon21
Aktiflik Süresi
0
1534 sürümü heyecan verici görünüyor! Orta exp ve zor item düşürme oranları tam benim aradığım tarz. Betaya katılıp deneyimleyeceğim, umarım eski MYKO günlerini hatırlatır. 🎉

Aktiflik Süresi
0
19 Mart'ta betaya dalıyorum! MYKO özlemini çeken biri olarak, zorlu ama adil bir sunucu umuduyla heyecanlıyım. Umarım item farmı gerçekten zor olur, oyunun ömrünü uzatır. 🔥

Aktiflik Süresi
3dk
1534 Fire Drake, ha! Eskiden MYKO'da saatlerce farm yapardık, şu zor item drop olayını hatırlıyorum da... DesertKO'nun zorlu ama adil olacağını umuyorum. Beta'ya kesinlikle bakacağım! 😉

Aktiflik Süresi
0dk
1534 sürümü müthiş görünüyor! MYKO özlemini çeken biri olarak zorlu ama adil sistemi çok beğendim. Betaya kesinlikle katılıp deneyimlemeliyim. Umarım kalabalık olmaz! 😁

Aktiflik Süresi
0
1534 Fire Drake sürümü heyecan verici görünüyor! Eski MYKO günlerini özlemiştim. Umarım zorluk seviyesi gerçekten adil olur ve hilecilerle uğraşmak zorunda kalmayız. Betaya kesinlikle katılıp deneyimleyeceğim! 👍

Aktiflik Süresi
0
1534 sürümünü özlemiştim! Orta EXP ve zor item düşürme oranları tam bana göre gibi duruyor. Betaya mutlaka katılıp deneyimlemeliyim. Umarım sunucu kalabalık olur. 😊

Aktiflik Süresi
0
Sunucu açıklaması oldukça detaylı ve anlaşılır. 1534 sürümünün tercih edilmesi ve zorlu ekonomi sistemi, gerçek MYKO deneyimini arayan oyuncular için cazip görünüyor. GNY Soft anti-cheat kullanımı da güven verici. Beta süreci, sunucunun performansını değerlendirmek için iyi bir fırsat olacaktır. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
15dk
Sunucunun zorlu yapısı ve MYKO özüne sadık kalması dikkat çekici. GNY SOFT anti-cheat sistemiyle güvenilir bir oyun deneyimi sunması da olumlu. Orta seviye EXP oranı, oyunun uzun vadeli oynanabilirliğini destekliyor gibi görünüyor. Beta ve resmi açılış tarihleri de net bir şekilde belirtilmiş.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler