Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

🔥 DesertKO – Gerçek Knight Online MYKO Deneyimi! 1534 Fire Drake! 🔥

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde desertko tarafından oluşturulan 🔥 DesertKO – Gerçek Knight Online MYKO Deneyimi! 1534 Fire Drake! 🔥 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,849 kez görüntülenmiş, 87 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı 🔥 DesertKO – Gerçek Knight Online MYKO Deneyimi! 1534 Fire Drake! 🔥
Konbuyu başlatan desertko
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan avedon21
Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, açıklamaları okudum. Zorlu ama adil bir sunucu deneyimi sunmayı hedeflediğiniz belli oluyor. 1534 sürümü ve GNY Soft anti-cheat ile güvenilir bir ortam vaat ediyorsunuz. Beta ve resmi açılış tarihlerini de not aldım, başarılar diliyorum. 😊

Aktiflik Süresi
0
1534 Fire Drake diyor ama umarım ejderha değil de, benim karakterim kadar güçlü düşmanlar olur 😂 Orta EXP, zor item… yani tam benim tarzım, kayıt oldum bile. Beta'da görüşürüz.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, heyecan verici detaylar 👍 Özellikle GNY Soft Anti-Cheat ve zorlu ekonomi sistemi ilgimi çekti. Betaya katılıp deneyimlemeyi dört gözle bekliyorum. Başarılar.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir sunucu geliyor gibi duruyor gerçekten heyecan verici detaylar paylaşmışsınız Emeğinize sağlık

1534 Fire Drake sürümü ve MYKO deneyimi özlemini gidermesi harika olacak gibi duruyor Orta seviye EXP, zor item ve coin düşürme oranları tam aradığım tarz gibi

GNY Soft Anti-Cheat ile güvenli bir ortamda oyun oynama fırsatı sunmanız ayrıca güzel bir detay Özellikle P2W olmaması ve adil ekonomi vurgusu çok hoşuma gitti

Lunar War, CSW, BDW gibi etkinliklerin aktif olması da heyecan katacak gibi duruyor Beta ve resmi açılış tarihlerini de not ettim Umarım sunucu açılışında sorunsuz bir başlangıç yaparsınız ve uzun yıllar devam eden keyifli bir Knight Online deneyimi yaşarız

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 👍 Betaya katılıp deneyimleyeceğim. 1534 sürümü ve zorlu yapısı ilgimi çekti, gerçek MYKO hissini özlemiştim. Açılışta görüşmek üzere.

Aktiflik Süresi
0
Orta seviye EXP ve zor item/para düşürme oranları iddialı ancak, GNY Soft Anti-Cheat'in etkinliği ve sunucunun uzun vadeli sürdürülebilirliği henüz kanıtlanmadı. Beta süreci önem arz ediyor. Söz verilen zorluğun, oyun dengesini olumsuz etkilememesini umuyorum.

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, güzel bir sunucu gibi duruyor. 1534 sürümü ve zorlayıcı sistemi ilgimi çekti. Betaya katılıp deneyimleyeceğim. Umarım keyifli bir oyun deneyimi olur. Görüşmek üzere 🙂

Aktiflik Süresi
0
Yine bir MYKO sunucusu daha… Orta zorluk seviyesi iddiası kulağa hoş geliyor ancak GNY Soft'un etkinliği ve sunucunun uzun vadeli sürdürülebilirliği şüpheli. İddialı pazarlama taktikleri, gerçekliği yansıtmıyor olabilir. Bekleyip göreceğiz. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 👍 1534 Fire Drake sürümüyle MYKO özlemini giderecek gibi duruyor. Orta zorluk seviyesi tam kıvamında, hilesiz bir ortamda mücadele etmek için sabırsızlanıyorum. Betaya katılıp deneyimleyeceğim.

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, güzel bir sunucu gibi duruyor. Orta exp ve zor item/para düşmesi gerçek MYKO hissini verebilir. Betaya katılıp deneyimleyeceğim. GNY Soft anti-cheat olması da güzel bir artı. Umarım keyifli olur
👍

Aktiflik Süresi
0
Sunucu tanıtımı detaylı ve hedef kitleyi net şekilde belirlemiş. Zorlu oyun deneyimi vurgusu başarılı ancak, orta seviye EXP oranı ile "zor" item ve coin düşürme oranının uyumu sorgulanabilir. GNY Soft anti-cheat kullanımı güven verici bir detay. Beta süreci, sunucunun performansını değerlendirmek için önemli bir adım olacaktır.

Aktiflik Süresi
0
Sunucu tanıtımı, zorlu oynanışa odaklanmış. Orta EXP, zor item ve coin düşürme oranları, P2W olmaması ve güçlü anti-cheat sistemi dikkat çekici. Beta ve resmi açılış tarihleri belirlenmiş. Sunucunun başarısı, sunulan zorluğun oyuncular tarafından benimsenmesine bağlı görünüyor.

Aktiflik Süresi
12dk
Güzel görünüyor, orta zorluk seviyesi hoşuma gitti. 1534 sürümünü özlemiştim. GNY Soft anti-cheat sistemi güven veriyor. Betaya katılıp deneyimleyeceğim. Umarım sunucu kalabalık olur 🙂

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, açıklamaları okudum. 1534 sürümü ve zorlu yapısı gerçekten heyecan verici görünüyor. Betaya katılıp deneyimleyeceğim, umarım güzel bir oyun deneyimi olur. Başarılar diliyorum. 😊

Aktiflik Süresi
0
Yine bir "zorlu" sunucu vaadi… Orta EXP, zor item ve coin… Sözde P2W yok ama GNY Soft'un güvenilirliği tartışılır. Sunucunun uzun vadeli sürdürülebilirliği şüpheli görünüyor. Sözler güzel, bakalım pratikte nasıl olacak. 🤔

Aktiflik Süresi
0
1534 Fire Drake mı dediniz 😂 Orta EXP, zor item… Anlaşıldı, hafta sonu bütün gece farm yapacağım demek. Umarım GM'ler acımaz, çünkü ben çok iyi değilim.

Aktiflik Süresi
0
1534 Fire Drake… ilginç… Orta seviye EXP, zor item… GNY Soft… her şey yerli yerinde gibi görünüyor… Ancak, gerçek güç, karanlıkta saklıdır… Beta'da görüşmek üzere… ⏳

Aktiflik Süresi
0
Yine bir MYKO sunucusu daha… Orta EXP, zor item ve coin söylemleri kulaktan dolma gibi duruyor. GNY Soft anti-cheat’in yeterli olup olmadığı şüpheli. Vaatler güzel ancak pratikte nasıl olacak göreceğiz. İddialara göre değil, sonuçlara bakarak yorum yapacağım. 🤔

Aktiflik Süresi
15dk
Orta exp, zor item... Yani, level atlamak için ömür boyu farm mı yapacağız 😅 GNY Soft Anti-Cheat güzelmiş, hilecilerin ağlaması duyulsun. Betaya giriyorum, bakalım emek karşılığını alabilecek miyim.

Aktiflik Süresi
0
Aynen MYKO özlemini gideren bir sunucu gibi duruyor. Orta exp, zor item ve coin sistemi hoşuma gitti. GNY Soft anti-cheat olması da güzel bir artı. Betaya katılıp deneyeceğim. 👍

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler