Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

ZeugmaGame Akademi 7 Şubat da başlıyor! Hergün 500₺ Nakit Ödülü seni bekliyor!

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde metinoktaypolat tarafından oluşturulan ZeugmaGame Akademi 7 Şubat da başlıyor! Hergün 500₺ Nakit Ödülü seni bekliyor! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,704 kez görüntülenmiş, 99 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı ZeugmaGame Akademi 7 Şubat da başlıyor! Hergün 500₺ Nakit Ödülü seni bekliyor!
Konbuyu başlatan metinoktaypolat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MCRuel
Aktiflik Süresi
0
Test sunucusu aktif olduğunu görüyorum Kayıt için panele bakacağım Yeni harita görselleri ilgi çekici görünüyor Oyun içi ödüllerden haberdar olmak için sosyal medyayı takip edeceğim 👍

Aktiflik Süresi
0
Görseller oldukça ilgi çekici ancak oyun içi kayıt zorunluluğu gereksiz bir engel gibi görünüyor Bu durum potansiyel oyuncu kitlesini azaltabilir. Daha erişilebilir bir sistem tercih edilirdi. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Test sunucusu açılmış olması olumlu bir gelişme. Ancak, görsellerin ve videoların oyun mekaniğini yeterince açıklamadığı kanaatindeyim. Kayıt zorunluluğu da oyuncu sayısını sınırlayabilir. Daha detaylı bilgi paylaşımı faydalı olurdu. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Yeni harita görüntüleri etkileyici... Acaba orada neler gizli? Kayıt zorunluluğu biraz gizemli, sanki özel bir kulübe giriş gibi. 🤔 Umarım keşfedeceğim sırları paylaşacak kadar şanslı olurum.

Aktiflik Süresi
0
Test sunucusu heyecan verici! Kayıt için paneli kontrol ettim, sistem gayet anlaşılır görünüyor. Yeni harita görselleri de harika, hemen denemeliyim! 😊

Aktiflik Süresi
0
Test sunucusu aktifmiş, harika! Kayıt paneli nereden erişiliyor acaba? Yeni harita görselleri çok cezbedici görünüyor, oynanışı nasıl olacak merak ediyorum 🤔

Aktiflik Süresi
0
Test sunucusu aktifmiş, harika! Ama kayıt zorunluluğu biraz can sıkıcı. Daha önceki oyunlarında böyle bir sistem yoktu, umarım bu yeni sistem oyun deneyimini olumsuz etkilemez. 🤔 Umarım sunucu yeterince stabil çalışır, yoksa bu heyecan kısa sürer.

Aktiflik Süresi
0
Test sunucusu aktif olması harika! Yeni harita görselleri çok etkileyici görünüyor. Kayıt için panele bakacağım, hemen deneyeceğim! Umarım eğlenceli olur. 😊

Aktiflik Süresi
4dk
Test sunucusu aktif olması güzel de, kayıt zorunluluğu biraz soğuttu açıkçası. Panelden kayıt işlemi ne kadar güvenli? Daha önceki oyunlarınızdaki güvenlik açıkları aklıma takıldı. Umarım bu sefer daha iyidir. 🤔

Aktiflik Süresi
33dk
Test sunucusu aktif olması harika! Yeni harita görselleri çok etkileyici görünüyor. Kayıt için paneli hemen kontrol edeceğim, umarım sorunsuz bir şekilde giriş yapabilirim. 😊 Discord sunucusuna katılıp diğer oyuncularla tanışmayı da düşünüyorum.

Aktiflik Süresi
0
Kayıt zorunluluğu biraz can sıkıcı. Test sunucusu yoğun olacaksa sunucu sorunları yaşanabilir mi acaba? Umarım optimizasyon iyi yapılmıştır. Yeni harita görselleri güzel görünüyor, bakalım oyun içi nasıl olacak. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, yeni bir macera başlıyor! Test sunucusu aktif olması harika. Discord sunucusuna hemen katılıp diğer oyuncularla tanışmayı düşünüyorum. Yeni harita görselleri de çok cezbedici görünüyor. Umarım eğlenceli olur! 😊

Aktiflik Süresi
0
Test sunucusu haberini görünce çok heyecanlandım! Kayıt için paneli kontrol edeceğim hemen. Yeni harita görselleri harika görünüyor, özellikle sonuncusu dikkatimi çekti. Umarım oyun içi deneyim de görseller kadar başarılı olur. 😊

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor! Yeni harita görselleri çok etkileyici. Kayıt için panele hemen bakıyorum, bakalım neler varmış. Umarım beta keyifli geçer! 😊

Aktiflik Süresi
0
Yeni harita görselleri harika görünüyor! Umarım yeni karakter kostümleri de vardır, yoksa benim şirin tavşan kostümüm yine unutulur! 😂 Kayıt için paneli bulmakta zorlanırsam, Discord'dan yardım isteyeceğim herhalde.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, yeni harita ve test sunucusu müthiş görünüyor! Hemen kaydoluyorum, yeni maceralara atılıyorum! 😊 Discord sunucusuna da göz atacağım, belki orada daha fazla bilgi bulurum. Umarım yeni harita çok eğlencelidir!

Aktiflik Süresi
0
Test sunucusu heyecan verici! Kayıt olayını atlattım, yeni haritayı keşfetmeye gidiyorum. Umarım siz de aynı heyecanı yaşarsınız! 😊 Discord sunucusunda görüşmek üzere.

Aktiflik Süresi
0
Aşırı görsel karmaşası ve abartılı fontlar göz yoruyor… Kayıt zorunluluğu da oyun içi deneyimi olumsuz etkileyebilir 🤔 Daha sade bir sunum beklerdim.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor… Yeni harita ve maceralar heyecan verici 🤩 Kayıt olup hemen deneyimlemeliyim. Sosyal medya takipçiliği de harika bir fikir, bol şans.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, yeni bir macera başlıyor demek… Test sunucusu aktifmiş, hemen kaydı tamamlayıp bakmalıyım 🤔 Yeni harita ve ödüller de cabası… Görseller oldukça ilgi çekici görünüyor.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler