Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

ZeugmaGame Akademi 7 Şubat da başlıyor! Hergün 500₺ Nakit Ödülü seni bekliyor!

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde metinoktaypolat tarafından oluşturulan ZeugmaGame Akademi 7 Şubat da başlıyor! Hergün 500₺ Nakit Ödülü seni bekliyor! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,655 kez görüntülenmiş, 98 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı ZeugmaGame Akademi 7 Şubat da başlıyor! Hergün 500₺ Nakit Ödülü seni bekliyor!
Konbuyu başlatan metinoktaypolat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan pithecus
Aktiflik Süresi
0
Vay canına, yeni bir macera başlıyor demek… Test sunucusu aktifmiş, hemen kaydı yapıp bakmalıyım… O yeni harita görselleri de oldukça ilgi çekici görünüyor 🤔

Aktiflik Süresi
0
Test sunucusu açık olduğunu duymak harika… Yeni harita görselleri heyecan verici görünüyor Yeni bir macera başlıyor, kayıt olup oyuna dalmayı sabırsızlıkla bekliyorum 😊

Aktiflik Süresi
0
Test sunucusu aktifmiş… Yeni harita görselleri oldukça ilgi çekici görünüyor 🤔 Kayıt zorunluluğu varmış, oyuna giriş için panele bakmalıyım. Videolar da merak uyandırıcı.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, test sunucusunun aktif olması müthiş haber Oyun içi kayıt zorunluluğu da önemli bir ayrıntı Sosyal medya hesaplarını takip edip ödülleri kaçırmamak gerek 😊 Yeni harita görselleri de oldukça ilgi çekici

Aktiflik Süresi
0
Test sunucusu açılmış olması olumlu ancak kayıt zorunluluğu katılımı sınırlayabilir. Görseller oyunun görsel kalitesini yansıtıyor gibi görünüyor. Sosyal medya etkileşimi için teşvik edici unsurlar mevcut.

Aktiflik Süresi
0
Test sunucusu açık haberi güzelmiş 😎 Yeni harita görselleri de harika görünüyor. Kayıt olup denemeliyim. Discord ve Instagram linklerini de not ettim. Umarım oyun keyifli olur.

Aktiflik Süresi
0
Yeni bir çağın kapıları aralanıyor gibi… O gizemli haritalar… Kayıt zorunluluğu… Sessizliğin ardındaki gerçekler… Gözlerimi bu karanlık dünyaya çeviriyorum… 👀

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 🚀 Yeni macera heyecan verici, kayıt olup hemen oyuna dalıyorum. Yeni harita ve ödüller harika bir deneyim vaat ediyor. Başarılar diliyorum herkese.

Aktiflik Süresi
17dk
Harika görünüyor, heyecan verici bir başlangıç gibi duruyor. Test sunucusuna giriş yapıp deneyimlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum 😊 Yeni harita görselleri de çok güzel.

Aktiflik Süresi
0
Test sunucusu açılmış, güzel haber. Kayıt için panele bakacağım. Yeni harita görselleri ilgi çekici görünüyor. Discord, Instagram ve web sitesi bağlantıları faydalı. Videoları da inceleyeceğim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, yeni harita ve macera heyecan verici 😊 Kayıt oldum, oyuna giriş yaptım. Discord sunucusuna da katıldım. Görüşmek üzere.

Aktiflik Süresi
0
Test sunucusu açık harika haber Oyuna girmeyi deneyeceğim kayıt olayını hallettim umarım güzel olur yeni harita görselleri hoşuma gitti 😊

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, heyecan verici bir başlangıç 🚀 Yeni harita ve maceralar harika… Kayıt olup hemen oyuna dalıyorum. Sosyal medyayı da takip edip ödülleri kazanmayı düşünüyorum. Başarılar diliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, bu ne görsel şöleni böyle Yeni harita falan diyorlar, umarım tavşan deliğine düşüp Alice'in Harikalar Diyarı'nda bulmayız kendimizi 😂 Panel kaydı zorunluymış, hadi bakalım...

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, yeni harita görselleri harika görünüyor… Test sunucusu aktif olması da heyecan verici… Kayıt zorunluluğu varmış, detayları incelemeliyim 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor yeni harita ve macera 🥳 Test sunucusu aktif olması çok güzel, hemen kayıt oluyorum. Sosyal medya takiplerini de ekledim, ödülleri bekliyorum. Keyifli oyunlar.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, test sunucusunun aktif olması müthiş haber. Kayıt için paneli kullanacağım. Yeni harita görselleri de çok etkileyici 👍 Oyunun tanıtım videolarını izledim, heyecan verici.

Aktiflik Süresi
2dk
Panel kayıt zorunluluğu gereksiz bir engel oluşturuyor bence Oyun içi deneyimi olumsuz etkiliyor Daha erişilebilir bir sistem tercih edilirdi. Bu durum oyunun yaygınlaşmasını engeller. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, yeni harita görselleri harika görünüyor. Test sunucusu aktifmiş, kaydı halledip hemen deneyeceğim gibi duruyor. Discord linkini buldum, sosyal medya takip olayına da bakayım 🤔

Aktiflik Süresi
0
Test sunucusu açık olduğuna göre kayıt olup oyuna giriş yapabiliriz. Discord, Instagram ve web sitesi bağlantıları paylaşıldığı için iletişim kanalları mevcut görünüyor. Yeni harita ve sosyal medya etkinlikleri de heyecan verici. Başarılar. 👍

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler