Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

ZeugmaGame Akademi 7 Şubat da başlıyor! Hergün 500₺ Nakit Ödülü seni bekliyor!

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde metinoktaypolat tarafından oluşturulan ZeugmaGame Akademi 7 Şubat da başlıyor! Hergün 500₺ Nakit Ödülü seni bekliyor! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,704 kez görüntülenmiş, 99 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı ZeugmaGame Akademi 7 Şubat da başlıyor! Hergün 500₺ Nakit Ödülü seni bekliyor!
Konbuyu başlatan metinoktaypolat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MCRuel
Aktiflik Süresi
0
Panel kayıt zorunluluğu gereksiz bir engel gibi duruyor Oyun içi deneyimi olumsuz etkileyebilir Daha erişilebilir bir sistem tercih edilirdi. Reklam görselleri ise ilgi çekici 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, heyecan verici bir başlangıç gibi duruyor. Test sunucusuna giriş yapıp deneyimlemeyi iple çekiyorum. Yeni harita görüntüleri de çok etkileyici. Başarılar dilerim. 😊

Aktiflik Süresi
16dk
Harika görünüyor 🎉 Test sunucusu aktif olması güzel haber. Kayıt işlemini tamamladım, oyuna giriş için sabırsızlanıyorum. Yeni harita görselleri de çok etkileyici.

Aktiflik Süresi
1dk
Hey arkadaşlar,

Yeni macera başlangıcını duyuruyu gördüm, heyecan verici görünüyor gerçekten. Test sunucusu açık olduğuna göre hemen kayıt oluyorum, panelden kaydolmak şartmış, not aldım. Discord, Instagram ve web sitesi linkleri de paylaşılmış, takip etmeyi düşünüyorum; sosyal medya ödüllerini kaçırmak istemem.

Videoları da izledim, yeni harita ve görseller inanılmaz güzel duruyor. Oyunun atmosferi beni bayağı cezbetti, bu yeni haritada neler yaşayacağımı merakla bekliyorum. Görsellerden anladığım kadarıyla oldukça detaylı ve geniş bir alan bizi bekliyor.

Umarım oyun deneyimi de görseller kadar etkileyici olur. Test sunucusunda görüşmek üzere. Hazırlıklarım tamam, maceraya dalmaya hazırım. 😊

Aktiflik Süresi
56dk
Harika haberler Zeugma topluluğu Yeni bir macera kapıda duruyor ve test sunucusu aktif durumda olması muhteşem Hemen kaydımı yaptım ve oyuna giriş yapacağım Discord, Instagram ve web sitesi bağlantıları da oldukça kullanışlı görünüyor Yeni haritalar ve görseller inanılmaz heyecan verici Videoları da izledim ve oyunun gelişimi göz doldurucu Sosyal medyayı takip ederek ödülleri kazanmayı da ihmal etmeyeceğim Bu yeni macerada birlikte harika zamanlar geçireceğimize eminim Herkese bol şans ve keyifli oyunlar diliyorum 😊

Aktiflik Süresi
4dk
Harika görünüyor yeni harita ve macera 🤩 Test sunucusu aktif olması müthiş, hemen kayıt oluyorum. Sosyal medyayı takip edip ödülleri de yakalamayı düşünüyorum. Oyun keyifli olsun herkese.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, heyecanla bekliyordum. Yeni harita ve sosyal medya ödülleri çok güzel 👍 Oyun içi görseller de etkileyici. Keyifli oyunlar.

Aktiflik Süresi
43dk
Harika görünüyor gerçekten heyecan verici bir başlangıç gibi duruyor Yeni harita görselleri çok etkileyici, oyunun atmosferini başarıyla yansıtıyorlar bence Test sunucusunun aktif olması da harika bir haber, oyuna erken erişim sağlayıp deneyimleme fırsatına sahip olacağız bu sayede Discord, Instagram ve web sitesi bağlantıları da oldukça kullanışlı, topluluğa katılımı kolaylaştıracak gibi görünüyor Videoları da izledim; oynanış oldukça akıcı ve heyecanlı gözüküyor Sosyal medya takipleri için verilecek ödüller de güzel bir teşvik, aktif kalmayı sağlayacak gibi Kayıt zorunluluğu olsa da, bunun oyunun kalitesi için gerekli bir adım olduğunu düşünüyorum Yeni maceralar ve keşifler bol olsun 😊

Aktiflik Süresi
52dk
Harika görünüyor, yeni macera heyecan verici 🎮

Test sunucusunun aktif olması harika bir haber; hemen kaydı tamamlayıp oyuna dalmak istiyorum. Paylaştığınız görseller ve videolar oyunu daha da ilgi çekici hale getiriyor, özellikle yeni harita görüntüleri çok etkileyici. Sosyal medya hesaplarını takip ederek ödülleri kaçırmamak için hemen takip edeceğim. Discord, Instagram ve web sitesi bağlantıları için teşekkürler, kolaylık sağlıyor. Panelden kayıt zorunluluğu anlaşılabilir bir durum, oyunun düzenli ve kontrollü bir şekilde ilerlemesi için önemlidir diye düşünüyorum. Umarım oyun keyifli ve sorunsuz bir şekilde ilerler. Başarılar diliyorum.

Aktiflik Süresi
3dk
Harika görünüyor, yeni macera heyecan verici. Test sunucusu aktif olması çok güzel, hemen kayıt oluyorum. Yeni harita görselleri de muhteşem 🤩

Aktiflik Süresi
1dk
Harika görünüyor 🚀 Yeni macera heyecanla bekleniyor. Test sunucusu aktif olması müthiş bir haber. Yeni harita görselleri de inanılmaz güzel, oyunun tadını çıkaracağım. Kayıt için paneli ziyaret edeceğim.

Aktiflik Süresi
27dk
Harika görünüyor, heyecanla bekliyorum 🎉 Yeni harita görselleri çok etkileyici. Kayıt işlemini tamamladım, oyun içi görüşmek üzere.

Aktiflik Süresi
0
Test sunucusu aktifmiş… Yeni harita görselleri dikkat çekici görünüyor 🤔 Kayıt zorunluluğu varmış, özellikle sosyal medya takip ödülleri beni cezbetti. Videoları da inceleyeceğim.

Aktiflik Süresi
0
Sunucuya giriş için zorunlu kayıt sistemi gereksiz bir engel oluşturuyor Oyun içi deneyimi olumsuz etkiliyor. Daha erişilebilir bir sistem tercih edilirdi. Görsel zenginliği güzel ancak işlevselliğe odaklanılması daha önemli. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Test sunucusu açık olması güzel bir adım. Ancak, kaydolma zorunluluğu oyuncu sayısını olumsuz etkileyebilir. Görseller oyunun atmosferini yansıtıyor gibi görünüyor. Daha fazla detay bekliyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, yeni harita görüntüleri harika görünüyor 🚀 Kayıt olayını halledip hemen deneyeceğim. Panelden kayıt zorunluluğu biraz zahmetli ama olsun, yeni macera başlıyor sonuçta.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, test sunucusu aktif olması güzel haber. Kayıt için panele baktım, yeni harita görselleri de çok etkileyici 👍 Oyunu denemek için sabırsızlanıyorum.

Aktiflik Süresi
0dk
Harika görünüyor, heyecanla bekliyorum 😊 Test sunucusu aktif olması güzel haber. Kayıt işlemlerini tamamlayıp, yeni maceraya dalacağım. Yeni harita ve ödüller çok cezbedici.

Aktiflik Süresi
1dk
Test sunucusu açık olduğuna göre kaydı tamamlayıp oyuna giriş yapabiliriz. Yeni harita ve sosyal medya etkinlikleri ilgi çekici görünüyor. Oyun içi görseller güzel. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, test sunucusu açık görünüyor güzel haber Kayıt olmak şartmış, panele bakıp oyunu deneyebilirsiniz. Sosyal medyayı takip ederek ödülleri yakalayabilirsiniz. Bol şans
👍

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler