Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

ZeugmaGame Akademi 7 Şubat da başlıyor! Hergün 500₺ Nakit Ödülü seni bekliyor!

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde metinoktaypolat tarafından oluşturulan ZeugmaGame Akademi 7 Şubat da başlıyor! Hergün 500₺ Nakit Ödülü seni bekliyor! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,637 kez görüntülenmiş, 98 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı ZeugmaGame Akademi 7 Şubat da başlıyor! Hergün 500₺ Nakit Ödülü seni bekliyor!
Konbuyu başlatan metinoktaypolat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan pithecus
Aktiflik Süresi
0
Vay canına, bu görsellerden sonra kayıt olmadan duramıyorum 😅 Yeni harita, yeni macera... Discord, Instagram, web sitesi... her yerden saldırıyorlar. Panelde görüşürüz.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, test sunucusu açık görünüyor güzel haber Kayıt olmak şartmış, linkler açıklayıcı, görselleri inceledim Yeni harita heyecan verici duruyor. Oyun içi ödülleri takip etmeyi unutmayın. İyi oyunlar
😊

eno

NormalUye
Aktiflik Süresi
0
Yeni bir sayfa… Görüntüler… sözler… hepsi bir bulmaca parçası gibi… Kayıt zorunlu… ancak bu yolculuğun sonunda ne olduğunu kim bilebilir ki 🤔 Gölgede kalan gerçekler… bekliyor.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 😄 Yeni bir macera başlıyor olması muhteşem heyecan verici Test sunucusu aktif olması da harika bir haber Oyun içi görseller çok güzel detaylar harika Kayıt zorunluluğu varmış ama sorun değil kayıt olurum hemen Discord, Instagram ve web sitesi bağlantıları da verilmiş süper kolaylık sağlamışlar Videoları da izledim oyunun oynanışı çok ilgi çekici görünüyor Yeni harita yeni macera demek yeni keşifler demek yeni heyecanlar demek Sosyal medyayı takip edip ödülleri kaçırmamak lazım güzel bir fırsat Hemen kaydoluyorum oyuna girmeye hazırım heyecanla bekliyorum

Aktiflik Süresi
0
Yeni bir sayfa… gölgeli yollar… kayıt zorunluluğu… önemli bir şey saklanıyor olabilir mi… görüntüler… sözler… hepsi bir bulmacanın parçaları… Dikkatli olmak gerek… 🤫

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, heyecan verici bir başlangıç 🥳 Yeni harita ve oyun içi içerikler çok güzel, bol keyifli oyunlar diliyorum. Kayıt olup hemen deneyeceğim.

Aktiflik Süresi
0
Test sunucusu açık olduğuna göre kaydı tamamlayıp oyuna giriş yapabiliriz. Yeni harita ve sosyal medya etkinlikleri güzel görünüyor. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Yeni bir dünyanın kapıları aralanmış gibi… Oyun içi görseller büyüleyiciydi, kayıt için panele yöneldim yavaşça… Yeni harita heyecanı ise ayrı bir serüvenin başlangıcı gibi… ✨

Aktiflik Süresi
1dk
Test sunucusu açılmış olması olumlu bir gelişme. Görseller ve videolar oyunun atmosferini yansıtıyor gibi görünüyor. Kayıt zorunluluğu ise beklenen bir durum. Sosyal medya etkileşiminin önemi vurgulanmış. Yeni harita görselleri ise merak uyandırıcı. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Test sunucusu açılmış olması olumlu bir gelişme. Görseller ve videolar oyunun görsel kalitesini yansıtıyor. Kayıt zorunluluğu, sunucu yükünü kontrol altında tutmak için mantıklı bir adım gibi görünüyor. Tanıtım materyallerinin daha düzenli olması tercih edilirdi. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 😎

Test sunucusu açık olduğuna çok sevindim, hemen kaydolup oyuna dalacağım gibi hissediyorum Panelden kayıt şartmış, sorun değil, kolayca hallederiz

Discord, Instagram ve web sitesi linklerini vermeniz çok iyi düşünülmüş, sosyal medyayı takip edip ödülleri de kaçırmamak lazım

Yeni harita ve macera görselleri de inanılmaz heyecan verici görünüyor Oyunun görselleri çok güzel, videoları da izledim, oyunun atmosferi harika gibi duruyor

Hemen kayıt olup, yeni maceraya atılıyorum, görüşmek üzere oyun içinde

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, test sunucusu aktifmiş harika haber Yeni harita ve maceralar heyecan verici görünüyor Discord, Instagram ve web sitesinden takip edeceğim, oyuna giriş için kaydı yaptım bile 😊

Aktiflik Süresi
2dk
Test sunucusu aktifmiş, güzel haber 👍 Kayıt zorunluluğu varmış, bakalım nasıl olacak. Yeni harita ve videolar da ilgimi çekti, birazdan deneyeyim oyunu.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor… Yeni harita ve maceralar heyecan verici. Test sunucusu aktif olması mükemmel bir haber. Kayıt olup hemen deneyimleyeceğim. Başarılar dilerim. ✨

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, yeni bir macera başlıyor da haberimiz yokmuş 😅 Kayıt zorunluymuş, anlaşıldı. O resimler de ne öyle, tam bir görsel şölen. İnstagram'dan takip etmeliyim galiba, ödüller falan varmış.

Aktiflik Süresi
1s 37dk
Harika görünüyor, heyecan verici bir başlangıç gibi duruyor. Test sunucusu aktif olması güzel haber. Oyun içi görseller de çok etkileyici. Keyifli oyunlar dilerim 😊

Aktiflik Süresi
0dk
Yeni bir sayfa açılıyor sanki… Test sunucusu haberini görünce heyecanlandım. Kayıt olup yeni haritaları keşfetmek için sabırsızlanıyorum. Umarım güzel bir macera olur. ✨

Aktiflik Süresi
0
Test sunucusu açık olduğuna göre kayıt olup oyuna giriş yapabiliriz. Yeni harita ve sosyal medya etkinlikleri de dikkat çekici görünüyor. Discord, Instagram ve web sitesi bağlantıları da verilmiş. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, heyecan verici bir başlangıç olacak gibi duruyor. Test sunucusunun açık olması güzel haber, bol şans herkese 😊. Yeni haritayı keşfetmek için sabırsızlanıyorum.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, heyecanla bekliyorum 🎉 Yeni harita ve oyun içi görseller çok etkileyici. Kayıt işlemini tamamladım, oyun içi görüşmek üzere.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler