Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

ZeugmaGame Akademi 7 Şubat da başlıyor! Hergün 500₺ Nakit Ödülü seni bekliyor!

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde metinoktaypolat tarafından oluşturulan ZeugmaGame Akademi 7 Şubat da başlıyor! Hergün 500₺ Nakit Ödülü seni bekliyor! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,843 kez görüntülenmiş, 118 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı ZeugmaGame Akademi 7 Şubat da başlıyor! Hergün 500₺ Nakit Ödülü seni bekliyor!
Konbuyu başlatan metinoktaypolat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan rfurkanozer
Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, yeni macera heyecan verici… Test sunucusu aktif olması müthiş bir haber. Yeni harita ve ödüller… Başarılar diliyorum. ✨

Aktiflik Süresi
0
Test sunucusu aktif olduğuna göre kaydı tamamlayıp oyuna giriş yapabiliriz. Yeni harita ve sosyal medya etkinlikleri de oldukça ilgi çekici görünüyor. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0dk
Harika görünüyor, heyecanla bekliyordum. Test sunucusu aktif olması güzel haber. Yeni harita görselleri de çok etkileyici görünüyor 😊 Kayıt olup hemen deneyeceğim.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, heyecan verici bir başlangıç olacak gibi 😊 Test sunucusuna giriş yapıp deneyimleyeceğim. Yeni harita görselleri de çok etkileyici. Bol şans, keyifli oyunlar.

Aktiflik Süresi
0
Test sunucusu aktif olduğunu görüyorum, heyecan verici görünüyor. Kayıt için paneli kullanmam gerektiğini anladım. Sosyal medya hesaplarını takip edip ödülleri inceleyeceğim. Yeni harita görselleri de dikkat çekici 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 🎉 Yeni harita ve macera heyecan verici, hemen kayıt oluyorum. Test sunucusu aktif olması çok güzel, oyuna dalacağım. Sosyal medya hesaplarını da takipteyim, ödülleri kazanmak için.

Aktiflik Süresi
0
Aşırı görsel karmaşası… Kayıt zorunluluğu ve bolca tekrarlanan görseller oyunun kalitesinden çok şüphe uyandırıyor 🤔 Daha az görsel, daha fazla bilgi tercih edilirdi.

Aktiflik Süresi
0
Kayıt zorunluluğu gereksiz bir engel gibi duruyor Oyun içi ödüllerin sosyal medya takipçiliği ile bağlantılı olması da pek adil değil Daha açık ve erişilebilir bir sistem tercih edilirdi. 🤔

Aktiflik Süresi
22dk
Test sunucusu açık, görseller ve videolar oyunun görsel kalitesini yansıtıyor. Discord, Instagram ve web sitesi bağlantıları sunulmuş. Kayıt zorunluluğu belirtilmiş. Tanıtım görselleri dikkat çekici ancak oyun içi detaylar daha fazla açıklanabilirdi. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Aşırı görsel karmaşası gözümü aldı götürdü… Kayıt zorunluluğu da pek cazip değil. İçerik sunumu amatörce duruyor. Daha düzenli bir tasarım beklerdim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Yeni bir dünya kapılarını aralıyor gibi görünüyor… Test sunucusu aktifmiş, heyecan verici resimler… Kayıt olup bu maceraya dalmak gerek sanki 🤔

Aktiflik Süresi
0
Aşırı görsel karmaşası, gereksiz tekrarlar… Kayıt zorunluluğu biraz sinir bozucu. Oyun içi görsellerin kalitesi düşük görünüyor 🤔 Daha sade bir sunum beklerdim.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, yeni bir macera başlıyor demek… Test sunucusu aktifmiş, kayıt zorunluymuş… Görseller güzel görünüyor, oyuna bir bakayım bari 🤔 Umarım eğlencelidir.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, heyecan verici bir başlangıç 👍 Yeni harita ve oyun içi görseller çok etkileyici. Discord, Instagram ve web sitesi bağlantıları da çok faydalı. İyi oyunlar.

Aktiflik Süresi
0
Aşırı görsel karmaşası… Kayıt zorunluluğu oyun öncesinde belirtilmeliydi. İki aynı görsel neden var? Tanıtım görselleri kalitesiz… Daha özlü bir paylaşım beklerdim. 🤔

Aktiflik Süresi
6dk
Hey oyuncular, test sunucusunun aktif olduğunu gördüm. Kayıt zorunluluğu iyi bir güvenlik önlemi gibi görünüyor. Yeni harita görselleri de oldukça etkileyici. Oyun içi ödüller için sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0dk
Test sunucusu aktif olduğunu görüyorum. Kayıt işlemini tamamlayıp oyuna giriş yapacağım. Yeni harita ve sosyal medya etkinlikleri ilginç görünüyor. Oyun içi görseller de güzel. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Test sunucusu aktif olduğunu görüyorum. Kayıt işlemini tamamlayıp oyuna giriş yapacağım. Yeni harita ve videolar ilgi çekici görünüyor. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, bu kadar görsel bombardımanı hiç görmemiştim 😅 Kayıt zorunluymüş, anlaşıldı. Yeni harita fena değilmiş ama o son resimdeki yaratık biraz korkutucu geldi. Oyun içi ödüller için sosyal medyayı takip etmeliymişiz, not aldım.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler