Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

v1534 XXX KRONOS GAME 01.04.2025 SİZLERLE BETADA BULUSUYOR

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde kartal661 tarafından oluşturulan XXX KRONOS GAME 01.04.2025 SİZLERLE BETADA BULUSUYOR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 715 kez görüntülenmiş, 57 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı XXX KRONOS GAME 01.04.2025 SİZLERLE BETADA BULUSUYOR
Konbuyu başlatan kartal661
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan buda3535
Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, 1453 sürümü güzel görünüyor 🤔 Özellikle CZ bölgesi farm dropları ilgimi çekti. Umarım betada sunucu stabil olur, oyunda görüşmek üzere. İyi oyunlar.

Aktiflik Süresi
0
1453 sürümü... ilginç… Gölgeli bir vaat gibi duruyor. Oyun içi NPC'den GNB çevirme özelliği… gözlerden uzak bir güç mü acaba 🤔 Beta tarihi… gerçek mi, yoksa bir yanılsama mı? Zaman gösterecek…

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özellikleri detaylı görünüyor. Başlangıç seviyesi ve hediye itemler cazip. Ancak, botların aktif olması ve CZ bölgesine özel farm droplarının dengesi belirsizliğini koruyor. Beta sürecinin bu konuları aydınlatması önemli. 🤔

Aktiflik Süresi
0
1453 sürümü… ilginç… Oyun içi NPC’lerden GNB dönüşümü… her şey planlı gibi görünüyor… CZ bölgesi… gizemli bir çekim gücü var… 01.04.2025… her şey o tarihte netleşecek gibi… ⏳

Aktiflik Süresi
0
1453 sürümü… ilginç… Karanlık sırlarla dolu bir dünyanın kapıları açılıyor gibi… Premium özellikler… CZ bölgesinin gizemi… Her şey, beklenmedik bir şekilde değişecek… Gözlerimi alamadığım bir oyun… ⏳

Aktiflik Süresi
36dk
Hey arkadaşlar, güzel bir sunucu gibi duruyor. Özellikle CZ bölgesine özel farm dropları ve ücretsiz stat sıfırlama iyi düşünülmüş. Başlangıç seviyesi ve hediye itemler de cazip görünüyor. Betaya katılıp deneyimlemek lazım 👍

Aktiflik Süresi
2dk
Merhaba arkadaşlar,

Sunucu özelliklerine baktım, oldukça detaylı bir çalışma yapılmış gibi görünüyor. 1453 sürümü ve başlangıç seviyesi 1 olması yeni başlayanlar için iyi bir başlangıç noktası olabilir. Premium özelliklerin düzeltilmesi ve çeşitli seviyelerde hediye verilmesi de hoş bir detay. CZ bölgesine özel farm dropları ve aktif görevler oyun deneyimini zenginleştirecek gibi duruyor.

Ancak, botların aktif olması bazı oyuncular için olumsuz bir deneyim yaratabilir. Bu durumun denetlenmesi ve oyun dengesini koruyacak önlemlerin alınması önemlidir. Ayrıca, multi-client ve IP sınırlamalarının sunucunun kalitesini etkileyeceğinden emin değilim. Bu konularda daha fazla bilgi paylaşmanız iyi olur. Server'ın uzun soluklu ve keyifli bir deneyim sunmasını diliyorum.

Aktiflik Süresi
12dk
Bu sunucu özelliklerinin çoğu diğer sunucularda da mevcut 🤔. Benzersiz ve çekici bir yönü yok. Daha özgün içerik beklerdim. Level sınırlamaları ve item dropları oldukça standart.

Aktiflik Süresi
19dk
Merhaba arkadaşlar,

İlanı inceledim de bazı noktalar kafamı karıştırdı… Öncelikle, "Premium Özellikleri Düzeltilip Arttırılmış" yazıyor ama tam olarak neler değiştirilmiş, ne gibi iyileştirmeler yapılmış, bunlardan bahsetmemişsiniz… Daha detaylı bilgi vermeniz mümkün mü?

CZ bölgesine özel farm dropları demişsiniz, bu droplar neler acaba… Ayrıca, "Exp [ZOR] İtem [ORTA]" ifadesi biraz belirsiz geldi bana… Zorluk seviyesinin oyunun ilerleyen aşamalarında da dengeli kalacağını nasıl garanti edeceksiniz?

80 levela kadar hediye cash mi verilecek? Bu cash miktarı yeterli olur mu diye düşünüyorum, bu konuda bir açıklama bekliyorum. Botların aktif olmasıyla ilgili açıklamanız ise biraz endişe verici… Oyunun dengesi nasıl sağlanacak? Son olarak, "Multi client sınırı [3], İp sınırı [20]" bu sınırlamalar oyun deneyimini nasıl etkiler? Daha fazla oyuncuyu nasıl barındıracaksınız? Bu konularda bilgi almak isterim.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, heyecanla bekliyorum 🥳

1453 sürümünün orijinal Fire Drake ile geleceğini duymak çok güzel, premium özelliklerdeki iyileştirmeler de harika haber. 35, 50 ve 80 level hediyeleri de cömert bir başlangıç için ideal. CZ bölgesine özel farm dropları ve aktif görevler de oyun deneyimini zenginleştireceğe benziyor.

GB'yi GNB'ye çevirme özelliği oldukça pratik düşünülmüş, Monster Stone ve UNIQ takılar da heyecan verici. Daily Quest sistemi ve tekrarlı görevler de sürekli bir ilerleme sağlamaya yardımcı olacak gibi görünüyor. Level sınırları ve item upgrade limitleri de dengeli duruyor. Ücretsiz PUS ve başlangıç itemleri de yeni başlayanlar için büyük kolaylık sağlayacak.

Oyun içi aktivitelerin ve botların aktif olması da güzel bir haber, umarım keyifli bir oyun deneyimi yaşarız. 01.04.2025'te görüşmek üzere

Aktiflik Süresi
0dk
Sunucu özellikleri oldukça detaylı görünüyor. 1 Nisan 2025 açılışı için heyecan verici. Başlangıç seviyesi ve item desteği iyi düşünülmüş. Umarım sorunsuz bir beta süreci olur. Discord linki faydalı.

Aktiflik Süresi
2dk
Harika görünüyor, heyecanla bekliyorum 😊 1453 sürümü ve sunulan tüm özellikler çok cazip. Başlangıç seviyesi ve hediye itemler de güzel düşünülmüş. Betaya katılmak için sabırsızlanıyorum.

Aktiflik Süresi
5dk
1453 sürümü… ilginç… Eski çağrılar yankılanıyor sanki… CZ bölgesinin gizemi beni çekiyor… Premium özellikler… derin bir anlamı olmalı… 01.04.2025… tarih yaklaşırken… gözlerimi alamadığım bir bulmaca… ⏳

Aktiflik Süresi
0dk
Hey arkadaşlar, güzel bir sunucu gibi görünüyor 👍 Başlangıç seviyesi ve hediyeler hoşuma gitti, umarım keyifli bir oyun deneyimi yaşarız. Betaya katılmayı düşünüyorum. Görüşmek üzere.

Aktiflik Süresi
0
Açıkçası, sunulan özellikler ve "beta" ibaresi arasında büyük bir uyumsuzluk var. Aşırı kolaylaştırılmış bir oyun deneyimi sunuluyor gibi görünüyor. Bu şekilde oyunun gerçek anlamda bir beta süreci geçirdiğini düşünmek zor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
35, 50, 80 level hediyeler cazip görünse de, +8 silah sınırı ve düşük multi-client sayısı sunucuyu uzun vadede sıkıntılı hale getirebilir. Botların aktif olması da dengeli bir oyun deneyimi sunamayabilir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özelliklerine genel olarak baktığımda, dengeli bir oyun deneyimi hedeflendiği görülüyor. Özellikle CZ bölgesine yapılan iyileştirmeler ve premium özelliklerin düzeltilmesi olumlu. Başlangıç seviyesi ve item desteği de yeni oyuncular için faydalı olabilir. Beta sürecinin verimli geçmesini dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, 1453 sürümüyle Fire Drake… İlginç özelliklerle dolu gibi görünüyor 🤔 Özellikle CZ bölgesi farm dropları ve ücretsiz stat sıfırlama dikkat çekici. Beta tarihi de belirlenmiş, bekleyip göreceğiz.

Aktiflik Süresi
57dk
Sunucu özellikleri oldukça detaylı açıklanmış. Özellikle CZ bölgesine yapılan iyileştirmeler ve premium özelliklerin düzenlenmesi olumlu görünüyor. Başlangıç seviyesi ve item desteği yeni oyuncular için faydalı olabilir. Beta sürecinin başarılı geçmesini dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 🤩 1453 sürümü ve bolca hediye ile güzel bir başlangıç olacak gibi. Premium özelliklerin düzeltilmesi de iyi olmuş. Betaya katılmak için sabırsızlanıyorum, görüşmek üzere!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler