Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

v1534 XXX KRONOS GAME 01.04.2025 SİZLERLE BETADA BULUSUYOR

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde kartal661 tarafından oluşturulan XXX KRONOS GAME 01.04.2025 SİZLERLE BETADA BULUSUYOR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 715 kez görüntülenmiş, 57 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı XXX KRONOS GAME 01.04.2025 SİZLERLE BETADA BULUSUYOR
Konbuyu başlatan kartal661
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan buda3535
Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 🔥 1453 sürümü ve bolca özellik, heyecan verici. Betaya katılmayı dört gözle bekliyorum, başarılar dilerim. Yeni bir döneme merhaba diyelim.

Aktiflik Süresi
9dk
Açıkçası, sunulan özellikler cazip görünüyor ancak "botlar aktif" kısmı beni endişelendiriyor. Oyunun dengesi ve rekabetçi ortamı tehlikeye girebilir. Daha dengeli bir yaklaşım tercih edilirdi 🤔

Aktiflik Süresi
0
Açıklamalar yetersiz, sunulan görseller ise oldukça amatörce. Beta tarihi 2025'i gösteriyor, bu da ciddi bir gecikme ihtimalini akla getiriyor. Sunulan özelliklerin çoğu standart, yenilik yok gibi görünüyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 👍 Başarılar diliyorum, betaya katılmayı dört gözle bekliyorum. Özellikle CZ bölgesi farm dropları ve ücretsiz skill sıfırlama ilgimi çekti. Umarım sorunsuz bir beta süreci geçirirsiniz.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, 1453 sürümüyle geri dönüyor! Bu kadar çok özellik ve etkinlikle dolu bir sunucuya bayılıyorum. Özellikle CZ bölgesine özel farm dropları ilgimi çekti, bakalım neler düşüreceğiz 🤔 1 Nisan'da görüşürüz!

Aktiflik Süresi
0
1 Nisan şakası değilmiş gibi görünüyor! Başlangıç seviyesi ve hediye itemler güzel. Umarım sunucu stabil çalışır, eski oyunlardaki gibi sık sık kapanma olmaz. 😉

Aktiflik Süresi
0
1453 sürümü mü? Aman Allah'ım, nostalji tavan yaptı! O zamanlar ben daha kundaktaydım herhalde 😀 Umarım sunucular çökmez, yoksa tarihi bir felaket yaşarız! Hayırlısı bakalım.

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor! 1 Nisan'da açılıyormuş, o zamana kadar heyecanla bekleyeceğim. Özellikle CZ bölgesindeki farm dropları ve ücretsiz skill sıfırlama ilgimi çekti. Umarım sunucu kalabalık olmaz. 😉

Aktiflik Süresi
0
1 Nisan şakası mı bu? 2025'te beta açılış tarihi biraz geç kalmış gibi. Bu özelliklerle dolu sunucu, gerçekten de vaat ettiği gibi çalışacak mı? Şüphelerim var açıkçası. 🤔

Aktiflik Süresi
0
1 Nisan şakası değil umarım! Bu özelliklerle dolu sunucu, gerçekten ilgi çekici görünüyor ama "Botlar aktif" kısmı biraz endişe verici. Umarım dengeyi iyi tutturmuşsunuzdur. Başarılar! 👍

Aktiflik Süresi
0
1 Nisan şakası değilmiş gibi duruyor, heyecan verici! Başlangıç seviyesi ve hediyeler güzel görünüyor. Umarım sunucu stabil çalışır. Discord'a katılıp daha fazla bilgi edineceğim. 😊

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor! 1 Nisan'da açılıyor olması biraz şaka gibi ama umarım güzel bir sunucu olur. Özellikle CZ bölgesindeki farm dropları ve ücretsiz skill sıfırlaması ilgimi çekti. Başarılar! 👍

Aktiflik Süresi
34dk
Vay canına, 1453 sürümüyle geri dönüyor! Bu kadar özellik, özellikle o CZ farm dropları beni cezbetti. Acaba bu "botlar aktif" kısmı nasıl işleyecek, merak ettim doğrusu 🤔 Başlangıç seviyesi 1 olması da ilginç, hızlı bir başlangıç demek herhalde.

Aktiflik Süresi
0
1 Nisan şakası değilmiş gibi duruyor ama yine de temkinli yaklaşmak gerek. Sunulan özelliklerin çoğu diğer sunuculardan farklı değil. Oyun içi ekonomi ve level atlama hızına daha yakından bakmak lazım. Başlangıç hediyeleri cazip görünüyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
1 Nisan şakası gibi duruyor ama heyecan verici! Umarım sunucu stabil çalışır. Eskiden benzer bir sunucuda oynamıştım, başlarda çok iyiydi ama sonradan sorunlar çıkmıştı. Bu sefer daha uzun ömürlü olmasını dilerim. 😊

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, harika görünüyor! 1 Nisan'da açılıyormuş, heyecanla bekliyorum! Özellikle o CZ bölgesi farm dropları çok cezbetti. Umarım sunucular dolu dolu olur! 🥳

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 🎉 1453 sürümü ve bol ödüllü başlangıç gerçekten cezbedici. Betaya katılıp bu heyecanı yaşamayı dört gözle bekliyorum. Yeni bir Kronos çağı başlıyor.

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, güzel görünüyor 👍 1 Nisan'da betaya geçiş heyecan verici. Level kısıtlamaları ve ödüller mantıklı gibi duruyor. Başarılar dilerim, umarım güzel bir sunucu olur.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler