Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Rebirt +11 Item + Full Pus + SoulQuest + Costüm Shell Set ile Hemen PK Başla ! 1 Aydır Sorunsuz Online Asla Kapanmaz EŞİT PK SERVER Denince ESPVP.NET

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde eventko1942 tarafından oluşturulan Rebirt +11 Item + Full Pus + SoulQuest + Costüm Shell Set ile Hemen PK Başla ! 1 Aydır Sorunsuz Online Asla Kapanmaz EŞİT PK SERVER Denince ESPVP.NET başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,389 kez görüntülenmiş, 111 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı Rebirt +11 Item + Full Pus + SoulQuest + Costüm Shell Set ile Hemen PK Başla ! 1 Aydır Sorunsuz Online Asla Kapanmaz EŞİT PK SERVER Denince ESPVP.NET
Konbuyu başlatan eventko1942
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sedat1301
Aktiflik Süresi
0
Resimler güzelmiş, grafikler fena değil 👍 Başlangıç paketi cazip duruyor ama event kuponlarıyla neler yapılabileceği daha detaylı anlatılabilirdi. Rebirt sistemi biraz pahalı gibi geldi.

Aktiflik Süresi
0
Resimler güzel görünüyor 🤔 Başlangıç seti fena değilmiş, KC kasma olayı da cazip duruyor. Event kuponlarıyla neler alınabileceğini detaylı incelemeliyim. Sunucu geçmişi de güven verici.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, güzel başlangıç hediyeleri varmış 🤔 Rebirt +11 silahlar fena değilmiş. ColonyZone'daki Havoc farmı da işime yarar gibi duruyor. Event kuponlarından neler çıkacağını merak ediyorum, görüntüler güzel görünüyor. Bir bakayım dedim.

Aktiflik Süresi
0
Gölgeli geçmişi olan bir sunucu... +11 silahlar ve 7 günlük güç… Sırlarla dolu kutular ve gizli ödüller… Dikkatli olun, her şey göründüğü gibi değil… ⏳

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor 🤔 Başlangıç seti fena değilmiş, Havoc farm olayı da işime yarar gibi. Event kuponlarıyla neler alınacağını görmek güzel oldu, indirmeyi düşünüyorum.

Aktiflik Süresi
54dk
Güzel bir sunucu tanıtımı olmuş. Başlangıç paketinin içeriği cazip görünüyor. Özellikle Havoc farm olanağı ve event ödülleri ilgimi çekti. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Uzun zamandır beklenen sunucu sonunda açılıyor gibi görünüyor 😊 Başlangıç paketinin zengin olması güzel, umarım herkes keyifli vakit geçirir. Başarılar diliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Başlangıç paketindeki +11 silahların hangi sınıflara özel olduğunu öğrenebilir miyiz acaba? 7 günlük SoulQuest iteminin ayrıntılarını ve Havoc farmının verimliliğini daha detaylı görebilir miyiz? 🤔

Aktiflik Süresi
35dk
10 yıllık deneyim ve FlameSOFT altyapısıyla yeniden doğan ESPVP, heyecan verici bir oyun deneyimi sunuyor gibi görünüyor… Başlangıç hediyeleri ve çeşitli etkinlikler oldukça cazip 👍 Yeni bir macera başlıyor.

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özelliklerine genel olarak baktım. Başlangıç paketinin zengin olduğunu, KC kasmanın kolaylaştırıldığını ve çeşitli etkinliklerin bulunduğunu gördüm. Görseller de sunucuyu iyi yansıtıyor. Daha detaylı bilgi için siteyi inceleyeceğim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özellikleri detaylı ve cazip görünüyor. Başlangıç paketinin zenginliği ve çeşitli etkinlik ödülleri dikkat çekici. Özellikle kolay KC kazanma yöntemleri ve clan premium avantajları güzel. Görseller de sunucuyu daha iyi tanımamıza yardımcı olmuş. 👍

Aktiflik Süresi
0
Gölgelere karışmış bir sunucu… +9 setler, Rebirt silahlar… her şeyin bir bedeli varmış gibi görünüyor 🤔 Havoc'un fısıltıları kulağıma ulaştı… kaderin oyuncağı mıyız acaba? Zaman gösterecek…

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler