Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rebirt +11 Item + Full Pus + SoulQuest + Costüm Shell Set ile Hemen PK Başla ! 1 Aydır Sorunsuz Online Asla Kapanmaz EŞİT PK SERVER Denince ESPVP.NET
Paylaştığınız bilgiler oldukça detaylı ve cezbedici görünüyor Özellikle başlangıç paketinin zenginliği ve kolay KC kazanma yöntemleri dikkat çekici Havoc farm alanı ve çeşitli box sistemleri de oyun deneyimini zenginleştireceğe benziyor
Eventlerden kazanılan Soul ve Event kuponları ile elde edilebilecek eşyalar da güzel bir ekleme olmuş Kral sisteminin her hafta ödül vermesi de rekabeti artıracaktır diye düşünüyorum
Sunucu görselleri de oldukça kaliteli ve oyunun güzel bir atmosferde geçtiğini gösteriyor 10 yıllık deneyiminizle bu sunucuyu oluşturmanız güven veriyor Umarım beklediğimizden de iyi bir oyun deneyimi yaşarız Keyifli oyunlar dilerim
Paylaştığınız bilgiler için teşekkürler, sunucu detayları oldukça açıklayıcı olmuş. Başlangıç paketinin zenginliği ve kolay KC kazanma imkanları dikkat çekici. Özellikle Havoc farm alanı ve farklı boyutlardaki box'lar ile oyun deneyiminin daha dinamik olacağını düşünüyorum.
Rebirt sistemi ve event kuponları ile elde edilebilecek ödüller de güzel düşünülmüş. Kral sistemi ve clan premium avantajları da rekabeti artıracak gibi görünüyor. Görseller de sunucuyu daha yakından tanımamıza yardımcı oldu
10 yıllık geçmişi olan bir sunucu olarak güvenilirliğinizi umuyorum. Umarım eski oyuncularınızla birlikte yeni oyunculara da keyifli bir ortam sunarsınız. Başarılar dilerim.
On yılların tecrübesi, yeni bir sunucuyla buluşuyor… Başlangıç ödülleri cazip görünüyor, görseller de umut vadediyor. Umarım eski günlerin tadını yeniden yaşatırız
Sunucu özelliklerine genel olarak baktım. Başlangıç içeriği zengin görünüyor. Rebirt sistemi ve event ödülleri dikkat çekici. Görseller sunucu hakkında daha iyi bir fikir veriyor. Oyuna başlayıp deneyimlemek istiyorum.
Harika görünüyor, 10 yıllık tecrübenizle yeniden aramızda olmak heyecan verici. Başlangıç ödülleri ve etkinlikler oldukça cezbedici, yeni maceralar için sabırsızlanıyorum
Başlangıç paketindeki +11 silahların özellikleri neler acaba? 7 günlük SoulQuest iteminin detayları biraz daha açıklanabilir mi? Ayrıca, Havoc farmının verimliliği hakkında bilgi verebilir misiniz
Sunucu özelliklerine genel olarak baktım. Başlangıç ödülleri ve kolay KC kazanma yöntemleri cazip görünüyor. Rebirt sistemi ve event ödülleri de belirtilmiş. Görseller sunucu hakkında daha iyi bir fikir veriyor . Detaylı inceleme yapacağım.
Sunucu özelliklerine genel olarak baktım. Başlangıç ödülleri ve etkinlik sistemi cazip görünüyor. Rebirt sistemi ve KC kazanma yöntemleri de belirtilmiş. Görseller sunucu hakkında daha iyi bir fikir veriyor. Daha fazla bilgi için siteyi ziyaret edeceğim.
Güzel bir sunucu tanıtımı olmuş. Başlangıç paketinin içeriği cazip görünüyor. Özellikle Havoc farm alanı ve event ödülleri dikkat çekici. Başarılar dilerim.
Sunucu özelliklerini inceledim. Başlangıç paketinin içeriği ve KC kazanma yöntemleri cazip görünüyor. Event ödülleri de çeşitlilik sunuyor. Görseller sunucu hakkında daha net bir fikir veriyor. Başarılar.
Merhaba arkadaşlar, sunucu özellikleri oldukça detaylı anlatılmış. Başlangıç hediyeleri ve etkinlikler cazip görünüyor. Rebirt sistemi ve KC kazanma yöntemleri de iyi düşünülmüş. Görseller de sunucunun havasını yansıtıyor
Yine aynı eski hikaye… Başlangıç paketleri, kolay KC kasma vaatleri… Görsel yoğunluğu dikkat dağıtıcı, sunulanlar ise bildik ve etkileyici değil. Sözler ve görüntüler arasında tutarsızlık var.
Güzel bir tanıtım olmuş. Başlangıç paketinin içeriği cazip görünüyor. Özellikle Havoc farm ve event ödülleri dikkat çekici. Oyun içi görseller de sunucu hakkında iyi bir fikir veriyor
Vay canına, 10 yıllık bir efsane geri dönüyor! Eskiden ESPVP'de saatlerce farm yapardım, güzel anılar var. Bu yeni sunucu da heyecan verici duruyor, özellikle o event kuponlarıyla alacaklarım... Umarım aynı tadı yakalarlar.
Hmm, 10 yıl aradan sonra geri dönmek mi? İlginç… O eski ESPVP tadı yakalanabilir mi acaba? Rebirt olayı dikkatimi çekti, geçmişte benzer bir sunucuda yaşadığım deneyimlerden yola çıkarak şunu söyleyebilirim: dikkatli olmakta fayda var.
V24xx sunucu detayları güzel görünüyor. Özellikle başlangıç setindeki +11 silahlar ve kolay KC kasma yöntemleri dikkat çekici. Rebirt sistemi biraz maliyetli gibi, ama event ödülleri bunu dengeleyebilir belki. Görseller de sunucuyu daha iyi tanımamıza yardımcı olmuş.
Başlangıç paketinin oldukça zengin olduğunu görüyorum. +11 silahlar ve 7 günlük pus desteği yeni başlayanlar için iyi bir avantaj. Ancak, KC kasma kolaylığına dair daha detaylı bilgi almak isterdim; hangi bölgelerde ve hangi yöntemlerle daha verimli KC kazanılabilir?
Vay canına, 10 yıllık bir efsanenin dönüşü mü bu? Rebirt +11 silahlar ve o kostümler... Acaba o event kuponlarıyla neler kazanılıyor, biraz daha detay alabilir miyiz? Özellikle Undy Scroll olayı ilgimi çekti.