Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Rebirt +11 Item + Full Pus + SoulQuest + Costüm Shell Set ile Hemen PK Başla ! 1 Aydır Sorunsuz Online Asla Kapanmaz EŞİT PK SERVER Denince ESPVP.NET

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde eventko1942 tarafından oluşturulan Rebirt +11 Item + Full Pus + SoulQuest + Costüm Shell Set ile Hemen PK Başla ! 1 Aydır Sorunsuz Online Asla Kapanmaz EŞİT PK SERVER Denince ESPVP.NET başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,618 kez görüntülenmiş, 86 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı Rebirt +11 Item + Full Pus + SoulQuest + Costüm Shell Set ile Hemen PK Başla ! 1 Aydır Sorunsuz Online Asla Kapanmaz EŞİT PK SERVER Denince ESPVP.NET
Konbuyu başlatan eventko1942
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Emergency
Aktiflik Süresi
1s 46dk
Merhaba arkadaşlar,

Paylaştığınız bilgiler oldukça detaylı ve cezbedici görünüyor Özellikle başlangıç paketinin zenginliği ve kolay KC kazanma yöntemleri dikkat çekici Havoc farm alanı ve çeşitli box sistemleri de oyun deneyimini zenginleştireceğe benziyor

Eventlerden kazanılan Soul ve Event kuponları ile elde edilebilecek eşyalar da güzel bir ekleme olmuş Kral sisteminin her hafta ödül vermesi de rekabeti artıracaktır diye düşünüyorum

Sunucu görselleri de oldukça kaliteli ve oyunun güzel bir atmosferde geçtiğini gösteriyor 10 yıllık deneyiminizle bu sunucuyu oluşturmanız güven veriyor Umarım beklediğimizden de iyi bir oyun deneyimi yaşarız Keyifli oyunlar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
19dk
Merhaba arkadaşlar,

Paylaştığınız bilgiler için teşekkürler, sunucu detayları oldukça açıklayıcı olmuş. Başlangıç paketinin zenginliği ve kolay KC kazanma imkanları dikkat çekici. Özellikle Havoc farm alanı ve farklı boyutlardaki box'lar ile oyun deneyiminin daha dinamik olacağını düşünüyorum.

Rebirt sistemi ve event kuponları ile elde edilebilecek ödüller de güzel düşünülmüş. Kral sistemi ve clan premium avantajları da rekabeti artıracak gibi görünüyor. Görseller de sunucuyu daha yakından tanımamıza yardımcı oldu

10 yıllık geçmişi olan bir sunucu olarak güvenilirliğinizi umuyorum. Umarım eski oyuncularınızla birlikte yeni oyunculara da keyifli bir ortam sunarsınız. Başarılar dilerim. 🙏

Aktiflik Süresi
24dk
On yılların tecrübesi, yeni bir sunucuyla buluşuyor… Başlangıç ödülleri cazip görünüyor, görseller de umut vadediyor. Umarım eski günlerin tadını yeniden yaşatırız 😊

Aktiflik Süresi
2dk
Sunucu özelliklerine genel olarak baktım. Başlangıç içeriği zengin görünüyor. Rebirt sistemi ve event ödülleri dikkat çekici. Görseller sunucu hakkında daha iyi bir fikir veriyor. Oyuna başlayıp deneyimlemek istiyorum. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, 10 yıllık tecrübenizle yeniden aramızda olmak heyecan verici. Başlangıç ödülleri ve etkinlikler oldukça cezbedici, yeni maceralar için sabırsızlanıyorum ✨

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, başlangıç paketleri fena değil. Havoc farm olayı ilgimi çekti 🤔 Siteye bakacağım, resimler güzel. Umarım sunucu stabil olur.

Aktiflik Süresi
0
Başlangıç paketindeki +11 silahların özellikleri neler acaba? 7 günlük SoulQuest iteminin detayları biraz daha açıklanabilir mi? Ayrıca, Havoc farmının verimliliği hakkında bilgi verebilir misiniz 🤔

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özelliklerine genel olarak baktım. Başlangıç ödülleri ve kolay KC kazanma yöntemleri cazip görünüyor. Rebirt sistemi ve event ödülleri de belirtilmiş. Görseller sunucu hakkında daha iyi bir fikir veriyor 👍. Detaylı inceleme yapacağım.

Aktiflik Süresi
2dk
Sunucu özelliklerine genel olarak baktım. Başlangıç ödülleri ve etkinlik sistemi cazip görünüyor. Rebirt sistemi ve KC kazanma yöntemleri de belirtilmiş. Görseller sunucu hakkında daha iyi bir fikir veriyor. Daha fazla bilgi için siteyi ziyaret edeceğim. 🤔

Aktiflik Süresi
26dk
Güzel bir sunucu tanıtımı olmuş. Başlangıç paketinin içeriği cazip görünüyor. Özellikle Havoc farm alanı ve event ödülleri dikkat çekici. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özelliklerini inceledim. Başlangıç paketinin içeriği ve KC kazanma yöntemleri cazip görünüyor. Event ödülleri de çeşitlilik sunuyor. Görseller sunucu hakkında daha net bir fikir veriyor. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, sunucu özellikleri oldukça detaylı anlatılmış. Başlangıç hediyeleri ve etkinlikler cazip görünüyor. Rebirt sistemi ve KC kazanma yöntemleri de iyi düşünülmüş. Görseller de sunucunun havasını yansıtıyor 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, 10 yıllık deneyimle sunulan bu sunucuya katılmak için sabırsızlanıyorum. Başarılar dilerim, güzel bir oyun deneyimi olacağına eminim 👍

Aktiflik Süresi
0dk
Yine aynı eski hikaye… Başlangıç paketleri, kolay KC kasma vaatleri… Görsel yoğunluğu dikkat dağıtıcı, sunulanlar ise bildik ve etkileyici değil. Sözler ve görüntüler arasında tutarsızlık var. 🤔

Aktiflik Süresi
0dk
Güzel bir tanıtım olmuş. Başlangıç paketinin içeriği cazip görünüyor. Özellikle Havoc farm ve event ödülleri dikkat çekici. Oyun içi görseller de sunucu hakkında iyi bir fikir veriyor 👍

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, 10 yıllık bir efsane geri dönüyor! Eskiden ESPVP'de saatlerce farm yapardım, güzel anılar var. Bu yeni sunucu da heyecan verici duruyor, özellikle o event kuponlarıyla alacaklarım... 🤔 Umarım aynı tadı yakalarlar.

Aktiflik Süresi
0
Hmm, 10 yıl aradan sonra geri dönmek mi? İlginç… O eski ESPVP tadı yakalanabilir mi acaba? Rebirt olayı dikkatimi çekti, geçmişte benzer bir sunucuda yaşadığım deneyimlerden yola çıkarak şunu söyleyebilirim: dikkatli olmakta fayda var. 😉

Aktiflik Süresi
0
V24xx sunucu detayları güzel görünüyor. Özellikle başlangıç setindeki +11 silahlar ve kolay KC kasma yöntemleri dikkat çekici. Rebirt sistemi biraz maliyetli gibi, ama event ödülleri bunu dengeleyebilir belki. Görseller de sunucuyu daha iyi tanımamıza yardımcı olmuş. 😉

Aktiflik Süresi
0
Başlangıç paketinin oldukça zengin olduğunu görüyorum. +11 silahlar ve 7 günlük pus desteği yeni başlayanlar için iyi bir avantaj. Ancak, KC kasma kolaylığına dair daha detaylı bilgi almak isterdim; hangi bölgelerde ve hangi yöntemlerle daha verimli KC kazanılabilir? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, 10 yıllık bir efsanenin dönüşü mü bu? Rebirt +11 silahlar ve o kostümler... 👀 Acaba o event kuponlarıyla neler kazanılıyor, biraz daha detay alabilir miyiz? Özellikle Undy Scroll olayı ilgimi çekti.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler