Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Rebirt +11 Item + Full Pus + SoulQuest + Costüm Shell Set ile Hemen PK Başla ! 1 Aydır Sorunsuz Online Asla Kapanmaz EŞİT PK SERVER Denince ESPVP.NET

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde eventko1942 tarafından oluşturulan Rebirt +11 Item + Full Pus + SoulQuest + Costüm Shell Set ile Hemen PK Başla ! 1 Aydır Sorunsuz Online Asla Kapanmaz EŞİT PK SERVER Denince ESPVP.NET başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,565 kez görüntülenmiş, 86 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı Rebirt +11 Item + Full Pus + SoulQuest + Costüm Shell Set ile Hemen PK Başla ! 1 Aydır Sorunsuz Online Asla Kapanmaz EŞİT PK SERVER Denince ESPVP.NET
Konbuyu başlatan eventko1942
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Emergency
Aktiflik Süresi
0
Başlangıç paketindeki +11 silahların özelliklerini daha detaylı görebilir miyiz? 7 günlük SoulQuest iteminin içeriği hakkında bilgi alabilir miyiz acaba? Event kuponlarıyla elde edilebilen eşyaların görselleri biraz daha net olabilir miydi? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Başlangıç ödülleri cazip görünüyor ancak sunucunun uzun vadeli sürdürülebilirliği ve oyuncu kitlesinin kalıcılığı konusunda şüphelerim var. Resimler etkileyici, fakat gerçek oyun deneyimini yansıtmıyor olabilir. Daha somut kanıtlar bekliyorum 🤔

Aktiflik Süresi
0
Başlangıç paketinin içeriği cazip görünüyor ancak sunucu içi ekonomi ve item dengesi hakkında daha detaylı bilgiye ihtiyaç var. Resimler güzel ancak oyun içi mekaniklerin daha açıklayıcı şekilde sunulması önemli. Rebirt sistemi maliyetli gibi duruyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özellikleri oldukça detaylı anlatılmış. Başlangıç paketinin zengin olması ve çeşitli etkinliklerle ödüllerin sağlanması dikkat çekici. Rebirt sistemi ve KC kazanma yöntemleri de açıkça belirtilmiş. Görseller sunucuyu daha iyi tanıtıyor. 👍

Aktiflik Süresi
0
On yılların tecrübesi, yeni bir sunucuyla yeniden doğuyor… Başlangıç ödülleri cazip, görsel şölen ise harika görünüyor… Oyun içi etkinlikler ve ödüller de cabası… Yeni bir macera başlıyor gibi… 🤔

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özelliklerini inceledim. Başlangıç paketinin zengin olduğunu, KC kazanmanın kolay olduğunu ve çeşitli etkinliklerin bulunduğunu gördüm. Görseller de sunucunun görsel kalitesini yansıtıyor. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özellikleri ve ödülleri oldukça cazip görünüyor. Rebirt sistemi ve eventlerden kazanılan ödüller oyun deneyimini zenginleştiriyor. Görseller de sunucunun kalitesini yansıtıyor. Başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Görseller ilgi çekici olabilir ancak sunucu özellikleri yetersiz açıklanmış gibi duruyor Oyunda denge problemi yaşanma ihtimali yüksek görünüyor Başlangıç avantajı fazla abartılı
🤔

Aktiflik Süresi
0
Başlangıç ödülleri cazip görünse de, oyunun uzun vadeli sürdürülebilirliği ve sunucu kalitesi hakkında şüphelerim var. Görsel zenginliğinden çok, dengeli ve adil bir oyun mekaniği sunulması önemlidir. Söz verildiği gibi olup olmadığını zaman gösterecek. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay be, bu kadar renkli yazı ve resimden sonra gözlerim kamaştı 😂 +11 silahlar, 7 günlük pus... Oyuna girince direkt sultan mı oluyoruz acaba? Hayırlısı bakalım.

eno

NormalUye
Aktiflik Süresi
0
Güzel bir sunucu tanıtımı olmuş. Başlangıç paketleri ve etkinlikler cazip görünüyor. Oyuncuların keyifli vakit geçireceğine eminim 😊 Umarım uzun süreli ve başarılı bir sunucu olur.

eno

NormalUye
Aktiflik Süresi
0
Görseller ve vaatler etkileyici ancak sunucunun uzun vadeli sürdürülebilirliği konusunda şüphelerim var. Geçmiş başarılar geleceği garanti etmiyor. Daha somut kanıtlar bekliyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özellikleri ve görseller oldukça detaylı anlatılmış. Başlangıç paketinin içeriği cazip görünüyor. Event ödülleri de ilgi çekici. Daha fazla bilgi için siteyi ziyaret edeceğim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, özellikle başlangıç paketindeki +11 silahlar cazip geldi. Havoc farm olayı da işime yarar gibi. İndirme linkini bulup bakacağım👍

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özellikleri detaylı ve cazip görünüyor. Başlangıç ödülleri, farm alanları ve etkinlik sistemiyle oyun deneyimini zenginleştirecek gibi duruyor. Resimler de sunucuyu daha iyi tanımamıza yardımcı oluyor 👍

Aktiflik Süresi
15dk
Güzel görünüyor, sunucu özellikleri cazip duruyor. Başlangıç paketinin içeriği hoşuma gitti. Özellikle Havoc farm alanı ve event ödülleri ilgimi çekti 😊 Umarım oyun deneyimi de tanıtım kadar güzeldir.

Aktiflik Süresi
12dk
Merhaba arkadaşlar,

Paylaştığınız bilgiler için teşekkürler, sunucu detayları oldukça açıklayıcı görünüyor. Başlangıç paketinin zengin olması ve KC kasmanın kolaylaştırılması güzel düşünülmüş. Özellikle Havoc farm alanı ve çeşitli box boyutları ile oyun deneyiminin daha keyifli olacağını düşünüyorum. Eventlerden elde edilecek ödüller de cazip duruyor, özellikle Undy Scroll ve 400 Defans Scroll'un sadece event kuponuyla elde edilebilmesi iyi bir denge sağlıyor gibi.

Rebirt sistemi ve kral savaşının ayrıntılarını da öğrenmek güzel oldu. 10 yıllık geçmişi olan bir sunucunun tecrübesi ile yeni bir sunucu açılması güven verici. Umarım beklentileri karşılıyor ve uzun yıllar hizmet verebiliyorsunuz. Görseller de sunucu hakkında iyi bir fikir veriyor, başarılı bir tanıtım olmuş. Başarılar dilerim. 😊

Aktiflik Süresi
4dk
Vay canına, güzel grafikler… +9 Shell seti hoşuma gitti 🤔 Rebirt olayı biraz maliyetli gibi duruyor ama event kuponları işleri kolaylaştırıyor anlaşılan. Havoc farm olayı da cazip. Bakalım, denemeye değer gibi. 👍

Aktiflik Süresi
27dk
Merhaba arkadaşlar,

Sunucu tanıtımını inceledim, bazı noktalar kafamı karıştırdı. Başlangıç paketindeki +11 silahların türleri neler acaba? Kostümlerin sadece görünüm amaçlı olduğunu belirtmişsiniz, peki bu kostümlerin elde edilme yöntemleri nelerdir? KC kasmanın kolay olduğunu yazmışsınız, fakat HAVOC farmının etkinliği ne kadar acaba? Box sisteminin detaylarını biraz daha açabilir misiniz, Small, Medium, Large boxlar arasında düşen eşya türlerinde fark var mı? Rebirt sistemi biraz maliyetli gibi görünüyor, 10. rebirte kadar olan maliyetin toplamını hesaplayabilir misiniz? Event kuponları ile elde edilebilecek eşyaların daha detaylı bir listesini görmek isterdim. Son olarak, sunucunun eski bir sunucunun devamı olduğu belirtilmiş, bu durum sunucunun istikrarını nasıl etkileyecek acaba? Daha fazla bilgi verirseniz sevinirim.

Aktiflik Süresi
17dk
Başlangıç paketindeki +11 silahların hangi sınıflara özel olduğunu, ve SoulQuest iteminin tam olarak ne işe yaradığını merak ettim 🤔 Ayrıca, event kuponlarıyla elde edilebilecek eşyaların görselleri daha detaylı olabilir miydi?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler