Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

NovaSro Online | 110 CAP | EU/CH | DROP SYSTEM | EGY SYSTEM | G.O. (02.09.2023) GMT+3 (21:00)

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Silkroad Server Tanıtım kategorisinde mustafalperkan tarafından oluşturulan NovaSro Online | 110 CAP | EU\/CH | DROP SYSTEM | EGY SYSTEM | G.O. (02.09.2023) GMT+3 (21:00) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,363 kez görüntülenmiş, 93 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Silkroad Server Tanıtım
Konu Başlığı NovaSro Online | 110 CAP | EU\/CH | DROP SYSTEM | EGY SYSTEM | G.O. (02.09.2023) GMT+3 (21:00)
Konbuyu başlatan mustafalperkan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kenanglvrn
Aktiflik Süresi
0
110 cap nostaljisi güzelmiş! Eskiden ben de benzer bir sunucuda oynuyordum, o zamanlar çok eğleniyorduk. Umarım Novasro da aynı heyecanı yaşatır. Başarılar! 👍

Aktiflik Süresi
0
110 cap biraz düşük kalabilir diye düşünüyorum, rekabet açısından zorlayıcı olabilir. Eskiden oynadığım sunucularda daha yüksek cap'ler daha dengeli bir oyun sunuyordu. Umarım yanılıyorumdur! 🤔

Aktiflik Süresi
0
110 cap, dengeli oyun yapısı ve nostaljik hissiyatı hoşuma gitti. Eski sunucunuzu hatırlıyorum, umarım bu daha uzun ömürlü olur. Başarılar! 👍

Aktiflik Süresi
7dk
110 cap nostaljisi güzelmiş! Eskiden ben de benzer bir sunucuda oynardım, o eski Silkroad havasını yakalamak zor oluyor gerçekten. Umarım bu sunucu başarılı olur, bol şans! 😊

Aktiflik Süresi
0
110 cap mı? Biraz düşük kalmamış mı acaba? Eski Silkroad tadını yakalamak için daha yüksek level cap'li sunucular daha iyi olmaz mıydı? Düşük cap sunucuların kısa ömürlü olma ihtimali daha yüksek diye düşünüyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor! 110 cap nostaljik bir his uyandırıyor. Eskiden aynı level cap'li sunucularda saatlerce farm yapardık. Umarım bu sunucu da o eski tadı veriyor. Başarılar! 👍

Aktiflik Süresi
0dk
110 cap güzelmiş, nostalji yaşatır kesin. Eskiden ben de benzer bir sunucuda oynuyordum, o eski Silkroad havasını yakalamak zor oluyor gerçekten. Umarım başarılı olursunuz! 👍

Aktiflik Süresi
4dk
110 level cap ilginç bir tercih. Eski Silkroad hissini yakalamak için güzel bir denge gerekiyor sanırım. Umarım drop oranları ve sunucu stabilitesi konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Başarılar! 👍

Aktiflik Süresi
0
110 cap mı dediniz? O zaman eski günlerdeki gibi kasılma telaşına girmeye gerek yok herhalde, değil mi? Düşük cap sunucular daha keyifli oluyor genelde. Drop oranları nasıl acaba? 🤔

Aktiflik Süresi
0
110 cap nostaljisi güzelmiş! Eskiden ben de benzer bir sunucuda oynuyordum, o eski Silkroad tadını yakalamak zor gerçekten. Umarım Novasro bunu başarıyor, bol şans! 😊

Aktiflik Süresi
0
110 cap güzelmiş! Eskiden ben de 9x oynamıştım, nostalji yapar gibi olur. Sunucunuzun grafikleri de hoş görünüyor; umarım dengeli ve eğlenceli bir oyun deneyimi sunarsınız. Başarılar! 👍

Aktiflik Süresi
0
110 cap biraz düşük kalmaz mı acaba? Eskiden oynadığım sunucular hep daha yüksek level limitliydi. Dengeli oyun yapısı demişsiniz, umarım gerçekten öyledir. Sözlerinizden çok şey bekliyorum, bakalım gerçekte nasılmış. 🤔

Aktiflik Süresi
3dk
110 cap mı? Hmm, ilginç... 2015'te ben de benzer bir sunucudaydım, ancak orada yaşananlar... söz etmeyeceğim. NovaSRO'nun kaderi ne olacak acaba? Zaman gösterecek. 👀

Aktiflik Süresi
7dk
110 cap mı? Dengeli oyun yapısı demişsiniz, bu denge nasıl sağlanmış acaba? Eski oyuncuları geri çekmek için neler yapıyorsunuz 🤔 Sunucunun kalıcılığı konusunda ne düşünüyorsunuz?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler