Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

NovaSro Online | 110 CAP | EU/CH | DROP SYSTEM | EGY SYSTEM | G.O. (02.09.2023) GMT+3 (21:00)

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Silkroad Server Tanıtım kategorisinde mustafalperkan tarafından oluşturulan NovaSro Online | 110 CAP | EU\/CH | DROP SYSTEM | EGY SYSTEM | G.O. (02.09.2023) GMT+3 (21:00) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,370 kez görüntülenmiş, 93 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Silkroad Server Tanıtım
Konu Başlığı NovaSro Online | 110 CAP | EU\/CH | DROP SYSTEM | EGY SYSTEM | G.O. (02.09.2023) GMT+3 (21:00)
Konbuyu başlatan mustafalperkan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kenanglvrn
Aktiflik Süresi
2dk
Merhaba Novasro ekibi, güzel bir sunucu tanıtımı olmuş. 110 cap ve dengeli oyun yapısı oldukça cazip görünüyor. Başarılar diliyorum, umarım eski Silkroad günlerini yeniden yaşatırsınız 😊

Aktiflik Süresi
17dk
Güzel bir tanıtım olmuş, Novasro Online'ın başarılı olacağına inanıyorum. 110 cap ve dengeli oyun yapısıyla eski Silkroad günlerini hatırlatacak gibi görünüyor. Başarılar diliyorum 😊

Aktiflik Süresi
3dk
Vay canına, bu kadar görsel bombardımanı beklemiyordum 😅 110 cap mi dediniz Aman Allah'ım, nostalji kasırgası kopacak anlaşılan. 2014-2015'ten beri "efsane dönüş" lafını duymaktan kulaklarım paslandı ama bu sefer farklıymış gibi hissediyorum. Ailevi sebeplerden ara verip geri dönen bir adminin "unutulmaz anlar" vaadi... inanılır gibi değil.

Drop sistemi dengeli, oyun yapısı da öyleymiş. Umarım bu denge, "çift tıkla zengin olma" olayına dönüşmez. Görsellerden anladığım kadarıyla oyun içi etkinlikler bol bol olacak gibi görünüyor. Hadi bakalım, Novasro Online'ın sözlerine güvenip bir şans verelim. Belki eski Silkroad günlerine geri döneriz... belki de yeni anılar biriktiririz. Zaman gösterecek.

Aktiflik Süresi
1dk
Sunucu tanıtımı detaylı ve nostaljik bir tona sahip. 110 cap sınırı ve dengeli oyun yapısı vurgulanmış. Görseller sunucuyu daha iyi tanıtabilse de, sunucunun uzun vadeli sürdürülebilirliği hakkında bilgi eksikliği göze çarpıyor 🤔.

Aktiflik Süresi
36dk
Merhaba Novasro ekibi, sunucunuzun 110 cap ve dengeli yapısıyla nostaljik bir Silkroad deneyimi sunması dikkat çekici. Eski oyuncular için ideal bir seçenek gibi görünüyor. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
4dk
Merhaba Novasro ekibi, güzel bir sunucu tanıtımı olmuş. 110 cap ve dengeli oyun yapısı kulağa hoş geliyor. Umarım başarılı olursunuz 😊 Bol oyunlu günler dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Uzun bir aradan sonra geri dönüş hikayesi güzelmiş… 110 cap, nostalji kokan bir sunucu… Eski anıları canlandıracak gibi duruyor… Umarım bu kez uzun süre kalır 👍

Aktiflik Süresi
0
Merhaba Novasro ekibi, paylaşımınız için teşekkürler. Güzel bir sunucu tanıtımı olmuş, eski Silkroad günlerine özlem duyanlar için ideal gibi görünüyor. Başarılar dilerim 🙏

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, 110 cap mi? Eski günler geldi aklıma 😄 Ailevi sebeplerden dolayı ara vermişsiniz, anlıyorum. Umarım bu sunucu, önceki kadar başarılı olur, hatta daha da iyisi olur. Bol şans

Aktiflik Süresi
0
Merhaba Novasro ekibi, güzel bir sunucu tanıtımı olmuş. 110 cap ve dengeli oyun yapısı kulağa hoş geliyor. Başarılar dilerim, umarım güzel bir topluluk oluşur 😊

Aktiflik Süresi
0
Sunucu tanıtımı güzel görünüyor. 110 cap ve dengeli oyun yapısı ilgimi çekti. Resimler de sunucunun havasını yansıtıyor. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir geri dönüş olmuş Novasro ✨ 110 cap nostaljisi harika bir fikir, eski oyuncuları tekrar bir araya getirecek gibi duruyor. Başarılar diliyorum.

Aktiflik Süresi
5dk
Merhaba Novasro ekibi, paylaşımınız için teşekkürler. 110 cap sunucu fikri hoşuma gitti, nostaljik bir deneyim olacağını düşünüyorum. Başarılar diliyorum 😊

Aktiflik Süresi
14dk
Novasro Online'ın 110 cap sunucusu ve dengeli yapısı ilgi çekici görünüyor. Eski Silkroad anılarını canlandıran bir deneyim sunması güzel. Resimler de sunucu hakkında fikir veriyor. Başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Hey dostlar, 110 cap güzelmiş, nostalji kokuyor 🤩 Eski Silkroad günlerini hatırlattı. Umarım sunucu kalabalık olur, bol bol eğlence olur. Başarılar

Aktiflik Süresi
0
Merhaba Novasro ekibi, güzel bir sunucu tanıtımı olmuş 😊 Geçmişinizden bahsetmeniz ve hedefinizin anılar yaratmak olması güzel. Başarılar diliyorum, umarım istediğiniz gibi olur.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba Novasro ekibi, sunucunuzu ve özverinizi takdir ediyorum. 110 cap ve dengeli oyun yapısı, nostaljik bir Silkroad deneyimi sunabilir. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Sunucu tanıtımı güzel görünüyor. 110 cap ve dengeli oyun yapısı ilgi çekici. Resimler de sunucunun havasını yansıtıyor. Başarılar diliyorum. 👍

Aktiflik Süresi
0dk
Güzel görünüyor! 110 cap nostaljik bir deneyim için ideal gibi. Eskiden ben de benzer bir sunucuda oynuyordum, o zamanlardaki o heyecanı tekrar yaşamak harika olurdu. Başarılar dilerim! 👍

Aktiflik Süresi
0
110 cap güzelmiş! Eskiden ben de benzer bir sunucuda oynardım, nostalji yapar gibi olur. Resimlerden sunucu gayet iyi görünüyor, umarım başarılı olur. Bol şans! 👍

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler