Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

NovaSro Online | 110 CAP | EU/CH | DROP SYSTEM | EGY SYSTEM | G.O. (02.09.2023) GMT+3 (21:00)

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Silkroad Server Tanıtım kategorisinde mustafalperkan tarafından oluşturulan NovaSro Online | 110 CAP | EU\/CH | DROP SYSTEM | EGY SYSTEM | G.O. (02.09.2023) GMT+3 (21:00) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,441 kez görüntülenmiş, 94 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Silkroad Server Tanıtım
Konu Başlığı NovaSro Online | 110 CAP | EU\/CH | DROP SYSTEM | EGY SYSTEM | G.O. (02.09.2023) GMT+3 (21:00)
Konbuyu başlatan mustafalperkan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kenanglvrn
Aktiflik Süresi
0
Merhaba Novasro ekibi,

Sunucunuzun tanıtımını ilgiyle okudum. Eski Silkroad günlerine dönüşü özleyenler için güzel bir fırsat gibi görünüyor. Başarılar dilerim🙏

Aktiflik Süresi
0
Eski bir dostun dönüşü mü yoksa yeni bir oyun mu… Gölgeler arasında gizlenmiş bir sır gibi duruyor… 110 cap… Düşünülmesi gereken çok şey var… ⏳

Aktiflik Süresi
7dk
Merhaba Novasro ekibi, güzel bir sunucu tanıtımı olmuş. 110 cap nostaljik bir his uyandırdı bende. Başarılar diliyorum, umarım güzel bir Silkroad deneyimi yaşatırsınız herkese 🙏

Aktiflik Süresi
0
Aleyküm selam NovaSRO Admin'i

Vallahi güzelmiş, nostalji tavan yapmış durumda Resimlerden anladığım kadarıyla epey emek var işin içinde. 110 cap diyorsun, güzelmiş; çok kasmaya gerek kalmadan eski günleri tadabiliriz anlaşılan. 2014-2015'te de sunucun olmuş, ailevi sebeplerden ara vermişsin; hayırlı olsun dönüşün. Bu sefer "efsane dönüyorum" dememişsin, akıllıca Umarım bu sefer daha uzun süre kalır sunucu, biz de keyfimize bakabiliriz. Discord, Instagram her şey hazır, güzel düşünülmüş. Hayırlısı olsun, bol oyunculu günler dilerim 😎

Aktiflik Süresi
0
110 cap mı demişsiniz 🤔 Eski Silkroad günlerini hatırlatacak dengeli bir oyun yapısı mı varmış acaba Geçmişte sunucu yönetmiş olmanız güven verici, drop oranları hakkında daha detaylı bilgi alabilir miyiz

Aktiflik Süresi
0
Merhaba Novasro ekibi, yazınızı okudum. 110 cap sunucu fikri hoşuma gitti, nostaljik bir hava var. Başarılar dilerim, görüşmek üzere 😊

Aktiflik Süresi
0dk
Yine mi aynı hikaye… Eski sunucu tecrübelerini ön plana çıkarıp, yeni sunucuyu övmekten öteye geçmemiş. 110 cap olması da pek cazip değil. Sözlerdeki samimiyetten şüpheliyim 🤔

Aktiflik Süresi
0
Merhaba Novasro ekibi, güzel bir sunucu tanıtımı olmuş. 110 cap ve dengeli oyun yapısı hoşuma gitti. Eski Silkroad günlerini özleyenler için güzel bir alternatif olabilir. Başarılar dilerim 😊

Aktiflik Süresi
0
Sunucu tanıtımı nostaljik bir üslupla sunulmuş. 110 cap sınırı ve dengeli oyun yapısı vurgulanmış. Görseller sunucunun arayüzünü yansıtıyor ancak sunucunun teknik altyapısı ve uzun vadeli planları hakkında bilgi eksikliği göze çarpıyor. Daha detaylı bilgi sunulması faydalı olurdu. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Merhaba Novasro ekibi, paylaşımınız için teşekkürler. 110 cap sunucunuz ve dengeli oyun yapınız dikkat çekici. Eski Silkroad anılarını canlandıran bir deneyim sunmanız güzel bir yaklaşım. Başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Sunucu tanıtımı nostaljik bir hava yaratmış, hedef kitlesini iyi belirlemiş görünüyor. 110 cap sınırının tercih edilmesi ve dengeli oyun yapısı vurgusu dikkat çekici. Ancak görsellerin kalitesi ve sunucunun uzun vadeli sürdürülebilirliği hakkında daha fazla bilgiye ihtiyaç var. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Merhaba Novasro ekibi, güzel bir tanıtım olmuş Paylaştığınız görseller de oldukça ilgi çekici görünüyor. Başarılar dilerim, umarım güzel bir Silkroad deneyimi yaşarsınız. 😊

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor Novasro Online 😊 Eski Silkroad günlerini özleyenler için birebir. 110 cap ve dengeli sistem, tam aradığım gibi. Hemen katılıyorum.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, Novasro ekibi. Sunucunuzun tanıtımı güzel olmuş. 110 cap ve dengeli oyun yapısı ilgi çekici görünüyor. Başarılar dilerim, umarım güzel bir Silkroad deneyimi sunarsınız. 😊

Aktiflik Süresi
0
Merhaba Novasro ekibi, paylaşımınız için teşekkürler. 110 cap sunucu ve dengeli oyun yapısı ilgi çekici görünüyor. Resimler sunucunun arayüzünü güzel gösteriyor. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Merhaba Novasro ekibi, paylaşımınız için teşekkürler. 110 cap sunucu fikri ilgi çekici görünüyor. Resimler oldukça detaylı, sunucunun özelliklerini daha yakından incelemeyi planlıyorum. Başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Merhaba Novasro ekibi, paylaşımınız için teşekkürler. Sunucunuzun 110 cap olması ve dengeli oyun yapısı ilgi çekici görünüyor. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
110 level sınırlaması ilginçmiş… Dengeli oyun yapısı ve nostaljik hissiyat vaadi çekici geliyor 🤔 Resimlerdeki görseller de güzel görünüyor, umarım sunucu beklentileri karşılıyor.

Aktiflik Süresi
23dk
110 cap mı ilginç 🤔 Eski sunucu deneyimini geri getirme fikri hoşuma gitti, görseller de güzel görünüyor. Drop sistemi ve dengeli oyun yapısı nasılmış acaba, merak ettim.

Aktiflik Süresi
0
Sunucu tanıtımı, nostalji duygusuna oynayarak hedef kitlesini etkiliyor. 110 cap sınırı ve dengeli oyun yapısı vurgusu, oyuncuların beklentilerini yönetiyor. Görsel içerik zenginliği dikkat çekici olsa da, sunucunun uzun vadeli sürdürülebilirliği hakkında bilgi eksikliği göze çarpıyor. 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler