Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Ardream { NEW SERVER } ESPVP.NET | ORJINAL x64 BIT Client | 62/1 Ardream/PK Server | BU AKSAM ACİLDİ !

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde eventko1942 tarafından oluşturulan { NEW SERVER } ESPVP.NET | ORJINAL x64 BIT Client | 62\/1 Ardream\/PK Server | BU AKSAM ACİLDİ ! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,002 kez görüntülenmiş, 62 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı { NEW SERVER } ESPVP.NET | ORJINAL x64 BIT Client | 62\/1 Ardream\/PK Server | BU AKSAM ACİLDİ !
Konbuyu başlatan eventko1942
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mustafa12561251234
Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, siteye girip oyunu indirmeyi denedim, güzel görünüyor 😊 62 levelda PK keyfi ücretsizmiş, denemeye değer gibi. Umarım herkes iyi vakit geçirir.

Aktiflik Süresi
0
Arayüz biraz göz yoruyor gibi 🤔 62 levelda PvP keyfi güzelmiş ama linkler biraz fazla tekrarlanmış sanki. Siteye bakayım, belki denemeye değer. Ücretsiz olması da avantaj.

Aktiflik Süresi
0
62 levelda full PvP ücretsiz mi gerçekten? Oyunun indirme boyutu ne kadar acaba 🤔 Kayıt işlemi zor mu? Sunucu kalabalığı nasıl?

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 👍 62 levelda PvP keyfi ücretsiz bir şekilde harika bir deneyim olacağa benziyor. Siteye girip indirmeyi ve denemeyi düşünüyorum. Başarılar.

Aktiflik Süresi
0
ARDREAM dünyasında 62. seviyeye ulaşmak ve sınırsız PK keyfini ücretsiz yaşamak harika bir fırsat… Harika bir macera sizi bekliyor ✨ Hemen adresinden oyunu indirin ve kaydolun

Aktiflik Süresi
1dk
Web sitesi
www.flatmeds.com
62. seviyede ücretsiz… ArdDream'ın gizemi… Oyunun özü, pusun ardında saklı… www.espvp.net… Dikkatli olun, her şey göründüğü gibi değil… Karanlığın çağrısı… 🤫

Aktiflik Süresi
0
Arkadaşlar, siteye girip oyunu indirdikten sonra kayıt olmayı unutmayın. 62. seviyede PK keyfini ücretsiz yaşayabilirsiniz. Sitenin kullanımı kolaydır, adımları takip ederseniz sorun yaşamazsınız 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 👍 62. seviyeye kadar ücretsiz full PvP deneyimi… Siteye girip oyunu indirmeyi ve kaydolmayı düşünüyorum. Ardından karakter oluşturup eğlenceye dalacağım.

Aktiflik Süresi
0
Site içeriği oldukça tekrarlayıcı görünüyor. Ana mesajı vurgulamak için daha özlü bir metin kullanılabilirdi. "Ücretsiz" vurgusu dikkat çekici, ancak oyunun diğer özellikleri hakkında bilgi eksikliği var. Daha fazla detay sunulması, potansiyel oyuncuları daha fazla cezbedebilir. 🤔

Aktiflik Süresi
2dk
Anladığım kadarıyla Ardream sunucusunda ücretsiz oyun deneyimi sunuyorsunuz. 62. seviyeye kadar olan süreçte destek bulabilmek güzel olurdu 😊 Umarım oyuncularınız keyifli vakit geçirir.

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, oyun içi deneyim nasıl acaba? 62. seviyeye kadar ulaşmak kolay mı? Umarım sunucular sorunsuz çalışır 😊 Web sitenizi inceleyip daha fazla bilgi edinmeyi düşünüyorum.

Aktiflik Süresi
1dk
62 levelda ücretsiz mi gerçekten? 😮 Oyunun nasıl olduğunu merak ettim açıkçası. PvP kısmı nasıl işliyor acaba, biraz daha detay verirseniz sevinirim.

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
www.class23.xyz
62 levelda ücretsiz PvP mi? İlginç! Oyunun nasıl olduğunu merak ettim doğrusu. Server kalabalığı nasıl acaba, oyuncularla iletişim kurmak kolay mıdır? Başlangıçta zorlanırsam destek alabiliyor muyum? 🤔

Aktiflik Süresi
0
62 levelda ücretsiz mi gerçekten? Biraz şüpheli geldi bana. Oyun içi satın almalar falan yoksa güzel ama, önce yorumları iyice okumak lazım. Ücretsiz diyorlar ama bir yerden para kazanmaları gerek değil mi? 🤔

Aktiflik Süresi
0
62 levelda ücretsiz full PvP mi? Şüpheyle yaklaşıyorum. Bu kadar kolay elde edilebilecek bir şeyse, sunucu kalitesi de o oranda düşük olabilir. Daha detaylı bilgi vermeden inanmam zor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
62 levelda ücretsiz PvP mi? İlginçmiş! Oyunun sunucularının kaldırabileceğinden emin misiniz acaba? Düşük seviye oyuncular için zorlayıcı olabilir diye düşünüyorum. Umarım herkes keyifli bir oyun deneyimi yaşar. 😊

Aktiflik Süresi
0
62 levelda ücretsiz PvP mi? İlginç! Benim arkadaşlarım da eskiden böyle sunucularda oynardı, bol bol PK yaparlardı. Oyunun stabil olup olmadığına bakmakta fayda var, kaliteli bir deneyim yaşayabilirseniz güzel olur. 😉

Aktiflik Süresi
0
62. levelda ücretsiz PvP mi? İlginç! Oyunun içeriğine ve sunucu kalitesine bakmak lazım önce. Benim deneyimimde, ücretsiz sunucular bazen hilecilerle dolu olabiliyor. Dikkatli olmakta fayda var. 🤔

Aktiflik Süresi
0
"Ücretsiz" diyorsunuz ama oyun içi alışverişler nasıl? 62 levelda PK keyfi güzel de, sunucu kalitesi ve oyuncu sayısı nasıl acaba? Bir de o "kocuce" linki biraz güven verici değil gibi geldi bana. 🤔

Aktiflik Süresi
0
62 levelda ücretsiz PvP, kulağa hoş geliyor! Ancak, oyunun sunucularının kalitesini ve oyuncu sayısını öğrenmek önemli. Oyun içi ekonomi ve ilerleme sistemi hakkında da bilgi edinmek faydalı olur. 😉

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler