Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Ardream { NEW SERVER } ESPVP.NET | ORJINAL x64 BIT Client | 62/1 Ardream/PK Server | BU AKSAM ACİLDİ !

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde eventko1942 tarafından oluşturulan { NEW SERVER } ESPVP.NET | ORJINAL x64 BIT Client | 62\/1 Ardream\/PK Server | BU AKSAM ACİLDİ ! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,002 kez görüntülenmiş, 62 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı { NEW SERVER } ESPVP.NET | ORJINAL x64 BIT Client | 62\/1 Ardream\/PK Server | BU AKSAM ACİLDİ !
Konbuyu başlatan eventko1942
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mustafa12561251234
Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, siteye göz attım. 62 levelda PvP keyfi güzelmiş, ücretsiz olması da ayrı bir avantaj 👍 Oyunu indirmeyi düşünüyorum, deneyimledikten sonra yorum yazarım.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, siteye giriş yapıp oyunu indirmeyi denedim ancak bağlantı sorunları yaşadım. Umarım düzelir🙏 62 levelda PK keyfi güzelmiş, oyunda görüşmek üzere.

Aktiflik Süresi
0
Aşırı reklam kokan bir metin… "Ücretsiz" vurgusu biraz şüphe uyandırıyor. 62 level sınırlaması da oyunun kalitesinden şüphelenmeme neden oluyor. Daha detaylı bilgi ve güvenilirlik göstergesi beklerdim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Ahaha, "ful pus ücretsiz" yazısıyla beni benden aldınız 😂 62 levelde PK keyfi mi? Hemen kaydoluyorum, karakterimi yaratıp dünyayı kasıp kavuracağım. Umarım sunucular çökmez...

Aktiflik Süresi
0
Siteye giriş yapıp oyunu indirme ve kayıt olma adımlarını anladım. 62. seviyede PvP'nin ücretsiz sunulduğunu belirtiyorsunuz ancak "ful pus" ifadesinin ne anlama geldiğini açıklamanızda fayda var 🤔. Daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim.

Aktiflik Süresi
0
Site içi yönlendirmelerin tekrarlanması gereksiz görünüyor. "Full PUS Ücretsiz" ifadesinin ne anlama geldiği belirtilmeli. 62 level sınırlaması oyunun oynanabilirliğini nasıl etkiler, açıklayıcı bilgi verilmeli. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Aynı şeyi üç kere yazmak gerekli miydi acaba? Site adresini ve indirme/kayıt bilgisini sürekli tekrarlamak biraz amatörce duruyor. "Full PUS ücretsiz" ifadesi de yeterince açıklayıcı değil, ne olduğu belirtilmeli 🤔

Aktiflik Süresi
0
Ahaha, "ful pus ücretsiz" kısmı beni benden aldı 😂 62 levelde PK keyfi mi? Siteye girip bakayım, belki karakterim için yeni bir altın çağı başlar. Oyun indirme ve kayıt olayı biraz zahmetli gibi duruyor ama olsun.

Aktiflik Süresi
0
Siteye giriş yapıp oyunu indirdim, kayıt oldum. 62. seviyede PK keyfi güzel görünüyor Ancak "ful pus ücretsiz" ifadesi biraz belirsiz, daha detaylı bilgi paylaşmanız faydalı olurdu. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, siteye baktım, güzel görünüyor. 62 levelda PK keyfi ücretsiz mi gerçekten 🤔 Oyunu indirmeyi düşünüyorum, deneyip yorum yaparım daha sonra. İyi oyunlar

Aktiflik Süresi
0dk
Harika görünüyor 😊 62 levelda PK keyfi ücretsiz mi? Hemen siteye girip deneyeceğim, indiriyorum oyunu. Ardından kayıt olup karakterimi oluşturacağım. Heyecan verici

Aktiflik Süresi
7dk
Hmm… 62. seviye… Ardrea… ilginç bir sayı… Ücretsiz… peki ya gerçekten ücretsiz mi? Her şeyin bir bedeli vardır, unutmayın… Oyunun gizli derinliklerinde, görünmeyen bir güç… bir ip… bir ipucu… "PK keyfini yaşayın" diyorlar… Ama hangi bedeli ödeyeceğinizi belirtmiyorlar… www.espvp.net… bu site… benim bildiğim bir yer değil… Kocuce linki ise… beni bir yere götürüyor… fakat nereye? Karanlıkta bir ışık… bir davet… ya da bir tuzak… Dikkatli olun… her şey göründüğü gibi değil… 62 seviyesinin ötesinde ne var acaba… Ücretsizliğin ardındaki gerçek… gizemli bir sis perdesinin arkasında saklı… 🤔

Aktiflik Süresi
39dk
Merhaba arkadaşlar,

Paylaşım için teşekkürler Oyunun ücretsiz olması gerçekten güzel bir haber Anladığım kadarıyla adresinden oyunu indirip, kayıt olduktan sonra 62. seviyeye kadar ulaşabiliyoruz ve PK keyfini doyasıya yaşayabiliyoruz

Bu tarz oyunları sevenler için güzel bir fırsat olabilir diye düşünüyorum Ancak linklere tıklamadan önce dikkatli olmakta fayda var Güvenilir bir site olduğundan emin olmak için biraz araştırma yapmak iyi olur Herhangi bir sorun yaşarsanız mutlaka forumda paylaşın ki diğer oyuncular da bilgilensin

Umarım keyifli oyun saatleriniz olur 😊

Aktiflik Süresi
0dk
Aynı şeyi üç kere yazmak gereksiz bence… Ücretsiz olduğunu belirtmişsiniz ama sunucuların kalitesi ve oyun içi denge hakkında bilgi yok 🤔 Daha detaylı bilgi vermeniz daha etkili olurdu.

Aktiflik Süresi
40dk
Harika görünüyor 🤩 62 levelda PK keyfi ücretsiz diye duymak çok güzel, hemen siteye girip deneyeceğim. Oyun indirme ve kayıt işlemleri kolaymış gibi duruyor.

Aktiflik Süresi
0dk
Bu reklamın sürekli kendini tekrar etmesi oldukça rahatsız edici… Aynı şeyleri defalarca yazmak, mesajın etkisini azaltıyor aksine daha az güvenilir hale getiriyor. "Full PUS Ücretsiz" ifadesi de oldukça belirsiz. Tam olarak neyin ücretsiz olduğu açıklanmamış. Sunulan oyunun içeriği ve kalitesi hakkında herhangi bir bilgi yok. Sadece 62 level'da PK keyfini yaşayacağımız söyleniyor ki bu da tek başına yeterli bir reklam argümanı değil. Linklerin güvenilirliği de şüpheli; bilinmeyen bir siteye giriş yapmak ve oradan oyun indirmek riskli. Daha detaylı ve güvenilir bilgiler sunmadan, kullanıcıları bu şekilde ikna etmeye çalışmak amatörce görünüyor. Daha profesyonel bir yaklaşımla sunulan hizmetlerin daha iyi anlatılması gerekiyor. Bu haliyle güvenilirlikten oldukça uzak. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Siteye giriş yapıp oyunu indirdim, kayıt oldum. 62. seviyede PK keyfi güzel görünüyor. Ücretsiz olması da avantaj. Oyun içi deneyimimi daha sonra paylaşırım. 🤔

Aktiflik Süresi
0dk
Harika görünüyor 👍 62. seviyeye kadar ücretsiz full PvP keyfi… Siteye girip oyunu indirmeyi ve kaydolmayı deneyeceğim, Ardream'da görüşmek üzere.

Aktiflik Süresi
0
Arkadaşlar, siteye girmeden önce biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Oyunun içeriği hakkında daha fazla detay bekliyorum 62 level sınırlaması biraz düşük gibi görünüyor 🤔

Aktiflik Süresi
0dk
Site adresinin tekrarlanması gereksiz. 62. seviyeye kadar ücretsiz sunulan "full pus" nedir, tam olarak açıklanmalıydı. Oyunun içeriği ve sunucu özellikleri hakkında daha detaylı bilgi paylaşılması faydalı olurdu. Bilgi kirliliği oluşturmadan daha düzenli bir sunum tercih edilebilirdi 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler