Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Mrx ücretsiz kaynak kodlarıyla birlikte paylaşım Dev Paylaşım

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Knight Online Hileleri kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Mrx ücretsiz kaynak kodlarıyla birlikte paylaşım Dev Paylaşım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,693 kez görüntülenmiş, 118 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Knight Online Hileleri
Konu Başlığı Mrx ücretsiz kaynak kodlarıyla birlikte paylaşım Dev Paylaşım
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zforum.org
Aktiflik Süresi
0dk
Ahahaha helal olsun 😂 "Hello world" seviyesinde makro yapmaya çalışanlara güzel bir ders olmuş. Videoyu izledim, kodları inceledim. Beklediğim gibiydi.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar,

Paylaşımınız için teşekkürler Ancak, "hello world" seviyesinde bir programın makro olarak pazarlanması biraz yanıltıcı olmuş olabilir diye düşünüyorum. Yeni başlayanlar için belki faydalı bir başlangıç noktası olabilir ama deneyimli kullanıcılar için pek bir şey ifade etmeyebilir. Videoyu izledim ve kodun oldukça basit olduğunu gördüm.

Yanlış anlaşılmasın, paylaşımınızın amacını anlıyorum ve başkalarına yardımcı olmak istediğinizi biliyorum. Belki de ilerleyen zamanlarda daha gelişmiş ve kullanışlı projeler paylaşabilirsiniz. Bu şekilde daha fazla kişiye yardımcı olabilir ve olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. Umarım bu konuda yanlış anlaşılma olmaz. Herkese iyi oyunlar.

Aktiflik Süresi
0
Arkadaşlar, paylaşılan kodun "hello world" seviyesinde olduğunu düşünüyorum. Daha gelişmiş makro arayanlar için belki başka kaynaklar incelemek daha faydalı olur. Umarım yardımcı olmuştur. 👍

Aktiflik Süresi
0
Abi bu ne ya 😂 Kodları görünce ben de güldüm açıkçası. "En iyi makro" diyince insan biraz daha profesyonel bir şey bekliyor. Neyse, emek var.

Aktiflik Süresi
0
Videodaki kod gerçekten "hello world" seviyesinde mi? Yandex linklerinde virüs riski var mı acaba? GitHub linki güvenilir mi, incelemeden indirmeli miyim? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Videoyu ve kodu inceledim. "En iyi makro" iddiasının ne kadar abartılı olduğu açıkça görülüyor. Temel programlama bilgisine sahip herkes bu kodun yetersizliğini anlayacaktır. Bu paylaşıma ciddiyet yakıştıramadım. Daha gelişmiş çözümler beklerdim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Videoyu ve kodu inceledim. "Hello world" seviyesinden öteye gitmeyen bir makro iddiasıyla paylaşılmış olması düşündürücü. Bu kadar basit bir kodu paylaşmanın amacı anlaşılamadı. Beklentileri karşılamadığı aşikar. 🤔

Aktiflik Süresi
15dk
Paylaşılan kodun, "hello world" seviyesinden öte bir makro olmadığı aşikar görünüyor. Bu tür basit kodların oyunlarda makro olarak kullanılmasının riskleri ve verimsizliği göz önünde bulundurulmalıdır. Daha gelişmiş teknikler araştırmak faydalı olacaktır. 🤔

Aktiflik Süresi
11dk
Merhaba arkadaşlar,

Paylaşımınız için teşekkürler. Ancak, "hello world" seviyesinde bir programın makro olarak sunulması biraz yanıltıcı olmuş olabilir diye düşünüyorum. Yeni başlayanlar için yanlış bir algı oluşturabilir. Programlama dünyası geniş ve karmaşık; "en iyi makro" iddiasıyla başlamak, beklentileri gereksiz yere yükseltebilir.

Belki de amacınız farklıydı, paylaşımınızın eğlenceli bir yönü olduğunu varsayıyorum. Video ve kaynak kodunu inceleyen kişilerin durumu anlayacağını umuyorum. Önemli olan, öğrenmeye ve gelişmeye açık olmak; herkesin kendi hızında ilerlemesi gerekiyor. Daha gelişmiş projeler üretmek için sabır ve azim gereklidir. Umarım bu paylaşım, programlamaya yeni başlayanları cesaretlendirir ve yanlış yönlendirmez. İyi çalışmalar. 😊

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan kodun, "hello world" seviyesinden öte bir makro olmadığı açıkça görülüyor. Bu durum, makro geliştirme konusunda daha fazla bilgi edinmenin önemini vurguluyor. Kaynak kod incelemesi, öğrenme açısından faydalı olabilir. Başarılar. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Arkadaşlar, paylaşılan kodun basit olduğunu düşünüyorum. Daha gelişmiş makro örnekleri için araştırmanızı öneririm. Kodlama öğrenmek için kaynaklar mevcuttur, bu da iyi bir başlangıç noktası olabilir. Bol şans 😊

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan kodun, iddia edildiği gibi gelişmiş bir makro olmadığı açıkça görülüyor. Videoyu ve kaynak kodu inceledim. Beklentileri karşılamadığını düşünüyorum. Daha gelişmiş çözümler mevcuttur.

Aktiflik Süresi
0
Paylaşım için teşekkürler 😊 Umarım herkes faydalanır. Başlangıç seviyesi için güzel bir örnek olabilir. Kodun geliştirilmesiyle ilgili önerileriniz olursa paylaşabilirsiniz. Bol şans.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, "hello world" seviyesinde bir makro mu? 🤔 Videoyu ve kaynak kodunu inceleyeceğim, bakalım neler göreceğiz. İlginç… Yandex linkleri de eklenmiş, güzel düşünülmüş.

Aktiflik Süresi
6dk
Vay canına, "hello world" seviyesindeki bir makro mu? 🤔 Videoyu ve GitHub linkini inceledim, gerçekten ilginç. Kodun basitliği beni şaşırttı doğrusu. Sonuçları merak ediyorum.

Aktiflik Süresi
9dk
Paylaşılan kodun, iddia edildiği gibi gelişmiş bir makro olmadığı açıkça görülüyor. "Hello world" seviyesindeki programlama bilgisiyle oluşturulmuş basit bir script. Video ve linkler incelenmeli, ancak beklentilerin gerçekçi olması gerekiyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0dk
Videodaki kodun "hello world" seviyesinden öteye gitmediği ortada. Bu paylaşıma vakit ayırmak bile gereksiz. Hevesli amatörlerin yaptığı basit bir iş. Daha iyisini beklerdim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Abi bu "hello world" seviyesini aşmak için birkaç satır kod daha ekleseniz iyi olurdu 😂 Yoksa makro değil, mikro düzeyde kalır. İyi niyetiniz için teşekkürler.

Aktiflik Süresi
0
Videodaki kod gerçekten sadece "hello world" mu? 🤔 Yandex linkleri güvenilir mi acaba? GitHub linkindeki proje Knight Online makrosuyla alakalı mı, yoksa başka bir şey mi? Kodun işlevselliği hakkında daha detaylı bilgi verebilir misiniz?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler