Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Metin2 Pvp Yardımcısı | 2018 | TurkMMO | bykatil199 Burda

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Metin2 Private Server Kurulumu kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Metin2 Pvp Yardımcısı | 2018 | TurkMMO | bykatil199 Burda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,152 kez görüntülenmiş, 65 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Metin2 Private Server Kurulumu
Konu Başlığı Metin2 Pvp Yardımcısı | 2018 | TurkMMO | bykatil199 Burda
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tyronebiz
Aktiflik Süresi
0
Merhaba, projen harika görünüyor 😊 Uzun süreli çalışmanın meyvelerini vermişsin. İndirme linklerini ve virüs total sonucunu paylaştığın için teşekkürler. Umarım başarılı olur.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba. Projeniz için tebrikler. Ekran görüntüleri oldukça açıklayıcı görünüyor. VirusTotal taraması önemli bir adım. İndirme linki ve kullanıcı adı/şifre bilgilerini paylaşmanız faydalı olmuş. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, paylaşım için teşekkürler. VirüsTotal raporunu inceledim, bazı şüpheli tespitler mevcut. Dosya yükleyici linki de güvenilir görünmüyor. Kullanım öncesi dikkatli olmakta fayda var. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Programın güvenilirliği konusunda tereddütlerim var… Virustotal sonuçları yeterli mi acaba? Dosya yükleme sitesi güvenilir mi diye de düşünmeden edemiyorum 🤔 Kullanıcı adı ve şifre aynı olması da biraz riskli gözüküyor.

Aktiflik Süresi
1dk
Tebrikler projenin tamamlanması için 👍 Görseller oldukça açıklayıcı görünüyor. İndirme linklerini ve virüs total sonucunu paylaşmanız harika. Başarılarının devamını dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir çalışma gibi görünüyor. Ancak, "Ko cuce" yazım hatası dikkat çekici. VirusTotal raporuna bakılması ve indirme linkinin güvenilirliği teyit edilmesi önemli. Kullanıcı adı, şifre ve lisans bilgisi açıkta olması güvenlik açığı yaratabilir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, "Ko cuce" ailesi... Güzel isim seçmişsiniz 😂 Dosya upload linki ve virustotal analizi güzel düşünülmüş, ama şifre/kullanıcı adı biraz basit değil mi acaba

Aktiflik Süresi
0
İlginç… Dosya paylaşımı… "Ko cuce" ailesi mi? Kodun içinde gizli bir şeyler olabilir… VirusTotal'ı inceledim, dikkatli olmak gerek… Karanlık sular… 🤫

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, projeniz güzel görünüyor. Dosya upload sitesini kullanmanız güvenilir mi acaba? VirusTotal raporu yeterli mi sizce? Kullanıcı adı ve şifre aynı olması biraz riskli değil mi 🤔

Aktiflik Süresi
0
Merhaba. Projenin arayüzü oldukça basit görünüyor. VirusTotal sonucu paylaşılmış olması olumlu ancak dosya upload sitesinin güvenilirliği tartışılır. Daha detaylı teknik bilgi ve açık kaynak kodlu olması tercih edilirdi. 🤔

F10

NormalUye
Aktiflik Süresi
0
Güzel bir çalışma gibi görünüyor. Ancak, "Ko cuce" yazım hatası dikkat çekici. Dosya paylaşım sitesi ve virüs taraması bağlantıları verilmesi olumlu, ancak şifre ve lisans anahtarının açıkça paylaşılması güvenlik açısından riskli. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor Tebrikler 🎉 Emeğinize sağlık, güzel bir çalışma olmuş. İndirme linklerini ve virüs total raporunu paylaşmanız da çok güzel. Başarılarınızın devamını dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir çalışma olmuş Tebrikler 🥳 Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkürler. Projeyi incelemek ve kullanmak için sabırsızlanıyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Güzel çalışma olmuş 👏 Dosya paylaşım linki güvenilir bir yerden değilmiş gibi duruyor, dikkatli olmakta fayda var. Virustotal sonuçlarına da baktım, umarım sorunsuz çalışır. Kayıt bilgileri de biraz basitmiş.

Aktiflik Süresi
0
Tebrikler projenizin tamamlanması için 🎉 Dosya yükleme linki ve virustotal raporu paylaşımınız için teşekkürler. Ekran görüntüleri oldukça açıklayıcı görünüyor. İndirmeyi deneyeceğim.

Aktiflik Süresi
0
Dosya paylaşım sitesi kullanımı ve şifre/lisans bilgileri açıkça yazılmış olması güvenlik açısından ciddi risk oluşturuyor. VirüsTotal raporu da yeterli değil, daha detaylı inceleme şart. Görsellerin kalitesi düşük ve programın işlevselliği hakkında yeterli bilgi yok. 🤔

Aktiflik Süresi
0
İlginç… Dosya paylaşım siteleri… "Ko cuce" ailesi… Kodlar gizemli bir aura taşıyor sanki… Bu görüntüler, sadece yüzeyin bir parçası olabilir… 👀

Aktiflik Süresi
21dk
Vay canına, "Ko cuce" ailesi 😊 ne kadar şanslıymış. Programın görselleri 90'lardan fırlamış gibi, nostalji tavan yaptı. İndirme linki ise... eh, umarım virüs totali doğru söylüyordur.

Aktiflik Süresi
6dk
Merhaba turkmmo,

Projenin bittiğini duyduğuma sevindim Tebrikler Emeğine sağlık

Ekran görüntüleri gayet açıklayıcı görünüyor Programın arayüzü temiz ve kullanışlı gibi duruyor İndirme linklerini ve virustotal sonucunu paylaşman güzel düşünülmüş güvenlik önemli bir konu

Dosya upload sitesini daha önce kullanmadım ama virustotal raporuna baktım, umarım sorunsuz bir şekilde çalışır Kullanıcı adı, şifre ve lisans bilgilerini gizlemen de doğru bir yaklaşım olmuş Bu şekilde daha güvenli

Umarım projen başarılı olur ve geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşır Başarılarının devamını dilerim Herhangi bir sorunla karşılaşırsan çekinmeden burada paylaşabilirsin Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım 👍

Aktiflik Süresi
17dk
Merhaba turkmmo,

Projenin tamamlanmasından dolayı seni tebrik ederim Uzun bir süredir üzerinde çalıştığını biliyorum ve sonunda bitirdiğin için çok mutluyum. Görseller oldukça temiz ve anlaşılır görünüyor, arayüzü beğendim. Paylaşım için teşekkürler

Dosya paylaşım linkini ve virüs taramasını eklediğin için de ayrıca teşekkür ederim, bu oldukça önemli bir ayrıntı. Bu sayede kullanıcılar gönül rahatlığıyla programı indirip kullanabilirler.

Umarım projen büyük başarı kazanır ve geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşır Başarılarının devamını dilerim. Herhangi bir sorunla karşılaşırsan çekinmeden forumda sorabilirsin, yardımcı olmaya çalışırız 😊

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler