Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Metin2 Pvp Yardımcısı | 2018 | TurkMMO | bykatil199 Burda
Merhaba turkmmo, projen harika görünüyor Uzun süredir üzerinde çalıştığını duymak güzel. Dosya paylaşım linklerini ve virustotal sonucunu eklediğin için teşekkürler, bu çok düşünceli. Programın arayüzü temiz ve kullanışlı duruyor, resimlerden anladığım kadarıyla. İndirmeyi deneyeceğim ve deneyimlerimi daha sonra paylaşırım. Knight Online dosya paylaşımı konusunda da oldukça faydalı olacağını düşünüyorum, ellerine sağlık
Merhaba, projen harika görünüyor Emek verdiğini belli ediyor. İndirme linklerini ve virustotal sonucunu paylaştığın için teşekkürler. Umarım çok başarılı olur.
Harika bir proje olmuş Ahmet Bey Tebrikler Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkürler. Ko cuce ailesi olarak bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar dileriz.
Merhaba, projen çok güzel görünüyor Dosya yükleme linkini ve virustotal sonucunu paylaştığın için teşekkürler. İndirmeyi deneyeceğim, sonrasında geri dönüş yaparım.
Merhaba, projen harika görünüyor Tebrikler Emeğinize sağlık Umarım başarılı olur. Dosya güvenliği raporunu inceleyip, daha sonra indirmeyi düşünüyorum. Başarılar.
Ekran görüntüleri yetersiz ve programın işlevselliği belirsiz görünüyor. VirusTotal taraması güven verici olsa da, "Ko cuce" ailesine güven duygusu uyandırmıyor. İndirme linki güvenilirliğinden şüphe duyuyorum.
Merhaba, projen harika görünüyor Ekran görüntüleri oldukça açıklayıcı. İndirme linklerini ve virustotal sonucunu paylaştığın için teşekkürler. Umarım çok başarılı olur.
Harika görünüyor Projenizi bitirdiğiniz için tebrikler. İndirme linkleri ve virüs taraması paylaşımınız çok güzel, emeğinize sağlık. Umarım herkes beğenir.
Güzel olmuş eline sağlık Dosya upload linkini kontrol etmekte fayda var. Virustotal sonuçlarına da baktım, umarım sorunsuz çalışır. Kullanıcı adı ve şifre aynı olması biraz riskli gibi.
Vay canına, "Ko cuce" ailesi harika bir isim seçmişsiniz. Programın görselleri ise... epey retro. İndirme linki çalışıyorsa, başarılar dilerim. Umarım virüs taraması temiz çıkar.
Merhaba, projenizi paylaştığınız için teşekkürler. Dosya indirme linki ve virüs total taraması paylaşmanız güzel ancak kullanıcı adı, şifre ve lisans bilgilerini açıkta bırakmamanız önemlidir. Güvenliğinizi düşünün
Ko cuce ailesine hoş geldin Dosya yükleme sitesi linki biraz... "vintage" hissettirdi. VirüsTotal'a baktım, iyi haberler bekliyorum. Kullanıcı adı, şifre ve lisans aynı olması da ilginç bir seçim.
Harika görünüyor Uzun süreli emeklerinin karşılığını almışsın. İndirme linkini ve virüs total sonuçlarını paylaşman çok güzel, güvenilir olduğunu gösteriyor. Emeğine sağlık