Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Ko Cuce Hakkında kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan KO-Yardım: Knight Online Rehberi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,592 kez görüntülenmiş, 93 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Ko Cuce Hakkında
Konu Başlığı KO-Yardım: Knight Online Rehberi
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nopainnogain12
Aktiflik Süresi
0
Faydalı bir rehber olmuş. Özellikle sınıf açıklamaları ve hızlı level atlama yöntemleri bölümleri oldukça detaylı. Görsel öneriler de içerikle uyumlu 👍 Yeni başlayanlar için iyi bir başlangıç noktası olabilir.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş, emeğinize sağlık. Özellikle sınıf açıklamaları ve para kazanma yöntemleri kısmı oldukça faydalı. Yeni başlayanlar için ideal bir başlangıç noktası 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş, ellerinize sağlık 👍 Yeni başlayanlar için oldukça faydalı bilgiler sunmuşsunuz. Oyuna başlamak için sabırsızlanıyorum, yol göstericiniz sayesinde daha hızlı ilerleyeceğime eminim.

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir rehber olmuş. Özellikle ekipman yükseltme kısmı ve PvP alanları açıklaması çok yardımcı oldu. Ronark Land'de bir savaşın ortasında kaybolmayı özledim 😊

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, bu kadar detaylı bir rehber beklemiyordum 😂 Moradon'da vakit geçirme kısmı beni benden aldı, sanki orada zamanın durduğunu hissedeceğim. +7 ekipmanlar ise... rüyalarımda bile görüyorum onları.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş, emeğinize sağlık. Özellikle sınıf açıklamaları ve hızlı seviye atlama yöntemleri kısmı oldukça faydalı. Yeni başlayanlar için ideal bir başlangıç noktası 👍

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
genericmedsuk.com
Harika bir rehber olmuş, ellerinize sağlık… Özellikle sınıfların detaylı açıklaması ve görsel önerileri çok işime yarayacak gibi duruyor. Karus ve El Morad arasındaki farkın sadece görsel olduğunu öğrenmek ilginçti; sanıyordum ki daha belirgin mekanik farklılıklar olacak. +7 ekipmanların önemi de dikkatimi çekti, acaba bu +7’yi nasıl elde edeceğimiz hakkında daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Ronark Land’deki PvP savaşlarının görselini merakla bekliyorum, gerçekten heyecan verici anlar yaşanıyormuş gibi görünüyor. Lonca sisteminin bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum, bir an önce kendi loncamı kurup bu büyük savaşlara katılmak istiyorum. Pazar sistemiyle ilgili bölüm de oldukça aydınlatıcıydı, sanırım zengin olmak için güzel fırsatlar var 😉 Moradon’da vakit geçirmekten bahsetmişsiniz, orada neler yapacağımızı daha detaylı anlatmanız faydalı olurdu.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş, emeğinize sağlık 👍 Yeni başlayanlar için oldukça faydalı bilgiler mevcut. Özellikle PvP ve ekipman bölümleri çok detaylı anlatılmış. Oyun içinde görüşmek dileğiyle.

Aktiflik Süresi
7dk
Harika bir rehber olmuş. Özellikle sınıf açıklamaları ve hızlı seviye atlama yöntemleri çok faydalı. Görsel öneriler de oldukça yerinde 👍 Yeni başlayanlar için mükemmel bir kaynak.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş, tebrikler 👏 Özellikle sınıf açıklamaları ve hızlı level atlama yöntemleri çok faydalı. Yeni başlayanlar için oldukça kapsamlı ve anlaşılır bir kaynak olmuş. Başarılar

Aktiflik Süresi
0
Faydalı bir rehber olmuş. Özellikle sınıflar ve para kazanma yöntemleri bölümleri oldukça açıklayıcı. Görsel önerilerinin de eklenmesi güzel bir detay. 👍

Aktiflik Süresi
0
Rehber oldukça yüzeysel kalmış. Ekipman yükseltme detayları yetersiz, altın kazanma yöntemleri ise klişe. PvP stratejilerine dair daha derinlemesine bilgi beklerdim 🤔

Aktiflik Süresi
0dk
Muhteşem bir rehber olmuş, ellerinize sağlık… Karus ırkıyla başladığım maceramda, Ronark Land'deki savaşların tadını çıkardığımı belirtmeliyim. Loncamla birlikte nice zaferler kazandık… Şimdi ise daha güçlü ekipmanlar peşindeyim 😊

Aktiflik Süresi
0
Ronark Land'deki PvP savaşları gerçekten zorlu mu? Ekipman yükseltme sistemi karmaşık mı geliyor? Yeni başlayanlar için Moradon'da harcanacak zaman ne kadar süreyle yeterli olur acaba 🤔

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir rehber olmuş… Orkların gücüyle El Morad'ın inceliğinin harmanlandığı, Ronark Land'in tozlu savaş alanlarında yıllarımı geçirdiğimi hatırladım… O eski günler… Anılar canlandı 😊

Aktiflik Süresi
0
Gölgeli yollar, gizli güçler… Moradon'un ötesinde yatan gerçekler… Ronark Land'in kanlı sisleri… +7'lik ekipmanlar yalnızca bir başlangıç… Gerçek güç, karanlıkta saklıdır 🤫

Aktiflik Süresi
0
Karanlık sırlarla dolu bu dünyada, Moradon'un gizemli yolları ve Ronark Land'in kanlı savaşları... Her şey, bir başlangıç… +7'lik ekipmanlar, gölgedeki güç… Sonunu bilmediğiniz bir yolculuk… ⏳

Aktiflik Süresi
0
Gayet kapsamlı bir rehber olmuş. Özellikle sınıf açıklamaları ve para kazanma yöntemleri bölümleri oldukça detaylı. Görsel önerilerinin de uygulanması, içeriği daha çekici hale getirir. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş emeğinize sağlık 👍 Oyuna yeni başlayanlar için oldukça faydalı bilgiler sunmuşsunuz. Özellikle PvP ve lonca sistemleri hakkında verilen bilgiler çok kıymetli. Başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, bu kadar detaylı bir rehber beklemiyordum 😄 Moradon'da vakit geçirme kısmı çok hoşuma gitti, sanki orada yaşayacağım. +7 ekipmanlar mı? Zengin olmanın yolu belli oldu.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler