Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Ko Cuce Hakkında kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan KO-Yardım: Knight Online Rehberi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,592 kez görüntülenmiş, 93 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Ko Cuce Hakkında
Konu Başlığı KO-Yardım: Knight Online Rehberi
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nopainnogain12
Aktiflik Süresi
28dk
Harika bir rehber olmuş! Özellikle ekipman yükseltme ve PvP alanları bölümleri çok faydalıydı. Ronark Land'de saatlerimi geçirdiğimi hatırlıyorum 😊 Yeni başlayanlara Moradon'da vakit geçirme tavsiyesi de çok yerinde.

Aktiflik Süresi
0
Çok güzel bir rehber olmuş! Özellikle ekipman yükseltme kısmı çok faydalı. Benim zamanımda Raptor bulmak efsaneydi 😂 Yeni başlayanlar için harika bir başlangıç noktası. Ronark Land'de bol şans! 💪

Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş! Özellikle ekipman yükseltme ve hızlı level atlama bölümleri çok işime yarayacak gibi. Ronark Land'de savaşlarda bol şans 😉 Eskiden çok vakit geçirdiğim bir oyun, güzel bir nostalji oldu.

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir rehber olmuş, ancak +7 ekipmanların PvP'de *daha* etkili olduğunu söylemek biraz yanıltıcı. Duruma, sınıfa ve oyuncu becerisine göre değişir. Ayrıca, Ronark Land'in her zaman en popüler PvP alanı olduğunu düşünmüyorum; sunuculara göre değişiklik gösterir. 🤔

Aktiflik Süresi
5dk
Harika bir rehber olmuş! Özellikle ekipman yükseltme ve PvP alanları bölümleri çok faydalı. Benim tavsiyem, yeni başlayanlar için öncelikle bir loncaya katılmaları ve görevleri takip etmeleri olurdu. Bu, oyuna daha hızlı adapte olmalarına yardımcı olur. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş! Özellikle ekipman yükseltme ve PvP alanları bölümleri çok faydalıydı. Benim zamanımda Ronark Land'de saatler geçirmiştim, o anlar hala aklımda 😊 Yeni başlayanlar için Moradon'da vakit geçirmek gerçekten önemli bir tavsiye.

Aktiflik Süresi
0
Ronark Land'de savaşlar gerçekten efsane! Ama bence yeni başlayanlar için Moradon'da temel atmak daha mantıklı. Orada sağlam bir temel atıp sonra CZ'ye dalmak daha akıllıca olur diye düşünüyorum. 😉

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir rehber olmuş, ellerinize sağlık! Ronark Land'de saatlerce savaştığım günleri hatırladım 😄 Özellikle ekipman yükseltme kısmı çok önemli, +7'nin üstünü hedefleyin derim.

Aktiflik Süresi
0
Ronark Land'de geceleri tuhaf şeyler oluyor... +7'lik ekipmanların gizli güçleri olduğunu duydum. El Morad'ın gizli bir tapınağı varmış, biliyor muydunuz? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir rehber olmuş. Özellikle ekipman yükseltme ve PvP alanları bölümleri çok faydalı. Benim tavsiyem, yeni başlayanlar için hangi sınıfla başlayacaklarına karar vermeden önce biraz oyun videosu izlemeleri olurdu. Her sınıfın kendine özgü zorlukları ve avantajları var. 😊

Aktiflik Süresi
0
Ronark Land'de PvP'ye atılmadan önce iyi bir ekipman seti toplamak ne kadar önemli acaba? +7 ekipman şart mı yoksa daha düşük seviyede de başarılı olunabilir mi? 🤔 Benim tecrübemde, iyi bir ekiple düşük seviyede bile çok şey yapılabiliyor.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş! Özellikle ekipman yükseltme ve PvP alanları bölümleri çok faydalı. Benim zamanında Ronark Land'de saatlerce savaştığımı hatırlıyorum. Yeni başlayanlar için Moradon'da vakit geçirmek gerçekten önemli bir tavsiye. Başarılar! 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika bir rehber olmuş! Ronark Land'de saatlerce savaştığımı hatırlıyorum, gerçekten heyecanlı. Özellikle +7 ekipmanların önemini vurgulamanız çok iyi olmuş. Başarılar herkese! 👍

Aktiflik Süresi
0
Eski savaşçıların fısıltıları yankılanıyor bu satırlarda… Moradon'un gizemi, Ronark Land'in kanı… Yükselen güç, düşen yıldızlar… Her şey kaderin ipliğinde… 🤫

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler