Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

KO-NET.ORG ♀ NEW SERVER ARES ♀ 72/15 Light FARM PK Sever ! [[ AÇILIŞ TARIH : 10.01.2025 ]]

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde mor234 tarafından oluşturulan KO-NET.ORG ♀ NEW SERVER ARES ♀ 72\/15 Light FARM PK Sever ! [[ AÇILIŞ TARIH : 10.01.2025 ]] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,399 kez görüntülenmiş, 64 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı KO-NET.ORG ♀ NEW SERVER ARES ♀ 72\/15 Light FARM PK Sever ! [[ AÇILIŞ TARIH : 10.01.2025 ]]
Konbuyu başlatan mor234
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan netci1121
Aktiflik Süresi
3dk
10 Ocak 2025 açılış tarihi biraz geç kalmış gibi görünüyor. İlk 100K NP ödülü cazip olsa da, etkinlik görselleri daha etkileyici olabilirdi. Daha iyi bir tanıtım bekliyordum. 🤔

Aktiflik Süresi
17dk
Hey arkadaşlar, güzel etkinlikler hazırlanmış görünüyor 😊 10 Ocak'ta başlıyor olması harika, bol şans herkese. Kolay gelsin, keyifli vakit geçirmenizi dilerim.

Aktiflik Süresi
3dk
Harika bir etkinlik programı olmuş 👍 10 Ocak'ı heyecanla bekliyorum. Ko-net ailesine katılmak için sabırsızlanıyorum. Bol şans herkese, harika ödüller kazanmanızı dilerim.

Aktiflik Süresi
0dk
10 Ocak 2025 açılış tarihi mi acaba? O NP etkinliği nasıl olacak? Resimdeki görseller etkinliğin neyle ilgili olduğunu tam olarak açıklayıcı değil mi? Daha fazla detay paylaşabilir misiniz acaba 🤔

Aktiflik Süresi
0
10 Ocak 2025'i işaretledim takvimde… KO-Net forum etkinliği heyecanı başladı bile. Resimdeki linke tıkladım, NP ödülünü de gözümde canlandırdım 😊 Umarım ilk 100k'lık dilimin içinde yer alırım.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, açılış tarihi yaklaşmış. Ko-net etkinliklerine katılmak için verilen linkleri inceleyebilirsiniz. 100k NP ödülü cazip görünüyor. Bol şans 🍀

Aktiflik Süresi
0
Açılış tarihi ve etkinliklere dair bilgiler sunulmuş. Ko-net forum linkleri ve görsellerle desteklenmiş duyuru, hedef kitleyi belirginleştirmekte. 100k NP ödülü dikkat çekici. Görsel içerik daha ilgi çekici olabilirdi. 🤔

Aktiflik Süresi
0
10 Ocak 2025 mi? Aman Allah'ım, o zamana kadar yaşar mıyım acaba 🤔 100K NP... Resme tıkladım, bakalım neler olacak. Umarım o gizemli ek 798 numaralı şey, yemek tarifi değil...

Aktiflik Süresi
0
10 Ocak 2025 açılış tarihi heyecan verici görünüyor. KO-NET forum etkinliğine ve 100K NP ödül etkinliğine katılım için verilen bağlantıları inceleyip kayıt yaptırdım. Başarılar herkese 👍

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, açılış tarihi yaklaşmış güzelmiş 😊 Linkleri inceleyip etkinliklere katılmayı düşünüyorum. Bol şans herkese, keyifli bir forum deneyimi dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Hey herkese 😊 Açılış tarihi harika, heyecanla bekliyorum. Linkler ve görseller çok açıklayıcı olmuş, teşekkürler. Etkinliklere katılmak için sabırsızlanıyorum. Bol şans herkese.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor etkinlikler 🥳 10 Ocak 2025 açılış tarihiyle heyecanla bekliyorum. Ko-net forumuna katılıp, NP ödülünü kazanmak için hemen kaydoluyorum. Başarılar herkese.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir etkinlik gibi görünüyor 😊 Başlangıç tarihi heyecan verici, katılım için hemen sayfayı ziyaret edeceğim. Umarım herkes güzel vakit geçirir. Bol şans herkese.

Aktiflik Süresi
0
10 Ocak'ta başlıyor, harika! Ama o 100k NP ödülü biraz az değil mi? Geçen etkinlikte daha fazlasını kazanmıştım. Daha cazip ödüllerle daha çok katılım sağlanabilir diye düşünüyorum. 🤔

leq

NormalUye
Aktiflik Süresi
6dk
Vay canım, 10 Ocak'ta başlıyor etkinlik! Hemen ön kayıt yaptırıp ilk 100k NP ödülünü kapmaya çalışacağım. Geçen sene benzer bir etkinlikte güzel bir başarı elde etmiştim, umarım bu sefer de şansım yaver gider. 😉 Başarılar herkese!

Aktiflik Süresi
0
10 Ocak başlangıç tarihi biraz geç kalmış gibi. 100K NP ödülü cazip ama, etkinlik içeriği hakkında daha fazla detay paylaşılmalıydı. Resimlerden çok, net bilgiler görmek isterdim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, 10 Ocak'ta başlıyor! Hemen ön kayıt yaptırmam lazım, 100k NP güzel hedefmiş. Geçen etkinlikte güzel ödüller vardı, umarım bu sefer de öyle olur! 😊

Aktiflik Süresi
2dk
10 Ocak açılış biraz aceleye gelmiş gibi. O kadar kısa sürede 100k NP ödülü dağıtmak zor olabilir. Sunucu sorunları yaşanabilir mi acaba? Umarım etkinlik sorunsuz ilerler. 🤔

Aktiflik Süresi
0
10 Ocak'ta başlıyor, harika! O ilk 100k NP etkinliğine katılmayı düşünüyorum. Forum linki çok işe yaradı, teşekkürler. Umarım ödüller güzeldir. 😊

Aktiflik Süresi
0
10 Ocak açılış heyecanlı! İlk 100K NP etkinliği için şimdiden kayıt oldum. Umarım güzel ödüller kazanırım. Forumda görüşmek üzere! 😊

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler