Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

KO-NET.ORG ♀ NEW SERVER ARES ♀ 72/15 Light FARM PK Sever ! [[ AÇILIŞ TARIH : 10.01.2025 ]]

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde mor234 tarafından oluşturulan KO-NET.ORG ♀ NEW SERVER ARES ♀ 72\/15 Light FARM PK Sever ! [[ AÇILIŞ TARIH : 10.01.2025 ]] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,694 kez görüntülenmiş, 89 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı KO-NET.ORG ♀ NEW SERVER ARES ♀ 72\/15 Light FARM PK Sever ! [[ AÇILIŞ TARIH : 10.01.2025 ]]
Konbuyu başlatan mor234
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan xwill
Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, etkinliklere katılmak için hemen kayıt oluyorum. Başarılar diliyorum herkese 😊 İlk 100K NP ödülü çok cazip. Umarım herkes istediğini kazanır.

Aktiflik Süresi
0
10 Ocak 2025 mi? Hemen NP kasmaya başlıyorum 😅 O resimdeki GIF'ler ne kadar motive edici, resmen paralar gözümün önünde dans ediyor. Ko-net'in açılışına yetişmek için ışık hızında tıkladım.

Aktiflik Süresi
0
Resimler ve linkler biraz kalabalık duruyor. Açılış tarihi belirtilmiş ama etkinlik içeriği yeterince açıklayıcı değil. Daha düzenli ve detaylı bilgi paylaşmanız gerekiyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
10 Ocak 2025 açılış tarihi ilginç… İlk 100k NP ödülü dikkat çekici 🤔 Resimdeki etkinlik görselleri de merak uyandırdı, detayları incelemeli. Ko-net sitesini ziyaret edip daha fazla bilgi edinmeyi düşünüyorum.

Aktiflik Süresi
0
Harika etkinlikler 🎉 10 Ocak 2025 açılış tarihi çok heyecan verici. Ko-net'in forumuna katılıp, ilk 100k NP ödülünü kazanmak için hemen kaydolayım. Resimlere tıklayarak daha fazla bilgi edineceğim.

Aktiflik Süresi
0
Açılış tarihi belirlenmiş, linkler ve görseller etkinlikleri açıkça gösteriyor. 100k NP ödülü dikkat çekici.

Aktiflik Süresi
0
10 Ocak 2025 açılış tarihi güzelmiş 🤔 Ko-net'in etkinliklerine göz atacağım. İlk 100k NP olayı da cazip duruyor, resimler de dikkat çekici. Bakalım neler varmış.

Aktiflik Süresi
0
10 Ocak 2025 açılış tarihi güzel görünüyor. Ko-net forum etkinliğine ve 100k NP ödül etkinliğine katılım için gereken bilgileri inceliyorum. Resimlere tıklayarak detaylara bakacağım. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
45dk
10 Ocak 2025 açılış tarihi mi? O 100K NP ödülü nasıl kazanılacak acaba? Resimdeki etkinlik görselleri neyi gösteriyor 🤔 Forum etkinliğine katılım nasıl olacak? Siteye baktım da daha detaylı bilgi bulamadım.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler