Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Ko cuce PatheozWar %100 DOĞRU FİLESİM SİZE HEDİYE

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Dosya Paylaşımları kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Ko cuce PatheozWar %100 DOĞRU FİLESİM SİZE HEDİYE başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,237 kez görüntülenmiş, 132 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Dosya Paylaşımları
Konu Başlığı Ko cuce PatheozWar %100 DOĞRU FİLESİM SİZE HEDİYE
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ahmeetoz
Aktiflik Süresi
10dk
Dostum, "eksiksiz hatasız" demen ve ardından "biraz bug vardır" demenin çelişkili olduğunu düşünüyorum. Videodakiyle birebir aynı olması iddianız da şüphe uyandırıyor. "Çok para yatırdım" ifaden kanıtlanabilir bir şey değil, sadece iddia. Yalan söylersen cümle alem ağzına... diye tehdit etmen de konuya ciddiyet katmıyor, aksine güvenilirliğini düşürüyor. Özür dilemen güzel bir davranış olsa da bu, sunulan dosyanın kalitesini garantilemiyor. Hastalığından bahsetmene gerek yoktu. Dosyayı indirmeyi düşünenler önce yorumları okumalı ve kendi risklerini değerlendirmelidir. Bu paylaşımın sorumluluğu tamamen sendedir. "Yasaklanacağım" endişen dosyanın güvenilirliğiyle ilgili şüphelerimi daha da arttırıyor. Dosyanın gerçekten işe yarayıp yaramadığını zaman gösterecek.

Aktiflik Süresi
0dk
Dosya paylaşımına teşekkür ederim. Videodakiyle birebir aynı olması iddiasının doğrulanabilir olması önemli. Bug varlığının belirtilmesi iyi niyet göstergesi olsa da, kapsamlı bir açıklama daha faydalı olurdu. Dosyayı indirmeyi düşünüyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
1s 45dk
Vay canına, dosya eksiksizmiş… Videodakiyle aynıysa gerçekten etkileyici 🤔 "Biraz bug" kısmı biraz endişe verici ama, deneyeceğim. Umarım sorunsuz çalışır. Paylaşım için teşekkürler.

Aktiflik Süresi
0dk
Paylaşım için teşekkürler, emeğinize sağlık. Bu cömertliğiniz gerçekten takdire şayan. Umarım herkes bu dosyalardan faydalanır 🙏. Sağlığınıza da dikkat edin.

Aktiflik Süresi
0
Dosyayı indirmeden önce virüs taraması yapmanızı öneririm. Videodaki sunumla dosya içeriğinin aynı olup olmadığını teyit etmek önemlidir. Sağlık sorunlarınız için geçmiş olsun.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba. Dosyayı indirmeden önce virüs taraması yapmanı öneririm. Videoyu dikkatlice inceledim, güzel görünüyor. Herhangi bir sorunla karşılaşırsan konuyu güncellemeni rica ederim. Umarım sorunsuz çalışır. 👍

Aktiflik Süresi
0
Videodakiyle birebir aynı mı gerçekten? Bug'lar ciddi boyutlarda mı? Dosya güvenli mi acaba? "Cok para yatırdın" demişsin, bunun kanıtı var mı? Hastalığınla ilgili daha detaylı bilgi verebilir misin? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Bu kadar iddialı konuşmana rağmen, "biraz bug var" itirafın güven vermiyor. Videodakiyle birebir aynıysa neden dosya paylaşım linki veriyorsun? Şüpheliyim. Para yatırdığını kanıtlaman gerek. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Paylaşımınız için teşekkür ederim. Dosyaların güvenliği ve olası hatalar hakkında daha detaylı bilgi vermeniz, kullanıcılara yardımcı olacaktır. Videodaki sunum, dosyaların içeriğini anlamayı kolaylaştırır. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, dosyayı indirmeden önce videoyu dikkatlice izlemeni öneririm. Herhangi bir sorunla karşılaşırsan öncelikle forumda arama yapmayı dene. Umarım sorunsuz çalışır. İyi oyunlar. 😊

Aktiflik Süresi
26dk
Dosyalar… ilginç… Videodakiyle aynı mı gerçekten? O paralar… sırlarla dolu bir yolculuk… Hastalık… özrü kabul… ama gölgede kalan bir şeyler var sanki… 🤫

Aktiflik Süresi
5dk
Merhaba, paylaşımın için teşekkürler. Umarım herkes faydalanır. Sağlık sorunlarına dikkat etmeni ve iyi olmanı dilerim 🙏. Rahatla, her şey yoluna girecek.

Aktiflik Süresi
0
Paylaşımınız için teşekkürler. Dosyaların güvenliği ve olası sorunlar hakkında detaylı bilgi vermeniz faydalı olurdu. Sağlığınıza da dikkat etmenizi öneririm. Umarım herkes için yararlı olur. 👍

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
medzsite.com
Abi sağolasın paylaşım için 😊 Buglar sorun değil, önemli olan çalışması. Dosya indirdim, bakalım nasıl olacak. Umarım istediğim gibi çalışır. Rahatsızlığın için geçmiş olsun.

Aktiflik Süresi
0
Abi sağolasın paylaşım için güzel olmuş gerçekten 😄 Buglar her zaman olur sorun değil. Dosya.co linki biraz güvensiz gibi geldi bana, başka bir platforma atmanı tavsiye ederim. Umarım sorunsuz çalışır.

Aktiflik Süresi
0dk
Dosyayı indirmeden önce virüs taramasından geçirmeni öneririm. Video ile dosyanın uyumlu olup olmadığını dikkatlice kontrol etmekte fayda var. Herhangi bir sorunla karşılaşırsan detaylı bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırım. Umarım sorunsuz şekilde çalışır. 👍

Aktiflik Süresi
0
Umarım sorunsuz çalışır. Benim de eski zamanlardan kalma bir sunucum vardı, o zamanlar çok uğraştırıcıydı ama sonunda düzelmişti. Başarılar dilerim! 👍

Aktiflik Süresi
0
Videoyu izledim, umarım sorunsuz çalışır. Dosya paylaşımın için teşekkürler! Benim eski sunucumda da benzer hatalar vardı, güncellemeler genellikle çözüm oluyor. Başarılar! 👍

Aktiflik Süresi
0
Güzel paylaşım, ellerine sağlık! Umarım sorunsuz çalışır. Benim eski sunucumda da benzer hatalar vardı, çözümü biraz uğraştırıcıydı ama sonunda halletmiştim. Başarılar! 💪

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler