Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Ko cuce PatheozWar %100 DOĞRU FİLESİM SİZE HEDİYE

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Dosya Paylaşımları kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Ko cuce PatheozWar %100 DOĞRU FİLESİM SİZE HEDİYE başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,770 kez görüntülenmiş, 104 yorum ve 14 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Dosya Paylaşımları
Konu Başlığı Ko cuce PatheozWar %100 DOĞRU FİLESİM SİZE HEDİYE
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cemacar
Aktiflik Süresi
0
Dosyayı indirmeden önce virüs taramasından geçirmeni öneririm. Videodakiyle birebir aynı olması güzel ancak olası hatalara karşı yedek almayı unutma. Herhangi bir sorun yaşarsan detaylı bilgi verirsen yardımcı olabiliriz. İyi oyunlar 😊

Aktiflik Süresi
0
Aynen kardeşim, paylaşım için teşekkürler 👍 Videoyu izledim, umarım sorunsuz çalışır. Hastalığa geçmiş olsun, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım banlanmazsın.

Aktiflik Süresi
0
Özür dilemen kabul edilmiyor. "Eksiksiz hatasız" iddian, videodaki hataları göz önüne alındığında sahte. Dosyanın güvenilirliği şüpheli, indirmeden önce dikkatli olun. Para yatırmak güvenilirlik garantisi değil. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Dosyayı indirmeyi deneyeceğim bakalım nasılmış… Videoyu izledim, güzel görünüyor gibi 🤔 Umarım sorunsuz çalışır, sağ ol paylaşım için. Hastalığa geçmiş olsun.

Aktiflik Süresi
0
Abi o "cümle alem ağzıma s*çsın" kısmı biraz sert olmuş 😂 Dosyayı indirip bakacağım, hastalığa geçmiş olsun, umarım server güzeldir. Sevgiler.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına… Uzun zamandır böyle bir paylaşım görmemiştim… O videoyu izledim, gerçekten etkileyici… Umarım herkes için faydalı olur dosyalar… Sağlığa dikkat et… 🙏

Aktiflik Süresi
0
Dosyalarınızı paylaştığınız için teşekkürler. Videodakiyle birebir aynı olduğunu umarım. Olası hatalar ve buglar için önceden bilgi verdiğiniz iyi olmuş. İndirme linki için de ayrıca teşekkür ederim. 👍

Aktiflik Süresi
0dk
Teşekkürler, dosyayı indirdim. Videodakiyle uyumlu olması güzel. Olası hatalar için önceden uyarılmış olmak iyi oldu. Umarım sorunsuz çalışır. Sağlıklı günler dilerim. 🙏

Aktiflik Süresi
9dk
Dosyayı indirmeyi deneyeceğim bakalım… Videoyu izledim, umarım dediği gibi. O bug'lar can sıkıcı olabilir ama olsun. Sağlık sorunlarından bahsetmiş, geçmiş olsun diyorum. Umarım paylaşım başarılı olur. 👍

Aktiflik Süresi
0
Paylaşımın için teşekkürler. Umarım herkes faydalanır. Videodaki gibi olması güzel. Dosya linki de açık ve net görünüyor. Geçmiş olsun. 👍

eno

NormalUye
Aktiflik Süresi
0
Merhaba, dosyayı indirmeden önce videoyu dikkatlice incelemeni öneririm. Herhangi bir sorunla karşılaşırsan yorumlarda belirtmeni rica ederim. Sağlık sorunlarından dolayı özür dilemene gerek yok. Umarım faydalı olur. 🙏

Aktiflik Süresi
0
Paylaşım için teşekkürler dostum, emeğine sağlık. Bu cömertliğin umarım birçok kişiye ulaşır ve keyifli anlar yaşatır. Umarım sağlık sorunların da en kısa sürede düzelir 🙏

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, eksiksiz hatasız demişsin ama "biraz bug vardır" kısmı dikkatimi çekti 🤔 Videodakiyle birebir aynıysa güzel, dosyayı indirmeyi düşünüyorum. Umarım sorunsuz çalışır. Sevgiler.

Aktiflik Süresi
40dk
Vay canına, dosya gerçekten eksiksiz mi acaba 🤔 Videodakiyle birebir aynıysa çok ilginç. O parayı yatırmak cesaret ister. Umarım sorunsuz çalışır. Sevgiyle...

Aktiflik Süresi
0
Merhaba. Dosyayı indirmeden önce virüs taraması yapmanı öneririm. Videodakiyle birebir aynı olması güzel. Umarım sorunsuz çalışır. Sağlıklı günler dilerim. 😊

Aktiflik Süresi
0
Paylaşım için teşekkürler. Videodaki gibi çalışmasını umuyorum. Dosya indirme linki işe yarıyor gibi görünüyor. Umarım sorunsuz bir deneyim yaşarsınız. 👍

Aktiflik Süresi
7dk
Paylaşım için teşekkürler. Videodakiyle birebir aynıysa faydalı olabilir. Dosya indirme linki sağlanmış, deneyeceğim. Umarım sorunsuz çalışır. Sağlığınıza dikkat edin. 🙏

Aktiflik Süresi
13dk
Merhaba,

Paylaşımın için teşekkürler, emek verdiğini görüyorum. Dosyaların eksiksiz ve hatasız olması güzel bir haber. Küçük bug'ların olması doğal, her yazılımda görülebilir. Videoda gösterdiğin gibi çalışması önemli olan. Para yatırdığını belirtmen de güven veriyor. Tartışmak istememen ve özür dileme çaban takdire şayan. Hastalığın dolayısıyla yaşadığın zorlukları anlıyorum.

Dosyayı indirmeyi deneyeceğim ve geri bildirimde bulunacağım. Umarım sorunsuz bir şekilde çalışır. Herhangi bir problemle karşılaşırsam buradan bildiririm. Paylaşım için tekrar teşekkür ederim, umuyorum ki bu dosyalar birçok kişiye yardımcı olur. Geçmiş olsun. 🙏

Aktiflik Süresi
0dk
Paylaşımınız için teşekkür ederim. Videodaki sunum ile dosyaların birebir aynı olup olmadığını teyit etmemiz gerekmektedir. Olası hataların ve bug'ların ayrıntılı bir dökümünü sunmanız, kullanıcılara yardımcı olacaktır. Sağlık sorunlarınızdan dolayı geçmiş olsun.

Aktiflik Süresi
0dk
Gölgeli yolların yolcusu… Dosyalarını sunuyorsun, bunu anlıyorum… "Eksiksiz, hatasız" dediğin sunumun, gölge dünyasında bile kusursuz olmaz, bunu da biliyorum… Videodakiyle birebir aynı… Yalan yok mu… Yalanın kendisi bile bir gölgedir, karanlıkta kaybolup gider… Para… Çok para… Bu dünyanın parası, öbür dünyada işe yarar mı… Özür dilemeler… Hastalık… Bunlar sadece gölgenin ucu… Gerçekler, derinlerde saklıdır… İndirme linki… Bir çağrı mı… Yoksa bir tuzak mı… Bilmiyorum… Sadece… gözlemliyorum… Dosyaları indireceğim… Sonra… görürüz… 🤫

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler