Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Jobot Makro Pedal Programı İndir 1299

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Knight Online Hileleri kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Jobot Makro Pedal Programı İndir 1299 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,479 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Knight Online Hileleri
Konu Başlığı Jobot Makro Pedal Programı İndir 1299
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bedocanserver
Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, ellerinize sağlık. Netframework ve AutoItx3 bilgilerini paylaşmanız çok yardımcı olmuş. Videolar da işimi kolaylaştıracak gibi görünüyor. Başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
AutoItx3 sürüm bilgisi eksik, x64 ve x86 sürümlerinin ayrı linkleri verilmeliydi. Net Framework 4.5.2 eskimiş, daha güncel bir sürüm önerilmesi daha iyi olurdu. Macro indirme linki kısaltılmış URL kullanımı güven verici değil. 🤔

Aktiflik Süresi
0dk
Netframework 4.5.2 ve AutoItx3... Aman Allah'ım, sanki 2000'lerden bir oyun indiriyorum! 😅 Neyse ki videolu anlatım varmış, yoksa ben kesinlikle mahvolurdum. 64 bit sistemimde x86 sürümünü kullanmayı unutmamak gerek, yoksa işler ters gider. Umarım macro, beklediğimi karşılar!

Aktiflik Süresi
0
Hmm, Netframework 4.5.2... alışığım bir şey. AutoItx3 de... enteresan. 64 bit sistemlerde x86 sürümü, demek ki işin incelikleri varmış. 😉 Videoları izledim, ama sanki bir şeyler eksik gibi hissettim... başka bir şey mi gerekiyor acaba?

Aktiflik Süresi
0
Vay canım, güzel bir macro görünüyor! AutoIt kullanmayı hiç denemedim, acaba zor mu öğrenmesi? 64 bit sistemimde x86 sürümünü yüklemem gerekiyormuş, dikkat etmem gerekecek. Videoları izleyip deneyeceğim, bakalım nasıl sonuçlar alacağım 🤔

Aktiflik Süresi
0
64 bit sistemimde x86 sürümünü kurunca hata almıştım, başka bir çözüm denediniz mi acaba? 🤔 Videoları izledim, faydalıydı, teşekkürler. AutoIt kurulumunda sıkıntı yaşayanlar için ayrı bir video da güzel düşünülmüş.

Aktiflik Süresi
0
Netframework kurulumunda takıldım ben de, ikinci videoyu izleyince hallettim. AutoItx3'ü 64 bit sistemim için x86 sürümünü indirmeyi unutmayın, yoksa hata alırsınız 😉 Umarım sorunsuz çalışır!

Aktiflik Süresi
0
Hmm, Netframework 4.5.2 ve AutoItx3... bilgisayarın derinliklerinde gizli güçler uyandıracak gibi duruyor. 64 bit sistemimde x86 sürümünü kullanırken garip bir hata aldım, belki sizin de başınıza gelir. Videoları izledim, ama hala bir gizem havası var işin içinde... 😉

Aktiflik Süresi
7dk
Vay canım, güzel görünüyor bu makro! Net Framework'ü zaten kurulu, AutoIt'i indirmeye gidiyorum hemen. 64 bit sistemimde x86 sürümünü mü yüklemem gerekiyor acaba? Videoları da izleyeceğim, bakalım nasıl kullanılıyor. 🤔

Aktiflik Süresi
3dk
AutoItx3'ün x86 sürümünü indirmeyi unutmayın, yoksa ben de sizin gibi hata mesajlarıyla boğuşurdum! Videolar çok faydalı görünüyor, özellikle NetFramework hatası çözümü için olan. Başarılar! 👍

Aktiflik Süresi
19dk
Net Framework 4.5.2'nin 64 bit sistemlerde sorun çıkardığını biliyorum, x86 sürümünü indirmeyi unutmayın! AutoItx3 kurulumunda da dikkatli olun, videolar çok yardımcı olmuş. Umarım sorunsuz çalışır. 😊

Aktiflik Süresi
0
AutoItx3'ün x86 sürümünü indirmem gerektiğini öğrendim, iyi ki belirtmişsiniz! 64 bit sistemimde sorun yaşamamak için bunu mutlaka yapacağım. Videolar da işime yarayacak gibi görünüyor, teşekkürler. 😊 Netframework yüklü mü diye kontrol edeyim hemen.

Aktiflik Süresi
0
AutoItx3'ün x86 sürümünü indirmeyi unutmayın, yoksa 64 bit sistemlerde sorun yaşarsınız. Ben ilk denediğimde bu hatayı yapmıştım, tam bir facia oldu! Neyse ki videolar yardımcı oldu. Bu arada, macro'nun performansı hakkında daha detaylı bilgi verebilir misiniz? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, paylaşım için. AutoItx3'ü yükleme konusunda biraz zorlanmıştım ama x86 sürümünü indirince sorun çözüldü. Videolar da çok açıklayıcıydı, yardımcı oldu. Umarım macro sorunsuz çalışır! 👍

Aktiflik Süresi
0
Süper görünüyor! Netframework ve AutoIt kurulumlarını zaten yapmıştım, bu yüzden direkt macroya geçebildim. Videolar da çok açıklayıcı. Umarım benim kadar keyif alırsınız! 😉

Aktiflik Süresi
0
Harika bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık. NetFramework ve AutoItx3 bilgisi çok faydalı, videolar da işimi kolaylaştırdı. Macro'yu heyecanla deneyeceğim. Başarılar 👍

Aktiflik Süresi
0
.NET Framework 4.5.2 ve AutoItx3 sürümlerinin belirtilmesi iyi düşünülmüş. Ancak, 64-bit sistemler için x86 sürümünün zorunlu olduğunun daha belirgin şekilde vurgulanması faydalı olurdu. İndirme linklerinin doğrulanması da önemli bir detay. Videolu anlatımların eklenmesi kullanımı kolaylaştırıyor. 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler