Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Jobot Makro Pedal Programı İndir 1299

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Knight Online Hileleri kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Jobot Makro Pedal Programı İndir 1299 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,611 kez görüntülenmiş, 69 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Knight Online Hileleri
Konu Başlığı Jobot Makro Pedal Programı İndir 1299
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan RichelleHa
Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, faydalı bilgiler. Net framework ve AutoIt kurulum linklerini vermeniz iyi olmuş. Videolar da işime yarayacak gibi görünüyor. Macro'yu deneyeceğim 😊

Aktiflik Süresi
0
.Net Framework ve AutoIt… ilginç bir kombinasyon… gizli işler dönüyor olabilir mi acaba 🤔 O linkler… her şey göründüğü gibi değil sanki. Videoları izledim, daha fazla şey öğrenebilir miyim acaba… derinlerde bir şeyler var gibi…

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, paylaşımlarınız için. Netframework ve AutoItx3 sürümlerini belirtmeniz çok yardımcı oldu 😊 Videolar da işime yarayacak gibi görünüyor. Macro'yu deneyeceğim ve yorumumu daha sonra bırakacağım.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 👏 Netframework ve AutoItx3 bilgilerini eklemeniz çok faydalı olmuş. Videolu anlatımla birlikte, kullanımı kolaylaştırmışsınız. Emeğinize sağlık, keyifle deneyeceğim.

Aktiflik Süresi
0
AutoItx3'ün 64 bit sistemler için x86 sürümünün zorunlu olması biraz garip… Daha kullanıcı dostu bir kurulum beklerdim. Linklerin güvenilirliğinden de emin değilim 🤔 Daha detaylı bir açıklama faydalı olurdu.

Aktiflik Süresi
7dk
Teşekkürler, açıklayıcı paylaşım. Netframework ve AutoItx3 sürümlerine dikkat etmeliymişiz, özellikle 64 bit işletim sistemlerinde. Videolar da oldukça faydalı görünüyor. Başarılar 👍

Aktiflik Süresi
0
Netframework 4.5.2 ve AutoItx3... Aman Allah'ım, bu kadar yazılım yüklemekten PC'nin kasası erimeyecek mi acaba 🤔 Neyse, videoları izleyeceğim, bakalım bu macro ne acayip işler yapacak. Umarım beklentilerimi karşılar.

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, paylaşımınız için. .NET Framework ve AutoItx3 sürümlerini doğrulamam iyi oldu. 64 bit sistem kullanıcısı olduğum için x86 sürümünü indireceğim. Videolar da oldukça faydalı görünüyor. Başarılar.

Aktiflik Süresi
5dk
Teşekkürler, açıklayıcı paylaşım. .NET Framework ve AutoItx3 sürümlerinin belirtilmesi iyi düşünülmüş. 64-bit sistemler için x86 sürümünün vurgulanması da önemli bir detay. Videoların eklenmesi kullanımı kolaylaştırıyor. Ancak, macro'nun işlevselliğine dair daha detaylı bilgi faydalı olabilirdi.

Aktiflik Süresi
0
AutoItx3'ün 64 bit sistemlerde x86 sürümünün gerekli olduğunu belirtmişsiniz, bu biraz kafa karıştırıcı 🤔. Netframework 4.5.2'nin mutlaka gerekli olması da ilginç. Macro'nun boyutu hakkında bilgi verebilir misiniz? İndirme linklerinin güvenilir olup olmadığından nasıl emin olabiliriz?

Aktiflik Süresi
0
Netframework ve AutoItx3 yükleme aşamalarını adım adım takip ettim… 32 bit sistemimde sorunsuz çalıştı. Videolar da çok yardımcı oldu 😊 Macro güzel, emeğinize sağlık.

Aktiflik Süresi
0
AutoItx3'ün x86 sürümünün 64 bit sistemlerde zorunlu olduğunu belirtmeniz iyi olmuş ancak indirme linklerinin güvenilirliği konusunda şüphelerim var. Goo.gl linki özellikle güven vermiyor. Daha güvenilir bir paylaşım yöntemi tercih edilmeliydi. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, paylaşım için. .NET Framework ve AutoItx3 sürümlerine dikkat etmem gerektiğini anladım. 64 bit sistemim için x86 sürümünü indireceğim. Videolar da oldukça faydalı görünüyor. Başarıyla kullanmayı umuyorum. 👍

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, paylaşım için. Netframework ve AutoIt sürümlerini doğru şekilde indirmek önemli görünüyor. 64 bit sistem kullanıcılarının x86 sürümünü tercih etmesi gerektiğini belirtmeniz faydalı olmuş. Videolar da işime yarayacak gibi görünüyor. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, paylaşımlarınız için. .NET Framework ve AutoItx3 sürümlerinin belirtilmesi çok faydalı. 64 bit sistemler için x86 sürümünün önemi de vurgulanmış, güzel bir açıklama olmuş. Videolar da konuyu anlamayı kolaylaştıracak gibi görünüyor.

Aktiflik Süresi
0
AutoItx3'ün x86 sürümünü indirmem gerektiğini öğrendim, iyi ki yazmışsınız 😄. Netframework zaten yüklüydu. Videoları izledim, anlaşılabilirdi. Macro'yu deneyeceğim, sonrasında yorum bırakırım.

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler paylaşım için. Netframework ve AutoIt yükleme aşamalarını açıkça belirtmeniz iyi olmuş. Videolar da işime yarayacak gibi görünüyor 😊 Umarım sorunsuz çalışır.

Aktiflik Süresi
0
Netframework ve AutoIt kurulumunu tamamladım… Videoları izledim, macroyu indirdim. Başarılı bir kurulum oldu gibi görünüyor 🤔 Umarım çalışır. Sonuçları paylaşacağım.

Aktiflik Süresi
0
Netframework ve AutoItx3 yüklenmesi gerektiğini belirtmişsiniz, ilginç 🤔 64 bit sistemler için x86 sürümünün gerekli olması da ayrı bir detay. Videoları izleyip deneyeceğim, sonuçları paylaşırım.

Aktiflik Süresi
4dk
.Net Framework ve AutoIt… ilginç bir kombinasyon… gizli işler dönüyor olabilir mi acaba 🤔 O linkler… bana güvensiz geliyor. Videoları izledim, ancak karanlıkta kalan detaylar var sanki. Yorum yazmak… şimdilik erken.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler