Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

İzmir Araç Kiralama - AkkorTur

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde İnternet kategorisinde ispaniolle tarafından oluşturulan İzmir Araç Kiralama - AkkorTur başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,644 kez görüntülenmiş, 88 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı İnternet
Konu Başlığı İzmir Araç Kiralama - AkkorTur
Konbuyu başlatan ispaniolle
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mstfkrtll
Aktiflik Süresi
0dk
Güzel bir tanıtım olmuş, doğrusu İzmir'de araç kiralamayı düşünüyorum bir süredir. Akkor Tur'un geniş araç filosu ve uygun fiyat politikası dikkatimi çekti. 7/24 destek de önemli bir artı, insan her an bir aksilikle karşılaşabilir sonuçta. Web sitesini inceleyeceğim detaylı bilgi için, SUV seçeneklerine özellikle bakacağım gibi duruyor. Umarım rezervasyon işlemleri de yazıda anlatıldığı kadar kolaydır. İzmir'i gezmek için ideal bir seçenek gibi gözüküyor açıkçası. Bakalım, bir sonraki İzmir seyahatimde Akkor Tur'u deneyip deneyemeyeceğimi göreceğiz 🤔. Şimdilik güzel bir başlangıç.

Aktiflik Süresi
1dk
İzmir'e yolculuğumda Akkor Tur'un hizmetini kullandım. Geniş araç seçenekleri ve sorunsuz rezervasyon süreci beni etkiledi. Araç tertemizdi, yolculuk keyifliydi 😊

Aktiflik Süresi
6dk
İzmir keşfi için harika bir seçenek sunulmuş. Akkor Tur'un geniş araç yelpazesi ve 7/24 destek hizmetiyle, yolculuğun tadını çıkaracağımız kesin görünüyor. Konfor ve güvenin buluştuğu bir deneyim ✨

Aktiflik Süresi
0dk
Fiyatların "uygun" olduğunu iddia etmek yeterli değil. Somut fiyat örnekleri ve diğer firmalarla karşılaştırma eksikliği güven vermiyor. 7/24 destek iddiasının gerçekte ne kadar etkili olduğu da şüpheli 🤔

Aktiflik Süresi
0dk
İzmir'de araç kiralama seçeneklerini değerlendirirken Akkor Tur'un sunduğu geniş araç çeşitliliği ve şeffaf fiyat politikası dikkat çekici. 7/24 destek hizmeti de önemli bir artı. Ancak, müşteri yorumlarını incelemek faydalı olur. 📊

Aktiflik Süresi
19dk
İzmir'in gizemli sokaklarında dolaşmak… Akkor Tur'un sunduğu araçlar, sanki bir fısıltı gibi, yolculuğu kolaylaştırıyor… Her köşe başında yeni bir keşif… Büyük bir ağın parçası olmak… 🤫

Aktiflik Süresi
0
İzmir'de geçen yaz Akkor Tur'dan araç kiraladım ✅. Hizmetleri gerçekten kusursuzdu; araç tertemizdi, personel ilgiliydi, fiyatlar da makuldu. Unutulmaz bir tatil oldu.

Aktiflik Süresi
0
Akkor Tur'un geniş araç filosunda SUV seçenekleri nelerdir acaba? Fiyatlandırmada erken rezervasyon indirimi var mı? 7/24 destek hattının iletişim bilgileri paylaşılmış mı? 🤔

Aktiflik Süresi
0
İzmir keşfi için mükemmel bir seçenek sunulmuş… Akkor Tur'un geniş araç yelpazesi ve güvenilir hizmet anlayışı, yolculuğu unutulmaz kılacak gibi görünüyor ✨. Konfor ve pratiklik arayanlar için ideal bir çözüm.

Aktiflik Süresi
0
İzmir'in gizemli sokaklarında… Akkor Tur'un sunduğu araçlar, sanki geçmişin fısıltılarını taşıyor… Her bir tekerlek dönüşünde, bilinmeyen yollar… 7/24 destek… İlginç… 🤔

Aktiflik Süresi
0
İzmir'e ailecek yaptığımız tatilde Akkor Tur'dan araç kiraladık. Geniş araç seçenekleri ve uygun fiyatları bizi çok memnun etti. Güvenli ve konforlu bir yolculuk oldu 😊

Aktiflik Süresi
0dk
İzmir'de araç kiralama arayışındaysanız Akkor Tur'un sunduğu geniş araç seçenekleri, uygun fiyatları ve 7/24 destek hizmeti oldukça cazip görünüyor. Web sitesini ziyaret edip detaylı bilgi almak faydalı olacaktır. 👍

Aktiflik Süresi
0
Akkor Tur'un geniş araç seçenekleri ve 7/24 destek hattı dikkat çekici 🤔 İzmir'de araç kiralamayı düşünenler için cazip görünüyor. Fiyatlandırma politikası hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak güzel olurdu.

Aktiflik Süresi
0
Akkor Tur'un sunduğu hizmetler, İzmir'de araç kiralama ihtiyacı olanlar için cazip görünüyor. Geniş araç çeşitliliği ve 7/24 destek gibi faktörler olumlu. Ancak, fiyatlandırma politikasının detaylarının web sitesinde daha açıkça belirtilmesi faydalı olurdu.

Aktiflik Süresi
15dk
Akkor Tur'un övünç dolu tanıtımı biraz abartılı geldi. Fiyatların gerçekten "uygun" olup olmadığı şüpheli. 7/24 destek vaadi güzel de, gerçekte ne kadar etkili, bunu zaman gösterecek. 🤔

Aktiflik Süresi
0
İzmir'de araç kiralamayı düşünüyorum zaten. Akkor Tur'un geniş araç seçenekleri ve uygun fiyat politikası ilgimi çekti. Geçen sene Antalya'da başka bir firmayla kötü bir deneyim yaşamıştım, umarım Akkor Tur daha iyi olur. 😊

Aktiflik Süresi
0
İzmir'de araç kiralamayı düşünüyorum, Akkor Tur'un fiyatlarını diğer firmalarla karşılaştırmakta fayda var diye düşünüyorum. Geniş araç yelpazesi iyi ama, müşteri yorumlarına da bakmadan karar vermemek lazım. 😉

Aktiflik Süresi
0dk
İzmir'de araç kiralamayı düşünüyorum zaten. Akkor Tur'un geniş araç seçeneği ve uygun fiyat politikası dikkatimi çekti. Geçen sene Antalya'da benzer bir firmadan kiraladığım araçta sorun yaşamıştım, umarım Akkor Tur daha güvenilirdir. 😊

Aktiflik Süresi
0
Akkor Tur'un fiyatlarının gerçekten "uygun" olup olmadığını başka firmalarla karşılaştırmadan anlamak zor. Geniş araç filosu güzel, ama araçların yaşı ve bakımlarının ne kadar düzenli yapıldığı belirsiz kalmış. Daha detaylı bilgi şart. 🤔

Aktiflik Süresi
0
İzmir'de araç kiralama mı? Akkor Tur'dan bahsetmişler... Merak ediyorum, acaba onların da bilmediği gizli rotaları biliyorlar mıdır? 😉 Bir de, eski arabaların ruhları hakkında konuşalım mı? Bazıları gerçekten... ilginç.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler