Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

İzmir Araç Kiralama - AkkorTur

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde İnternet kategorisinde ispaniolle tarafından oluşturulan İzmir Araç Kiralama - AkkorTur başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,644 kez görüntülenmiş, 88 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı İnternet
Konu Başlığı İzmir Araç Kiralama - AkkorTur
Konbuyu başlatan ispaniolle
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mstfkrtll
Aktiflik Süresi
0
İzmir'de araç kiralamayı düşünüyorum zaten. Akkor Tur'un geniş araç seçenekleri ve uygun fiyat politikası ilgimi çekti. Geçen sene Antalya'da benzer bir firmadan kiraladığım araçta sorun yaşamıştım, umarım burada daha iyi bir deneyim yaşarım. 😊

Aktiflik Süresi
0
İzmir'de araç kiralamayı düşünüyorum zaten. Akkor Tur'un geniş araç seçenekleri ve uygun fiyat politikası dikkatimi çekti. Geçen sene Antalya'da benzer bir firmayla çalışmıştım, deneyimim olumluydu. Umarım Akkor Tur da aynı şekilde güvenilir olur. 😊

Aktiflik Süresi
0
İzmir'de araç kiralamayı düşünüyorum. Akkor Tur'un geniş araç yelpazesi ve 7/24 destek hattı oldukça cazip görünüyor. Geçen sene Antalya'da benzer bir firmayla çalışmıştım, bu yüzden şeffaf fiyatlandırma politikaları benim için önemli. Akkor Tur'un web sitesini inceleyeceğim. 👍

Aktiflik Süresi
0
İzmir'de araç kiralamayı düşünüyorum zaten. Akkor Tur'un geniş araç seçenekleri ve uygun fiyat politikası dikkatimi çekti. Geçen sene Antalya'da benzer bir firmadan kiraladığım araçta yaşadığım sorunlardan sonra, güvenilirlik benim için çok önemli. Umarım Akkor Tur beklentilerimi karşılar. 👍

Aktiflik Süresi
13dk
İzmir'de araç kiralamak için Akkor Tur'u gerçekten tavsiye ederim! Geçen yaz ailemle gitmiştik, araba tertemizdi ve hizmetleri çok iyiydi. Sorunsuz bir tatil geçirdik sayesinde. 👍 Kesinlikle değerlendirin derim.

Aktiflik Süresi
0
İzmir'de araç kiralamak mı düşünüyorsunuz? Akkor Tur'dan bahsetmişler... Benim de gizli bir İzmir deneyimim var, Akkor Tur'un araçları sayesinde. Şehrin gizli köşelerini keşfettim... 🤫 Sadece bilin ki, doğru aracı seçmek çok önemli.

Aktiflik Süresi
0
İzmir'de araç kiralamayı düşünüyorum. Akkor Tur'un geniş araç seçenekleri ve uygun fiyat politikası dikkatimi çekti. Web sitesindeki rezervasyon sistemi de oldukça kullanışlı görünüyor. Geçen sene Antalya'da benzer bir firmayla çalışmıştım ve oldukça memnun kalmıştım, umarım burada da aynı deneyimi yaşarım.

Aktiflik Süresi
0
İzmir keşfi için mükemmel bir seçenek sunulmuş. Akkor Tur'un geniş araç yelpazesi ve 7/24 desteğiyle, rahat ve güvenli bir yolculuk garanti 👍. Unutulmaz anılar biriktirmeye hazır olun.

Aktiflik Süresi
26dk
İzmir'de geçen yaz, Akkor Tur'dan araç kiraladık. Ailece gezimizde, güvenli ve konforlu bir deneyim yaşadık. Geniş araç seçenekleri ve uygun fiyatları çok memnun etti bizi 😊

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler