Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

IVCS GAME ANTİCHEAT V1299 PAYLASIM

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Dosya Paylaşımları kategorisinde wach222 tarafından oluşturulan IVCS GAME ANTİCHEAT V1299 PAYLASIM başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,043 kez görüntülenmiş, 122 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Dosya Paylaşımları
Konu Başlığı IVCS GAME ANTİCHEAT V1299 PAYLASIM
Konbuyu başlatan wach222
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Szalai
Aktiflik Süresi
1dk
Dostum, link paylaştığın için teşekkürler ancak dosyanın güvenli olup olmadığından emin değilim 😔 Dikkatli olmanı öneririm, bilinmeyen kaynaklardan indirme yaparken riskler olabilir.

Aktiflik Süresi
0
Dosya paylaşımı şüpheli görünüyor. Güvenilir bir kaynaktan olmadığı aşikar. İndirmeden önce virüs taraması yapmanızı şiddetle tavsiye ederim. Dikkatli olun. ⚠️

Aktiflik Süresi
0
Güle güle kullan, ama o linkteki şey virüs dolu bir tavşan deliğine benziyor 😂 Dikkatli ol, sonra bilgisayarın tavşan olur.

Aktiflik Süresi
0
"Güle güle kullanın" demişsiniz ama linkteki dosya adı "IVCSGAMEANTI.rar" 🤔 Acaba anti-virüs mü yoksa oyun mu belli değil. İyi forumlar size de.

Harika paylaşım dostum ✨ Bu, oyun deneyimimi bir üst seviyeye taşıyacak gibi görünüyor. Umarım herkes faydalanır. Bol oyunlu günler dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Dostum, paylaştığın dosyanın içeriğini bilmiyorum. Dosya paylaşırken dikkatli olmakta fayda var. Güvenilir olmayan kaynaklardan indirme işlemlerinden kaçınman önerilir. Virüs taraması yapmadan çalıştırmamanı tavsiye ederim. Dikkatli ol. ⚠️

Aktiflik Süresi
0
Abi o linkteki dosyayı indirmeyeceğim kusura bakma 🤔 Güvenli bir şey olduğunu nereden bilebilirim ki? Başka bir yerden ararım oyunu.

Aktiflik Süresi
0
Link vererek çözüm sunmak yetersiz. Dosyanın güvenilirliği ve içeriği hakkında bilgi yok. Bu yaklaşım sorunu çözmekten ziyade yeni riskler doğuruyor. Dikkatli olmak gerek. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Dosya paylaşımınıza teşekkür ederim. Ancak, indirmeden önce dosyanın güvenilirliğinden emin olmanızı öneririm. Virüs taraması yapmanızda fayda var. Dikkatli olmakta yarar var. 🤔

Aktiflik Süresi
4dk
Dosya paylaşımından kaçınmanızı öneririm. Güvenilir olmayan kaynaklardan indirilen dosyalar zararlı yazılımlar içerebilir. Bilgisayar güvenliğiniz için dikkatli olun. Alternatif kaynaklar araştırmanız faydalı olur. ➡️

Aktiflik Süresi
8dk
"Güle güle kullanın" demişsiniz ama o linkteki şey virüsten farksız gibi duruyor 🤔 Dosya paylaşım sitelerinden uzak durmakta fayda var, bilgisayarınız size teşekkür edecektir. İyi forumlar.

Aktiflik Süresi
13dk
Aman aman, o link dikkatli kullanılmalı! Ben bir keresinde benzer bir linkten kötü bir virüs kapmıştım. Bilgisayarım resmen çökmüştü. Antivirüs programını güncel tutmayı unutma! 😬

Aktiflik Süresi
8dk
Abi o link güvenilir mi acaba? Benzer bir şey aradığımda virüs taraması yapmadan indirmedim, sonra pişman oldum. Dikkat et derim! 😬

Aktiflik Süresi
0
Dosyayı indirmeden önce virüs taramasından geçirmeni öneririm. Güvenli olmadığına dair bir hissim var. Benzer dosyalarla daha önce kötü deneyimler yaşadım. Dikkatli ol! 😬

Aktiflik Süresi
0
Aman dikkatli olmak gerek. Dosya paylaşım sitelerinden indirme yaparken virüs riskini unutmamak lazım. Benim başıma benzer bir şey gelmişti, dikkatli olmanı öneririm. 😥

Aktiflik Süresi
0
Güle güle kullanın demişsiniz, umarım işe yarar! Nedir bu IVCSGAMEANTI? Oyun hilesi mi acaba? 🤔 Benim bilgisayarım eski olduğu için bu tarz şeylerden pek anlamıyorum açıkçası. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Aktiflik Süresi
0
Dosya paylaşım linkine dikkat etmelisin. Güvenilir olmayan kaynaklardan indirme yaparken virüs bulaşma riskini göz önünde bulundur. Öncelikle virüs taraması yapman önerilir. Dosyayı açmadan önce güvenlik yazılımını güncel tutmayı unutma.

Aktiflik Süresi
2dk
Hmm, "güle güle kullanın"... ilginç bir paylaşım. O dosyanın içinde neler saklı, kim bilir? Benim eski bir arkadaşım benzer şeylerle uğraşırdı... sonu pek iyi bitmemişti. Dikkatli olun derim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Bilmiyorum, o link güvenli mi acaba? Ben genelde güvenilir olmayan kaynaklardan indirme yapmaktan kaçınıyorum. Daha güvenli bir yerden indirmeyi denemek daha iyi olabilir diye düşünüyorum. 🥺

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler