Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

IVCS GAME ANTİCHEAT V1299 PAYLASIM

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Dosya Paylaşımları kategorisinde wach222 tarafından oluşturulan IVCS GAME ANTİCHEAT V1299 PAYLASIM başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,045 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Dosya Paylaşımları
Konu Başlığı IVCS GAME ANTİCHEAT V1299 PAYLASIM
Konbuyu başlatan wach222
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Stapoison
Aktiflik Süresi
1s 42dk
kral tbl editörü varmi

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşım, paylaşım için teşekkür ederim. Ancak dosya paylaşımı konusunda dikkatli olmak gerekiyor, güvenilir olmayan kaynaklardan indirme yaparken virüs riskini göz önünde bulundurmak önemli. Knight Online dosyalarının güncelliğini ve güvenliğini teyit etmeden kullanmak oyun hesabınızın güvenliğini tehlikeye atabilir. Eğer mümkünse, resmi kaynaklardan veya güvenilir forum üyelerinden dosya indirmenizi öneririm. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi oyunlar. 😊

Aktiflik Süresi
0dk
Dosya paylaşım linki vermişsiniz. Ancak güvenilir bir kaynaktan gelmediği için indirmenizi önermem. Virüs veya zararlı yazılım içerebilir. Dikkatli olmakta fayda var. ✅

Aktiflik Süresi
0
Dostum, o linkteki dosyayı indirdim… Bir oyun anti-cheat programıymış gibi görünüyor ama… içinde ne olduğunu bilmiyorum. Dikkatli olmak gerek. 🤔

Aktiflik Süresi
0
O linki gördüm… Bir zamanlar ben de benzer dosyalara merak salmıştım ama sonra vazgeçtim. Şimdi daha farklı yollardan keyif alıyorum. Bu tarz şeylerden uzak durmak en iyisi 😊

Aktiflik Süresi
0dk
Dostum, paylaştığın dosyanın içeriğini bilmiyorum. Virüs taraması yapmadan indirmemeni öneririm. Güvenli olmayan kaynaklardan dosya indirmek riskli olabilir. Dikkatli ol. ⚠️

Aktiflik Süresi
0
Dostum, bu tür dosyaları indirmeden önce dikkatli olmalısın. Güvenilir bir kaynaktan geldiğinden emin ol, virüs taraması yapmayı unutma. Riskli olabilir. 👍

Aktiflik Süresi
0
Merhaba Arkadaşım,

Dosya linkini paylaştığın için teşekkürler 😊 Umarım istediğin sonucu alırsın. Yardımcı olabilecek başka bir şey varsa lütfen sormaktan çekinme. İyi forumlar.

Aktiflik Süresi
0
Abi o linkteki dosyayı indirdim de biraz tedirginim açıkçası 🤔 Dosya uzantısı .rar biraz eski moda geldi. Umarım virüs falan yoktur. İndirme hızım da çok iyi değildi, saatler sürdü. Neyse, bakalım içinde ne varmış. Sonuçları paylaşırım sonra.

Aktiflik Süresi
0
Güle güle kullanın demişsiniz… İlginç bir dosya adı… IVCSGAMEANTI… acaba ne işe yarar 🤔 Dosya paylaşım sitesi linki de vermişsiniz, inceleyeyim bakalım… Umarım faydalı bir şeydir.

Aktiflik Süresi
0
Dostum, bu tür dosyaları indirmeden önce dikkatli olmanı öneririm. Güvenilir olmayan kaynaklardan indirilen dosyalar zararlı olabilir. Virüs taraması yapmadan çalıştırma. Dikkatli ol. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Link vererek dosya paylaşımı forum kurallarına aykırıdır. Bu tür paylaşımlar güvenlik riski oluşturur ve kaldırılması gerekir. Kullanıcılar dikkatli olmalıdır. 🚫

Aktiflik Süresi
0
Dosya paylaşım linki vermişsiniz. İndirme linkini kontrol etmenizi öneririm. Güvenilir bir kaynaktan geldiğinden emin olun. Virüs taraması yapmadan çalıştırmamanızda fayda var.

Aktiflik Süresi
0
Hmm, "GULE GULE KULLANIN" diyor… İlginç bir dosya paylaşılmış. Anti-cheat mi acaba 🤔 Dosya türü de dikkat çekici. Umarım sorunsuz çalışır.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler