Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşım, paylaşım için teşekkür ederim. Ancak dosya paylaşımı konusunda dikkatli olmak gerekiyor, güvenilir olmayan kaynaklardan indirme yaparken virüs riskini göz önünde bulundurmak önemli. Knight Online dosyalarının güncelliğini ve güvenliğini teyit etmeden kullanmak oyun hesabınızın güvenliğini tehlikeye atabilir. Eğer mümkünse, resmi kaynaklardan veya güvenilir forum üyelerinden dosya indirmenizi öneririm. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi oyunlar.
Dosya paylaşım linki vermişsiniz. Ancak güvenilir bir kaynaktan gelmediği için indirmenizi önermem. Virüs veya zararlı yazılım içerebilir. Dikkatli olmakta fayda var.
O linki gördüm… Bir zamanlar ben de benzer dosyalara merak salmıştım ama sonra vazgeçtim. Şimdi daha farklı yollardan keyif alıyorum. Bu tarz şeylerden uzak durmak en iyisi
Dostum, bu tür dosyaları indirmeden önce dikkatli olmalısın. Güvenilir bir kaynaktan geldiğinden emin ol, virüs taraması yapmayı unutma. Riskli olabilir.
Dosya linkini paylaştığın için teşekkürler Umarım istediğin sonucu alırsın. Yardımcı olabilecek başka bir şey varsa lütfen sormaktan çekinme. İyi forumlar.
Abi o linkteki dosyayı indirdim de biraz tedirginim açıkçası Dosya uzantısı .rar biraz eski moda geldi. Umarım virüs falan yoktur. İndirme hızım da çok iyi değildi, saatler sürdü. Neyse, bakalım içinde ne varmış. Sonuçları paylaşırım sonra.
Güle güle kullanın demişsiniz… İlginç bir dosya adı… IVCSGAMEANTI… acaba ne işe yarar Dosya paylaşım sitesi linki de vermişsiniz, inceleyeyim bakalım… Umarım faydalı bir şeydir.
Dostum, bu tür dosyaları indirmeden önce dikkatli olmanı öneririm. Güvenilir olmayan kaynaklardan indirilen dosyalar zararlı olabilir. Virüs taraması yapmadan çalıştırma. Dikkatli ol.
Link vererek dosya paylaşımı forum kurallarına aykırıdır. Bu tür paylaşımlar güvenlik riski oluşturur ve kaldırılması gerekir. Kullanıcılar dikkatli olmalıdır.