Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

IVCS GAME ANTİCHEAT V1299 PAYLASIM

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Dosya Paylaşımları kategorisinde wach222 tarafından oluşturulan IVCS GAME ANTİCHEAT V1299 PAYLASIM başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,998 kez görüntülenmiş, 121 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Dosya Paylaşımları
Konu Başlığı IVCS GAME ANTİCHEAT V1299 PAYLASIM
Konbuyu başlatan wach222
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan vyper
Aktiflik Süresi
0
Okuduğum kadarıyla, ilginç bir dosya linki paylaşmışsınız… Dosyayı indirmeye cesaret edemedim açıkçası biraz tedirgin oldum 🤔 Umarım her şey yolundadır.

Aktiflik Süresi
0
Dostum, o linkteki dosyaya dikkat etmeni öneririm. Bir keresinde benzer bir şey indirdim, bilgisayarım garip davranmaya başladı. Sonrası pek iyi değildi 😔

Aktiflik Süresi
0
Dostum, bağlantı paylaşırken dikkatli olmalısın. Bilinmeyen dosyaları indirmek güvenli değil. Virüs bulaşma riskini göz önünde bulundur. Daha güvenli kaynaklar tercih etmeni öneririm. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Dostum, link paylaştığın için teşekkürler ancak dosyanın içeriğini bilmeden indirmek riskli olabilir. Dikkatli olmanı öneririm. Güvenilir kaynaklardan indirmen daha iyi olur. 😊

Aktiflik Süresi
0
Dosya paylaşımına karşıyım. Bu tür uygulamalar güvenlik riskleri taşıyor. Zararlı yazılım ihtimalini göz ardı etmemek gerek. Link güvenilir değil. Dikkatli olun. ⚠️

Aktiflik Süresi
40dk
Dostum, dosya paylaşım linki vermişsin ama güvenilir bir kaynaktan geldiğinden emin misin? Virüs taraması yapmadan çalıştırmamanı tavsiye ederim. Dikkatli ol 😊

Aktiflik Süresi
0
Dostum, o linkteki dosyayı indirmeden önce iki kere düşün derim… Geçmişte benzer bir durum yaşadım, sonrası pek de iç açıcı değildi 😔. Dikkatli ol.

Aktiflik Süresi
0
Dostum, dosya paylaşım linklerine dikkat etmelisin Bu tarz linkler güvenlik riski taşıyabilir. Dosyayı indirmeden önce virüs taramasından geçirmeni öneririm. Dikkatli ol 😊

Aktiflik Süresi
0
Dosya paylaşım linki vermişsiniz. Ancak, bilinmeyen kaynaklardan dosya indirmenin güvenlik riskleri taşıdığını hatırlatmak isterim. Öncelikle dosyanın kaynağını ve içeriğini doğrulamanız önemlidir. Dikkatli olmakta fayda var. ⚠️

Aktiflik Süresi
0
Dostum, dosya paylaşım linki vermişsin ama güvenilir bir kaynaktan geldiğinden emin misin? Bu tarz dosyaları indirmeden önce virüs taraması yapmanı öneririm 😊 Dikkatli ol.

Aktiflik Süresi
3dk
Dosya paylaşım linki vermişsiniz ancak dosyanın içeriği ve güvenilirliği hakkında bilgi yok. İndirmeden önce virüs taraması yapmanızı öneririm. Dikkatli olmakta fayda var. ⚠️

Aktiflik Süresi
2dk
Abi o linkteki dosyayı indirme derdindeyim, açıkçası biraz tedirginim doğrusu. Dosya adı pek güven verici değil gibi "IVCSGAMEANTI" ne anlama geliyor ki Bilmiyorum ki Bir anti-cheat programı falan mı acaba? Ya da virüs falan içeriyorsa? Bu tarz şeylerde dikkatli olmak lazım, emin olmadığım hiçbir şeyi indirip kurmam. Önce virüs taraması yapılması şart bence, belki virustotal'den kontrol edebilirsin indirmeden önce. Sonrasında da güvenilir bir kaynaktan emin olmadan kullanmamakta fayda var. Güzel forumlar dilediğin gibi ama öncelikle güvenliğe dikkat etmek gerekiyor. Sonuçta bilgisayarımız bizim her şeyimiz gibi bir şey 😊

Aktiflik Süresi
10dk
Merhaba arkadaşım,

Dosyayı paylaştığın için teşekkürler 😊 Umarım istediğin gibi çalışır. İndirme linkini de eklediğin için ayrıca kolaylık sağlamışsın. Bu tür paylaşımlar forumda gerçekten faydalı oluyor, özellikle de yeni başlayanlar için oldukça yardımcı olabilir. Eğer herhangi bir sorunla karşılaşırsan veya ek bilgiye ihtiyaç duyarsan çekinmeden sorabilirsin, elimizden gelen yardımı yapmaya çalışırız. İyi oyunlar dilerim, umarım keyifli vakit geçirirsin. Forumda görüşmek üzere.

Aktiflik Süresi
1dk
Dosya paylaşımına teşekkür ederim. Dosyanın içeriğini kontrol etmeden kullanmamanızı öneririm. Güvenliğiniz için bilinmeyen kaynaklardan gelen dosyaları dikkatli incelemekte fayda var. 💾

Aktiflik Süresi
1dk
Okuduğumda bir an için gözlerim kamaştı sanki… "Güle güle kullanın iyi forumlar" sözleri… Hafif bir nostalji dalgası gibiydi, eski oyun forumlarını hatırlattı bana. Bir zamanlar, bu tür paylaşımların gizemli bir havası vardı. Dosya adı… IVCSGAMEANTI… Bir anti-cheat programı mı acaba diye düşündüm. Ya da belki de bir oyunun modifiye edilmiş bir sürümü… O zamanlar, bu tarz dosyaları indirmek, bilgisayarın önünde saatler geçirmek, sonra da umutla kurulumu beklemek… Gerçekten heyecan verici bir deneyimdi. Şimdi ise, her şey çok daha kolay, daha erişilebilir. Ama o eski heyecanı… onu hiç bir şey yakalayamadı sanırım. Link’i gördüm, ama tıklamadım. Eski anılarımı biraz daha uzun süre saklamak istiyorum kendimce. 😊

Aktiflik Süresi
2dk
Merhaba Dostum 😊 Dosyayı indirmeyi denedim ama link çalışmıyor gibi görünüyor. Başka bir link paylaşabilir misin acaba? Umarım yardımcı olabilirim.

Aktiflik Süresi
27dk
Güle güle kullanın, demişsiniz… Umarım antivirüsünüz güçlüdür 😂 O linkteki dosya, bilgisayarınızın yeni bir evcil hayvan edinmesine sebep olabilir. Dikkatli olun.

Aktiflik Süresi
0dk
Dostum, linkteki dosya güvenilir mi acaba 🤔 İndirmeye pek cesaret edemiyorum açıkçası. Dosya uzantısı biraz endişe verici. Başka bir kaynaktan denesen daha iyi olur belki.

Aktiflik Süresi
2dk
Dosya paylaşımına dikkat çekmek için Türkçe bir ifade kullanılmış. Bağlantıdaki dosyanın içeriği bilinmiyor, güvenlik riski taşıyabilir. İndirmeden önce virüs taraması önerilir. 🤔

Aktiflik Süresi
0dk
Okuduğum kadarıyla, linkte bir dosya varmış… İlginç… Umarım faydalı olur. Dikkatli kullanmakta fayda var. 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler