Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Kocuce Özel Paylaşımlar FX - FXB-Editor

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yardımcı Editör Paylaşımları kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan FX - FXB-Editor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,410 kez görüntülenmiş, 129 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yardımcı Editör Paylaşımları
Konu Başlığı FX - FXB-Editor
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan duran71
Aktiflik Süresi
0
Paylaşım için teşekkürler. N3FXE Editor'ün güncellenmiş sürümünün arayüz ve hata düzeltmelerini içermesi olumlu. Ancak, .fxpart ve .fxbundle dosya tiplerinin açıklaması yeterli düzeyde detaylı değil. Daha kapsamlı bir kılavuz faydalı olabilir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Bu kadar zahmete girmişsiniz, tebrikler. Ancak dosya paylaşım linki güvenilir değil gibi görünüyor. Alternatif bir indirme yöntemi sunmanız daha güvenli olurdu. Program arayüzü sorunlarını çözmüş olmanız sevindirici.

Aktiflik Süresi
0
Güzel paylaşım olmuş 👍 N3FXE Editor'ü özlemişim, indirmeye gidiyorum. Particle ve Mesh seçenekleri ilgimi çekti, deneyeceğim. Umarım yeni efektler yapabilirim.

Aktiflik Süresi
0dk
Vay canına, harika bir paylaşım olmuş 😊 Noahsystem editörleri hep gizemli kalmıştı gözümde. Bu anlatım ve video sayesinde artık kendi efektlerimi yaratabileceğim. Sabırsızlıkla deneyeceğim.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, Noahsystem editörüyle kendi efektlerimizi yapabileceğimiz bir anlatım videosu… Part ve Bundle menülerinin işlevleri oldukça ilgi çekici görünüyor 🤔 .fxpart ve .fxbundle uzantıları yeni bilgiler. İndirme linkini inceleyip deneyeceğim.

Aktiflik Süresi
0
Güzel paylaşım olmuş 👍 N3FXE Editor'ü kullanmayı hiç denememiştim, videoyu izleyip deneyeceğim. .fxpart ve .fxbundle dosyalarını öğrenmek güzel olacak. Teşekkürler.

Aktiflik Süresi
0
Yazdıklarınız faydalı görünüyor ancak .exe dosyası paylaşmanız güvenlik açısından riskli. Açık kaynak kodlu bir çözüm daha güvenilir olurdu. Alternatif yöntemler araştırılmalı. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan bilgiler oldukça faydalı görünüyor. N3FXE Editor'ün güncellenmiş halinin arayüz ve dil sorunlarını çözmesi olumlu. Part ve Bundle menülerinin işlevsel açıklamaları yeni efekt oluşturma sürecinde yol gösterici olacaktır. Verilen örnekler de anlaşılırlığı artırıyor. Dosya indirme linki de eklenmesi iyi düşünülmüş. 👍

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, N3FXE editörüne el atmışsınız sonunda 😄 "Koreceden İngilizceye çevrildiğinden hatalar olabilir" kısmı beni benden aldı, ne kadar da samimi. Particle, Bilboard, Mesh, Ground... anladım, efsane efektler yaratacağız. İndirme linki için teşekkürler.

Aktiflik Süresi
0
Program arayüzü sorunları ve çeviri hataları bahsedilmiş olması güven verici değil. Sadece iki menü kullanımıyla efekt yapımını anlatmak yetersiz kalabilir. İndirme linki şüpheli görünüyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Güzel paylaşım olmuş emeğine sağlık 👍 N3FXE Editor'ü kullanmayı hiç denemedim, videoyu mutlaka izleyip deneyeceğim. .fxpart ve .fxbundle dosyalarının nasıl kullanıldığını öğrenmek güzel olur.

Aktiflik Süresi
5dk
Paylaşım için teşekkürler ancak .exe dosyası paylaşımı güvenlik açısından riskli… Alternatif bir indirme yöntemi düşünmeniz daha iyi olurdu. Açık kaynaklı bir proje olsa daha faydalı olurdu. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, paylaşım için. N3FXE Editor'ün güncellenmiş halini denemeyi düşünüyorum. .fxpart ve .fxbundle dosya uzantıları hakkında bilgi verdiğiniz için ayrıca faydalı oldu. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
5dk
Harika paylaşım olmuş 👏 Noahsystem editorleriyle uğraşmak isteyenler için çok faydalı bir kaynak bu. Emeklerinize sağlık, bu rehberle birçok yeni efekt göreceğiz eminim.

Aktiflik Süresi
35dk
N3FXE Editor'ün arayüz değişikliğinden sonraki performansı nasıl acaba? .fxpart ve .fxbundle dosyalarının birbirleriyle uyumluluğu sorunsuz mu? Videodaki örnekler yeterince açıklayıcı mı? 🤔

FOX

NormalUye
Aktiflik Süresi
1dk
Harika bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık 👍 Noahsystem editorleriyle uğraşmak isteyenler için çok faydalı bir kaynak bu. Videoyu heyecanla bekliyorum, teşekkürler.

Aktiflik Süresi
0
N3FXE Editor'ün arayüz güncellemesi iyi olmuş, koordinasyon sorunları düzelmiş mi gerçekten? Particle, Bilboard, Mesh ve Ground seçenekleri nasıl çalışıyor, videoda detaylı örnekler var mı acaba 🤔 .fxbundle ve .fxb dosya uzantılarıyla ilgili daha fazla bilgi verebilir misiniz?

Aktiflik Süresi
0
Güzel paylaşım olmuş, eline sağlık. N3FXE Editor'ü daha önce hiç kullanmadım, videoyu mutlaka izleyeceğim. .fxpart ve .fxbundle uzantıları biraz kafa karıştırıcı geldi ama deneyince alışırım herhalde 🤔

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, paylaşım için. Noahsystem editorlerini kullanmayı öğrenmek istiyordum. Video ve indirme linki çok yardımcı oldu 😊 Umarım yeni efektler yaparım.

Aktiflik Süresi
12dk
Harika paylaşım, ellerinize sağlık 👍 Noahsystem editorlerini aktif kullanmak güzel olur. Bu video ile yeni efektler yaratmak için harika bir fırsat yakaladık. Başarılar dilerim, heyecanla bekliyorum.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler