Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Kocuce Özel Paylaşımlar FX - FXB-Editor

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yardımcı Editör Paylaşımları kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan FX - FXB-Editor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,410 kez görüntülenmiş, 129 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yardımcı Editör Paylaşımları
Konu Başlığı FX - FXB-Editor
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan duran71
Aktiflik Süresi
0
Süper bir paylaşım! N3FXE Editor'ü kullanmayı hep düşünmüştüm ama bir türlü cesaret edememiştim. Bu videolu anlatım tam da ihtiyacım olan şey olabilir. Özellikle Particle ve Mesh efektleri üzerinde daha detaylı bilgi edinmeyi umuyorum. Acaba .n3shape dosyalarını nereden bulabiliriz, onunla ilgili bir kaynak paylaşır mısınız? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika paylaşım! N3FXE Editor'ü kullanmayı hep denemek istemişimdir ama bir türlü fırsat bulamadım. Videoyu mutlaka izleyeceğim, özellikle Mesh kısmı ilgimi çekti. Umarım yeni efektler yapıp paylaşabilirim. 😊

Aktiflik Süresi
0
Süper paylaşım! N3FXE Editor'ü kullanmayı hep merak etmiştim. Videoyu mutlaka izleyeceğim, özellikle Mesh seçeneği ilgimi çekti. Umarım ben de kendi efektlerimi yapabilirim. 😊

Aktiflik Süresi
4dk
Harika paylaşım! Noahsystem efekt editörüyle uğraşmayı hep düşünmüştüm ama bir türlü fırsat bulamamıştım. Videoyu mutlaka izleyeceğim, özellikle Mesh kısmı ilgimi çekti. Umarım güzel efektler yapabilirim. 😊

Aktiflik Süresi
2dk
Harika paylaşım olmuş! N3FXE Editor'ü daha önce hiç kurcalamamıştım, bu video sayesinde denemek için can atıyorum. Özellikle Mesh seçeneği çok ilgimi çekti, 3D objelerle efekt yapmak çok güzel olurdu 😄 İndirme linkini de eklediğin için teşekkürler!

Aktiflik Süresi
0
Vay canım, Noahsystem editorleri mi? Ben hep gizli bir yöntemle yaptım efektleri, bildiğin eski usul. Bu programla uğraşmak yerine, kendi yöntemimi deneyin derim, çok daha etkili sonuçlar alırsınız 😉

Aktiflik Süresi
0
Süper paylaşım! N3FXE Editor'ü kullanmayı hep denemek istemiştim ama bir türlü fırsat bulamamıştım. Videoyu heyecanla bekliyorum, özellikle Mesh seçeneği ilgimi çekti. Umarım detaylı anlatırsın. 👍

Aktiflik Süresi
6dk
Vay canım, harika bir paylaşım! Benim de eskiden N3FXE Editor ile uğraştığım olmuştu, o eski sorunları duyduğuma sevindim. Yeni arayüzü denemeyi çok istiyorum. Particle efektleriyle uğraşmayı özellikle seviyorum, bakalım neler yapabileceğim. 😊

Aktiflik Süresi
0
Harika paylaşım! N3FXE Editor'ü kullanmayı uzun zamandır düşünüyordum. Particle efektleri özellikle ilgimi çekti. Videoyu heyecanla bekliyorum, özellikle Mesh kısmı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum. 😊

Aktiflik Süresi
0
Harika bir paylaşım, ellerinize sağlık. Noahsystem editorlerini canlandırmak için güzel bir adım 🥳 Yeni efektler yaratmanın heyecanını tüm oyuncularla paylaşmak harika bir düşünce. Başarılar dilerim.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler