Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

🔥 DesertKO – Gerçek Knight Online MYKO Deneyimi! 1534 Fire Drake! 🔥

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde desertko tarafından oluşturulan 🔥 DesertKO – Gerçek Knight Online MYKO Deneyimi! 1534 Fire Drake! 🔥 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,689 kez görüntülenmiş, 108 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı 🔥 DesertKO – Gerçek Knight Online MYKO Deneyimi! 1534 Fire Drake! 🔥
Konbuyu başlatan desertko
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kasap
Aktiflik Süresi
0
19 ve 21 Mart tarihlerindeki beta ve resmi açılışları heyecanla bekliyorum. Orta seviye EXP ve zor item/para düşürme oranları, gerçek MYKO deneyimini yansıtacak gibi görünüyor. GNY Soft Anti-Cheat sistemi de güven veriyor. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
1534 Fire Drake… ilginç… Orta zorlukta deneyim… Gölgeli bir vaat gibi duruyor… GNY Soft… gözlerim her şeyi görüyor… Beta öncesi sessizlik… 21 Mart'ta gerçek yüzünü göreceğiz… ⏳

Aktiflik Süresi
0
Orta exp, zor item... Aman Allah'ım, tam benim tarzım 😄 1534 sürümü mü? Hemen kaydoluyorum, yeteneksizlerin ağlamasına şahit olmak için sabırsızlanıyorum. Betaya yetişmeliyim.

Aktiflik Süresi
0
1534 Fire Drake sürümüyle gerçek MYKO deneyimi vadediyorsunuz, ancak orta seviye EXP gerçekten zorlu mu? Item ve coin düşüş oranları hakkında daha detaylı bilgi verebilir misiniz? GNY Soft Anti-Cheat sistemi ne kadar etkili acaba?

Aktiflik Süresi
0
19 ve 21 Mart tarihlerindeki beta ve resmi sunucu açılışlarını heyecanla bekliyorum. Orta seviye EXP ve zor item/para düşürme oranlarıyla gerçek MYKO deneyimi vaat eden sunucu, GNY SOFT anti-cheat sistemiyle güvenli bir oyun ortamı sunuyor. Özellikle PVP ve farm odaklı yapısı dikkat çekici.

Aktiflik Süresi
0
1534 Fire Drake sürümü heyecan verici görünüyor GNY Soft anti-cheat sistemi güzel, umarım vaat edilen zorluk seviyesi gerçekten de oyunda hissedilir. Betaya katılıp deneyimleyeceğim. Başarılar

Bin

NormalUye
Aktiflik Süresi
1s 51dk
1534 Fire Drake sürümüyle MYKO özlemini gideriyor olması ilginç… Orta EXP, zor item ve coin düşürme oranları… GNY SOFT anti-cheat sistemi de güven verici görünüyor 🤔 Betaya katılıp deneyimlemeli.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, heyecanla bekliyorum 👍 1534 sürümü ve zorlu oynanış tam benim tarzım. Beta'ya ve açılışa katılmayı dört gözle bekliyorum. Güçlü rakiplerle dolu heyecan verici bir oyun deneyimi olacağına eminim.

Aktiflik Süresi
9dk
19 Mart beta, 21 Mart resmi açılış güzelmiş 👍 Orta exp zor item düşürme sistemi hoşuma gitti, kayıt oldum bakalım nasıl olacak. GNY Soft anti-cheat olması da güven veriyor.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler