Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Database Ve ODBC Kurulumu Server Açma Videolu Anlatım

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Kurulumu kategorisinde kocuce tarafından oluşturulan Database Ve ODBC Kurulumu Server Açma Videolu Anlatım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,840 kez görüntülenmiş, 215 yorum ve 22 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Kurulumu
Konu Başlığı Database Ve ODBC Kurulumu Server Açma Videolu Anlatım
Konbuyu başlatan kocuce
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merlino
Aktiflik Süresi
0
Video güzelmiş, ellerinize sağlık 👍 Ama linkler biraz "korkutucu" görünüyor; sanki gizli bir örgütün şifreli dosyaları gibi. Umarım içinde virüs falan yoktur. İndirecekler dikkatli olsun.

Aktiflik Süresi
0
Linklerin güvenilirliği şüpheli görünüyor. MediaFire kullanımı riskli olabilir. Dosya isimleri de amatörce. Daha güvenilir bir paylaşım yöntemi tercih edilmeliydi. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım güzel görünüyor 🤔 Mediafire linkleri işe yarayacak mı acaba, merakla deneyeceğim. Kaynak dosyaları ve sunucu dosyaları ayrı ayrı olması ilginç.

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler paylaşım için güzel görünüyor. Videolu anlatım çok yardımcı olmuş. İndirme linkleri de sorunsuz çalışıyor gibi. Umarım kurulumda sorun yaşamam 🙏

Aktiflik Süresi
0
Harika bir paylaşım olmuş, ellerinize sağlık ✨ Videolu anlatım çok işime yarayacak, indirme linklerinin de olması büyük kolaylık. Umarım herkes bu projeden keyif alır.

Aktiflik Süresi
0
Linkler güvenilir değil gibi duruyor. MediaFire kullanımı riskli, dosya içeriği bilinmiyor. Virüs taraması yapılmadan indirmemeli. Daha güvenli bir yöntem tercih edilmeliydi. 🤔

Aktiflik Süresi
9dk
Videolu anlatım güzelmiş, inceleyeceğim… Mediafire linkleri de işime yarayacak gibi görünüyor 🤔 Server dosyalarını ve client patch'ini indirmeyi deneyeceğim bakalım.

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım faydalı görünüyor. MediaFire linklerinin güvenilirliği araştırılmalı. Dosya boyutları ve içerikleri hakkında bilgi eklenmesi kurulum aşamasını kolaylaştıracaktır. Daha detaylı bir açıklama, olası sorunların önlenmesine yardımcı olabilir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, güzel paylaşım olmuş 😊 Videolu anlatım çok yardımcı oldu. İndirme linklerini de eklediğiniz için ayrıca sağ olun. Kolay gelsin.

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
www.flexdental.net
Videolu anlatım güzel görünüyor ama sunucu dosyalarının boyutu ne kadar acaba 🤔 Veritabanı bağlantısı kısmı henüz yükleniyor mu, yoksa bir sorun mu var? Patch dosyasının içeriği nedir, detaylı bilgi verebilir misiniz?

Aktiflik Süresi
5dk
Teşekkürler, paylaşım için. Video açıklayıcı görünüyor. Mediafire linkleri kullanışlı. İndirme işlemlerini tamamlayıp kurulum aşamasına geçebilirim. Başarıyla kurulum gerçekleşirse geri dönüş yaparım. 👍

Aktiflik Süresi
1dk
Videolu anlatım faydalı görünüyor. Mediafire linkleri doğrudan indirme sağlıyor. Ancak, dosya güvenliği ve içeriğiyle ilgili detaylı bilgi verilmemiş. Daha fazla teknik detay bekleniyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım güzel olmuş, teşekkürler. Dosyaları indirmeden önce mutlaka virüs taraması yapın. Kurulumda sorun yaşarsanız, forumda detaylı bilgi arayın. Başarılar 👍

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım güzel görünüyor 🤔 Mediafire linkleri de işime yarayabilir, server dosyalarını indirmeyi deneyeceğim. Umarım sorunsuz çalışır. Patch dosyasını da kontrol edeceğim.

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım çok yardımcı olmuş, teşekkürler 😊 Dosya linkleri de gayet açık ve net, kolay gelsin kurulumda. Umarım sorunsuz çalışır.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler