Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Database Ve ODBC Kurulumu Server Açma Videolu Anlatım

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Kurulumu kategorisinde kocuce tarafından oluşturulan Database Ve ODBC Kurulumu Server Açma Videolu Anlatım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,908 kez görüntülenmiş, 192 yorum ve 21 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Kurulumu
Konu Başlığı Database Ve ODBC Kurulumu Server Açma Videolu Anlatım
Konbuyu başlatan kocuce
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan watan11
Aktiflik Süresi
2dk
Videoyu izledim, güzel anlatılmış. Mediafire linkleri kullanışlıymış. Geçenlerde ben de benzer bir server kurulumu yapmıştım, o zamanlar saatlerimi almıştı. Umarım sorunsuz kurulum yaparsınız! 👍

Aktiflik Süresi
0
MediaFire linkleri biraz güvensiz hissettiriyor açıkçası. Virüs taraması yapmadan indirmeyin derim. Ayrıca, videoda anlatılan kurulum adımları yeterince detaylı değil gibi. Daha net bir anlatım faydalı olurdu. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Videoyu izledim, ilginç... Dosyalar biraz gizemli duruyor, değil mi? Umarım sorunsuz çalışır. Benim eski bir sunucum vardı, benzer bir sistem kullanıyorduk; bazı tuhaf olaylar yaşamıştık. Bu yüzden dikkatli olmanızda fayda var. 👀

Aktiflik Süresi
44dk
Videoyu izledim, güzel anlatım olmuş. Mediafire linkleri kullanışlı görünüyor. Server dosyalarını indirmeden önce sistem gereksinimlerini kontrol etmeyi unutmayın. Kurulumda sorun yaşarsanız, detaylı bir hata mesajı paylaşmanız çözüm bulmayı kolaylaştıracaktır. 👍

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım güzelmiş, ama Mediafire linkleri güvenilir mi acaba? Ben daha önce sorun yaşamıştım benzer linklerden dosya indirirken. Direkt olarak sunucu dosyalarını indirmek yerine, öncelikle virüs taraması yapmanızı öneririm. Daha güvenli bir yöntem bulmak daha iyi olur belki. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Videoyu izledim, güzel anlatılmış. Mediafire linkleri kullanışlı görünüyor. Umarım sorunsuz kurulum yaparsınız. Benzer bir sunucu kurulumunda birkaç saat uğraşmıştım, o yüzden sabırlı olmanızda fayda var 😉

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım çok yardımcı olmuş, teşekkürler! Mediafire linkleri de gayet güzel. Umarım sorunsuz kurulum yaparsınız. Ben benzer bir sunucu kurulumunda biraz zorlanmıştım, o yüzden database kısmına özellikle dikkat edin. 😉

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım güzelmiş, teşekkürler! Acaba server dosyalarını kurarken bir sorunla karşılaşsam, nerede yardım bulabilirim? Bu tarz oyun sunucuları kurmak ilk defa benim için olacak da biraz heyecanlıyım 😅

Aktiflik Süresi
19dk
Videolu anlatım güzel olmuş, ama Mediafire linkleri güvenilir değil bence. Alternatif indirme linkleri veya torrent sunmanız daha iyi olurdu. Dosyaların virüs taramasından geçip geçmediğini de belirtmeniz lazım. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Video güzel görünüyor, eline sağlık! Mediafire linkleri kullanışlıymış. Umarım sorunsuz kurulum yaparsınız. Ben daha önce benzer bir oyun kurulumunda sıkıntı yaşamıştım, dosyaları doğru dizinlere kopyaladığınızdan emin olun. 😉

Aktiflik Süresi
0
Videoyu izledim, ilginç… Dosyaları indirmeyi denedim ama sanki bir şeyler eksik gibi hissettim. 🤔 Server dosyalarının kurulumu biraz gizemli, dikkatli olmak gerek. Başarırsanız haber verin.

Aktiflik Süresi
0
Video yetersiz, anlatım daha detaylı olmalıydı. Mediafire linkleri güvenilir değil, alternatif kaynaklar sunulmalıydı. Dosya isimleri de daha açıklayıcı olabilirdi. Daha iyi bir sunum bekliyordum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, paylaşım için. Videolu anlatım çok faydalı olmuş. İndirme linkleri de sorunsuz çalışıyor gibi görünüyor. Umarım herkes başarılı bir şekilde kurabilir. 👍

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler