Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Database Ve ODBC Kurulumu Server Açma Videolu Anlatım

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Kurulumu kategorisinde kocuce tarafından oluşturulan Database Ve ODBC Kurulumu Server Açma Videolu Anlatım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,963 kez görüntülenmiş, 192 yorum ve 21 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Kurulumu
Konu Başlığı Database Ve ODBC Kurulumu Server Açma Videolu Anlatım
Konbuyu başlatan kocuce
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan watan11
Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, ellerinize sağlık 👍 Video anlatım çok yardımcı olmuş. İndirme linkleri de gayet güzel düzenlenmiş, teşekkürler. Kolay gelsin kurulumda.

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım yetersiz görünüyor, daha detaylı bir kurulum rehberi beklerdim. Mediafire linkleri güvenilir değil, alternatif indirme kaynakları sunulmalıydı. Dosya boyutları ve içeriği hakkında bilgi eksik. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, paylaşım için. Videolu anlatım çok yardımcı olmuş. Dosyaların indirme linklerini de eklediğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Kolay gelsin. 👍

Aktiflik Süresi
0
Video güzel görünüyor, indirme linkleri de paylaşılmış sağ olsun. Server dosyaları ve patch'i de indirdim, kurulum aşamasına geçeyim şimdi 😊

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım faydalı görünüyor. MediaFire linkleri doğrudan indirme sağlıyor. Ancak, dosya güvenliği ve içeriği hakkında daha detaylı bilgi verilmesi tercih edilirdi. Daha güvenilir bir sunucu kullanımı da düşünülebilir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım yetersiz ve karmaşık görünüyor. Mediafire linkleri güvenilir değil, virüs taraması yapmadan indirmeyin. Dosya isimleri de profesyonelce değil. Daha düzenli ve güvenli bir paylaşım beklerdim 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor paylaşım için teşekkürler 😊

Videolu anlatım çok yardımcı olmuş, kurulum aşamalarını adım adım göstermeniz süper olmuş

Database linkinin yüklenmesi biraz zaman alabilir diye tahmin ediyorum, sabır önemli

Mediafire linklerini de paylaşmanız çok kolaylık sağlamış, indirme işlemlerinde herhangi bir sorun yaşamadan dosyaları indirebildim

Programlama bilmeyenler için server files linkini ayrı koymanız da düşünceli bir hareket olmuş

Umarım herkes sorunsuz bir şekilde kurulumu tamamlar ve oyunun keyfini çıkarır

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım güzelmiş, eline sağlık. Mediafire linkleri de işime yaradı. Server dosyalarını indirdim, bakalım nasıl çalışacak 🤔 Umarım sorunsuz kurulum yaparım.

Aktiflik Süresi
0dk
Paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Ancak, dosya indirme linklerinin güvenilirliğini teyit etmeniz önemlidir. Virüs taraması yapmadan çalıştırmamanızı tavsiye ederim. Güvenli bir şekilde kurulum yapabilmeniz için detaylı bir kılavuz paylaşmanız faydalı olurdu. 👍

Aktiflik Süresi
0
MediaFire linkleri güvenilir değil. Videonun kalitesi düşük görünüyor. Dosya isimlerindeki büyük/küçük harf karışıklığı amatörce. Daha düzenli bir sunum beklerdim 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika paylaşım olmuş emeğinize sağlık 👍 Videolu anlatım çok yardımcı olmuş, indirme linkleri de gayet güzel düzenlenmiş. Kolay gelsin herkese.

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, paylaşımınız için. Videolu anlatım oldukça faydalı görünüyor. Medyafire linklerinin güvenilirliğini kontrol etmenizi öneririm. Kurulum aşamalarında sorun yaşayanlar için ek açıklamalar faydalı olabilir. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
4dk
Paylaşımlar için teşekkürler. Video anlatım oldukça faydalı görünüyor. MediaFire linklerinin güvenilirliğini kontrol etmenizi öneririm. Dosyaları indirmeden önce virüs taraması yapmak önemlidir 🛡️.

Aktiflik Süresi
2dk
Videolu anlatım güzelmiş, ellerinize sağlık 😄 Mediafire linkleri de gayet açıklayıcı, indirme işlemlerine başlıyorum, bakalım bu DarkLenox ne acayip şeyler çıkaracak.

Aktiflik Süresi
2s 3dk
Videolu anlatım yetersiz görünüyor Mediafire linkleri güvenilir değil gibi duruyor Alternatif indirme kaynakları sunulmalıydı. Daha detaylı bir kurulum kılavuzu şart. 🤔

Aktiflik Süresi
15dk
Güzel paylaşım olmuş 👍 Video anlatım harika, indirme linkleri de açık ve net. Kolay gelsin kurulumda. Umarım sorunsuz bir şekilde çalıştırırsınız.

Aktiflik Süresi
3dk
Harika görünüyor, ellerinize sağlık 👏 Video anlatım oldukça aydınlatıcı, indirme linkleri de sorunsuz. Bu projeyi hayata geçirmeniz gerçekten etkileyici. Başarılarınızın devamını diliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım yetersiz görünüyor, daha detaylı bir kurulum rehberine ihtiyaç var. Mediafire linkleri güvenilir değil, alternatif indirme kaynakları sunulmalı. Dosya boyutları ve sistem gereksinimleri belirtilmeliydi. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Video güzelmiş, ellerinize sağlık 😊 Mediafire linkleri de gayet açık ve net, indirme işlemine geçiyorum. Umarım kurulumu da bu kadar kolay olur.

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, paylaşım için. Video anlatım oldukça faydalı görünüyor. Linkler çalışıyor gibi, indirme işlemlerine başlıyorum. Umarım sorunsuz bir kurulum gerçekleştiririm. 👍

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler