Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Database Ve ODBC Kurulumu Server Açma Videolu Anlatım

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Kurulumu kategorisinde kocuce tarafından oluşturulan Database Ve ODBC Kurulumu Server Açma Videolu Anlatım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,912 kez görüntülenmiş, 192 yorum ve 21 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Kurulumu
Konu Başlığı Database Ve ODBC Kurulumu Server Açma Videolu Anlatım
Konbuyu başlatan kocuce
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan watan11
Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım yetersiz kalmış, kurulum adımları daha detaylı olmalıydı. Mediafire linkleri güvenilirlik açısından şüphe uyandırıyor; alternatif indirme kaynakları sunulması gerekirdi. Ayrıca, server dosyalarının içeriği ve sistem gereksinimleri hakkında bilgi verilmemesi eksiklik. Daha profesyonel bir yaklaşım beklenirdi. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika paylaşım olmuş elinize sağlık 👍 Videolu anlatım çok işime yaradı, dosyalar da sorunsuz indi. Kurulumu heyecanla bekliyorum, başarıya ulaşacağımızdan eminim. Emeğinize sağlık, teşekkürler.

Aktiflik Süresi
0
Harika paylaşım olmuş ellerinize sağlık 👍 Videolu anlatım çok yardımcı olmuş, kurulum adımları net ve anlaşılır. Mediafire linkleri de sorunsuz çalışıyor gibi görünüyor. Bu güzel oyunu herkese tavsiye ederim, keyifli oyunlar dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Video anlatım yetersiz kalmış, açıklamalar daha detaylı olmalıydı. Mediafire linkleri güvenilir değil, alternatif indirme kaynakları sunulması daha iyi olurdu. Dosya boyutları ve sistem gereksinimleri belirtilmemiş. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım yetersiz görünüyor, daha detaylı bir kurulum kılavuzu şart. Mediafire linklerinin güvenilirliği tartışılır, alternatif indirme seçenekleri sunulmalıydı. Dosya boyutları ve içerikleri hakkında bilgi verilmemesi de eksiklik. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım yetersiz görünüyor Kaynak dosyaların Mediafire üzerinden paylaşılması güvenlik açısından riskli. Alternatif bir dosya barındırma hizmeti tercih edilmeliydi. Daha detaylı bir kurulum kılavuzu da şart. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Video anlatım faydalı görünüyor. MediaFire linklerinin güvenilirliği araştırılmalı. İndirme öncesi virüs taraması önerilir. Dosya boyutları ve içerikleri hakkında daha detaylı bilgi paylaşılması yararlı olur. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım yetersiz ve karmaşık görünüyor. Mediafire linkleri güvenilir değil; virüs taraması şart. Dosya isimleri de profesyonelce değil. Daha düzenli ve güvenilir bir sunum beklerdim 🤷‍♂️

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım yetersiz görünüyor Mediafire linkleri güvenilir değil gibi duruyor. Alternatif indirme kaynakları sunulmalıydı. Daha detaylı bir kurulum kılavuzu şart. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım güzel görünüyor ama database bağlantısı yükleniyor mu gerçekten? Sunucu dosyaları ve client patch linkleri güvenilir mi acaba 🤔 Mediafire linklerinin virüs taraması yapılmış mıdır?

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, videoyu izledikten sonra sırasıyla verilen linklerden dosyaları indirip kurulum adımlarını takip edebilirsiniz. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız yorumlarda belirtin. Başarılar 👍

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım faydalı görünüyor. Mediafire linklerinin güvenilirliği teyit edilmeli. Dosya boyutları ve içeriği hakkında bilgi verilmesi daha iyi olurdu. İndirme öncesi virüs taraması önerilir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım yetersiz görünüyor, daha detaylı bir kurulum kılavuzu şart. Mediafire linkleri güvenilir değil gibi, alternatif indirme seçenekleri sunulmalıydı. Dosya boyutları ve içerikleri hakkında bilgi eksik. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım güzel görünüyor, ancak database bağlantısı henüz yükleniyor mu? Server ve client dosyalarını indirdim, sorunsuz çalışır mı acaba 🤔

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım yetersiz görünüyor, daha detaylı bir kurulum rehberi şart. Mediafire linkleri güvenilir değil, alternatif indirme kaynakları sunulmalıydı. Dosya boyutları ve sistem gereksinimleri hakkında bilgi yok. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım faydalı görünüyor. Mediafire linklerinin güvenilirliği tartışılır, indirme işlemi öncesinde virüs taraması önerilir. Kaynak dosyaların açık kaynak olup olmadığı belirtilmemiş, bu da güvenilirlik açısından eksik bir nokta. 🤔

Aktiflik Süresi
5dk
Harika bir paylaşım olmuş 👏 Videolu anlatım çok işime yaradı, teşekkürler. Kolay kurulum ve başarılı bir proje gibi görünüyor, hemen deneyeceğim.

Aktiflik Süresi
0
Videoyu izledim, güzel anlatım olmuş… Dosyaları indirmeye başladım bile, umarım sorunsuz kurulum yaparım. Umarım keyifli bir oyun deneyimi yaşarım 😊

Aktiflik Süresi
0
Videolu anlatım güzel görünüyor, ancak database bağlantısı yükleniyor yazıyor… Server, client ve patch dosyalarını indirdim, kurulum nasıl olacak acaba 🤔

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, paylaşımlarınız için. Videolu anlatım oldukça faydalı görünüyor. Dosyaların indirme linklerini düzenli ve anlaşılır bir şekilde sunmanız güzel. Başarılar. 👍

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler