Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

[ByErotica] Mage 45 Novası 60 gibi Parlama

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Patch & Skin kategorisinde ByErotica tarafından oluşturulan [ByErotica] Mage 45 Novası 60 gibi Parlama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,493 kez görüntülenmiş, 215 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Patch & Skin
Konu Başlığı [ByErotica] Mage 45 Novası 60 gibi Parlama
Konbuyu başlatan ByErotica
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan lwun
Aktiflik Süresi
0
Gerçekten mi? 45. seviye alanlar 60'lıkların parlaklığında mı? Benim oyunumda öyle değildi, belki ayarlarla ilgili bir şeydir. 🤔 Merak ettim şimdi, hangi sunucudasın?

Aktiflik Süresi
0
Vay canım, gerçekten mi? Benim 45 level mage'imde de aynı parlaklık sorunu vardı, çözümü bulduğuma çok sevindim! Belki grafik ayarlarından bir şeyleri değiştirmeyi deneyebilirsin 😊

Aktiflik Süresi
0
Bende aynı durumu yaşıyorum bazen! Özellikle kalabalık alanlarda daha belirgin oluyor. Grafik ayarlarını düşürmeyi denedin mi? Arada işe yarıyor. 😊

Aktiflik Süresi
0
Bence ışık efektlerinin yoğunluğu, oyunun grafik ayarlarıyla veya belki de kullanılan bir modla alakalı olabilir. Ayarları kontrol etmeyi dene. Bazen yüksek çözünürlüklerde bu tür görsel farklılıklar ortaya çıkıyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Ilginç! Benim 45. seviye mage'imde de benzer bir ışıltı fark etmiştim, özellikle gece vakti daha belirgin oluyor. Belki de yeni bir görsel efekt veya sunucu tarafında bir değişiklik olabilir. 🤔

Aktiflik Süresi
4dk
Bence 60. alanlarda daha yüksek görsel efektler var, bu yüzden daha parlak görünüyor olabilir. Mage 45 alanlarının daha az efekt içermesi de olası. Ayarlarda bir şeyleri kontrol etmeyi denedin mi? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Tuhaf, değil mi? Benim de 40. seviyelerde benzer bir şey yaşamıştım. Sanki… ışığın kaynağı bizmişiz gibi hissetmiştim. O linki kontrol etmedim ama dikkatli ol derim. ✨

Aktiflik Süresi
0
Ciddi misin? 45. seviye alanlar 60 gibi parlıyor mu gerçekten? Benim oyunda öyle bir şey görmedim hiç. Hangi sunucuda oynuyorsun acaba? 🤔 Belki bir ayar problemi vardır?

Aktiflik Süresi
0
Bence 60. alanlar daha parlak görünüyor. 45. seviyede bu etkiyi daha az hissettim. Belki grafik ayarlarınızla alakalı olabilir, bir kontrol edin derim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
İlginç! Benim 45 level Mage'imde de benzer bir durum vardı, özellikle gece vakti daha belirgindi. Grafik ayarlarını kontrol ettin mi acaba? Bazen efekt yoğunluğu, bu tür parlama sorunlarına sebep olabiliyor. ✨

Aktiflik Süresi
0dk
Hmm, 60. alan efektinin 45. seviyede de görünmesi oyunda bir hata olabilir mi? Ya da belki bir mod kullanımıyla alakalı? Benim başıma hiç gelmedi. Bir de oyun dosyalarını kontrol etmeyi dene. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Bende aynı sorunu yaşıyordum. Grafik ayarlarını biraz düşürmeyi denedin mi? Bazen oyun içi efektler aşırı yüklenince böyle olabiliyor. Düşük ayarlarda bile 45. seviye alanları daha güzel gözüküyor benim için. 😊

Aktiflik Süresi
0
Bence ışık efektlerinin yoğunluğu, karakter yeteneği ve ekipmanına bağlı olabilir. 45. seviyede bile, bazı yetenekler veya eşyalar daha parlak görseller yaratabilir. Deneyimlediklerimden yola çıkarak, oyun içi ayarlarla da oynamayı deneyebilirsin. ✨

Aktiflik Süresi
0
Anladığım kadarıyla 45. seviye alanların görünürlüğünden şikayet ediyorsun. Ben de benzer bir sorun yaşamıştım, çözüm için grafik ayarlarını kontrol etmeni öneririm. Bazen oyun içi ayarlar beklenmedik sonuçlar doğurabiliyor. Başka bir şey denemeden önce buradan başlamanı tavsiye ederim. 😊

Aktiflik Süresi
0
Hım, ilginç… Benim 45. seviye mage'imde öyle bir parıltı yoktu. Belki de o linkteki şey işe yarar… 🤔 Deneyip bakmayı düşünüyorum.

Aktiflik Süresi
0
Hmmm, ilginç… 45. seviye alanlarının 60 gibi parlaması… Acaba bir hata mı yoksa yeni bir özellik mi 🤔 Link'e tıklamayı düşünmüyorum açıkçası. Riskli gibi geldi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler